X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna
    mojej wypłaty po rachunkach juz nie ma
    więc dla Piotrusia biore z oszczednosciowego :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Nie martw się ja też nie liczyłam na wygraną bo jak zobaczyłam te kartki A4 które dziewczyny w domu przygotowaly to się przeraziłam bo moj wierszyk byl wymyślany tam na szybko na kolanie.

A w której grupie byliście? Tzn od której sali zaczynaliście? My pierw 3 Johnson's baby.
    My też:)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy osobny budżet na Filipa, dodatkowo za każdym razem jak coś z własnej kieszeni kupuję to mąż chce mi zwracać, niech tylko poczeka na większe wydatki! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia nerwusku :* nie martw sie kazdy z nas w ciazy ma takie momenty ze wszysgkich by zatlukl i kazdemu kto przechodzi nakopal by do dupy :D

i wtedy ogarnia nas niemoc i wrzeszczenie na pol domu i lzy a za chwile smiech co ja durna wyprawiam xD haha nieee martw sie nie jestes sama. USZY DO GORY LASKA !! :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas na konto oszczednosciowe idzie każda dodatkowa zlotówka
    zarabiamy mało, wiec akurat jest na bieżące wydatki, na te dodatkowe-dodatkowa kasa
    bo później pampersy czy mm to tylko z bieżących

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    wyszłam na balkon łeb przewietrzyć
    specjalnie kupuje nowe by ewentualnie wymienić na mniejsze (no i zwroty gwarantowane ustawa)
    ale leb peka, roboty na drodze za oknem tez wkur...durnowate spodnie!!!nie mam do nich mocy
    nie ubiore krótkich latem, bo nie-jestem gruba , mam siniaki od insuliny, celulitis, rozstepy pod kolanami
    wiec raczej wezme dwie pary w rozmiarze 44
    najwyżej oddam
    ale wyć mi sie chce
    Kamcia ja też mam kompleksy i grube nogi i celulitis i popekane naczynka na udach i nie planuje chodzic latem w krotkich portkach, ale jest jeszcze alternatywa - sukienki maxi, a przewiew gwarantowany, po co sie meczyc w dlugich cale lato?

Dzierzba lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF macie z mezem oddzielne finanse ? Tak z ciekawosci pytam bo ja bym sie nogdy nie zgodzila na takie cos, nie wiem czemu ale zawsze mialam natluczone ze z mezem bede miala wspolne konto :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamcia nerwusku :* nie martw sie kazdy z nas w ciazy ma takie momenty ze wszysgkich by zatlukl i kazdemu kto przechodzi nakopal by do dupy :D

i wtedy ogarnia nas niemoc i wrzeszczenie na pol domu i lzy a za chwile smiech co ja durna wyprawiam xD haha nieee martw sie nie jestes sama. USZY DO GORY LASKA !! :)

nerwus to ja jestem
    a pracuje z dziecmi
    ba korepetycji udzielam (bardziej udzielałam)
    i z dzieciakami daje radę
    a takie byle co potrafi mnie wyprowadzić z równowagi, wazne ze kupione...
    przede mna podobny dylemat-jaki kocyk minky, ale to w przyszłym tyg

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy u teściów więc z racji ze budujemy nie musimy płacić. Jedynie swoje typu Internet cyfra nasza + teściów i Orange. Więc wychodzi ok 400zl. Z tym ze męża wyplata w całości idzie na oszczędnościowe na budowę. Więc chyba wole nie wspominać mężowi ze mam tylko 500zl juz:P no ale we wtorek pojechaliśmy głodni na zakupy- to byl błąd bo na wszystko mieliśmy ochotę i nagle rachunek prawie 500zl:-o

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    LRF macie z mezem oddzielne finanse ? Tak z ciekawosci pytam bo ja bym sie nogdy nie zgodzila na takie cos, nie wiem czemu ale zawsze mialam natluczone ze z mezem bede miala wspolne konto :D
    ja się nie chcę zgodzić na połączenie kont ;) mamy wspólne oszczędności, ale tak na stałe bym nie chciała :P

zastanawiam się nad takim prostym łóżeczkiem:
    http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-dominik-120-60-z-szuflada-ID85

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 14:45

violett lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Kamcia ja też mam kompleksy i grube nogi i celulitis i popekane naczynka na udach i nie planuje chodzic latem w krotkich portkach, ale jest jeszcze alternatywa - sukienki maxi, a przewiew gwarantowany, po co sie meczyc w dlugich cale lato?

mam jedna długa spódnice ciązową-miałam raz na sobie w piuerwszej ciązy, juz wyprana czeka na upał
    a tak to długie spodnie i już
    nawet sukienki mnie krepuja

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaa to dopiero mam komlleksy, przed ciazami bylam szczupla ledo 64 kg wazylam (wiem wiem niektorzy waza 55) xD a teraz jestem ociezalym sloniem prawie 80 kg wzze, zrobila mi sie druga broda looo matko oby sie szybko tego pozbuc, celulit na uda h gdzie nigdy nie mialam, lapy jak hardkorowy koksu, w dodatku jakis zylak mi wylazl na nodze i mam boczki ze garnek samlcu by wytopil, w dodatku cera okropna i codziennie wlosy do mycia bo tluste xF i skora sucha ze az wiorki sie sypia mimo duzej ilosci plhnow i balsamow, a tam olac to !! Najwazniejsze zeby dzieck bhly zdrowe i szczezliwe :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    a ja w pierwszej ciązy troche schudłam, nie udało mi sie tego efektu utrzymać
    ja przytyłam , jak rzuciłam palenie
    w 2009 roku ważyłam 46 kg, rzucilam palenie na dwa lata + 25kg
    paliłam dwa lata i chociaz waga nie rosła
    ale kasy brakowało, znów rzuciliśmy palenie - przytyłam kolejne kg
    zatem jestem 40 kg na plus przez papierosy

ale moja niska waga była efektem nerwicy i się bardzo wahała, stad nabawiłam się rozstepów
    na mnie tak nerwicowo szpitale dzialaja
    i w tym 2008/2009 przeszlam artroskopie kolana, schudłam 5 kg, potem sspital(rehabilitacja) i kolejne -5kg
    tam poznałam męża i dzieki niemu rzuciłam palenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 14:51

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia tylko te które ważą tzn wazyly 55 maja ledwo 160cm:P ja ważyłam 53kg obecnie 60 i też czuję się słonicą :P choć kiedy poznałam męża ważyłam 56/57 i to on "zmusił" mnie do sportu:) teraz nie wyobrażam sobie dnia bez ćwiczeń.. Edit nie wyobrażałam bo teraz w ciąży nie mogę ćwiczyć.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem waga piórkowa, teraz sporo przytyłam w ciąży, a zawsze mimo diety i ćwiczeń przytyć nie mogłam...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    jak tak miałam właśnie przed rzuceniem palenia-ciagle tarczycę (nadczynność) i cukier mi badano, bo zarłam i gubilam na wadze
    ale ostatecznie lekarze zganiali na stres...no trudno, z męzem widocznie stresu nie było, skoro ładnie przyrosło :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha wlasnie przypomnialyscie mi pewnien fakt, ze ja tez przed ciaza palilam jak smok 1,5 paczki na dzien i tez przez rzucenie palenia przytylam bo zarlam jak prosiak bez namyslu, a teraz mam za swoje;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i od 5 lat nie pale, a schudnac nie schudlam cholerka, ze to tak nie dziala! :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja palilam minimum 2 paczki dziennie i w sumie 12 lat

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też paliłam. Każda próba rzucenia palenia kończyła się kilogramami w górę, mimo, że starałam się jeść zdrowo. Skutecznie rzuciłam po teście ciążowym i o dziwo tyje książkowo...

‹‹ 955 956 957 958 959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ