X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna
    mojej wypłaty po rachunkach juz nie ma
    więc dla Piotrusia biore z oszczednosciowego :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Nie martw się ja też nie liczyłam na wygraną bo jak zobaczyłam te kartki A4 które dziewczyny w domu przygotowaly to się przeraziłam bo moj wierszyk byl wymyślany tam na szybko na kolanie.

A w której grupie byliście? Tzn od której sali zaczynaliście? My pierw 3 Johnson's baby.
    My też:)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy osobny budżet na Filipa, dodatkowo za każdym razem jak coś z własnej kieszeni kupuję to mąż chce mi zwracać, niech tylko poczeka na większe wydatki! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia nerwusku :* nie martw sie kazdy z nas w ciazy ma takie momenty ze wszysgkich by zatlukl i kazdemu kto przechodzi nakopal by do dupy :D

i wtedy ogarnia nas niemoc i wrzeszczenie na pol domu i lzy a za chwile smiech co ja durna wyprawiam xD haha nieee martw sie nie jestes sama. USZY DO GORY LASKA !! :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas na konto oszczednosciowe idzie każda dodatkowa zlotówka
    zarabiamy mało, wiec akurat jest na bieżące wydatki, na te dodatkowe-dodatkowa kasa
    bo później pampersy czy mm to tylko z bieżących

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    wyszłam na balkon łeb przewietrzyć
    specjalnie kupuje nowe by ewentualnie wymienić na mniejsze (no i zwroty gwarantowane ustawa)
    ale leb peka, roboty na drodze za oknem tez wkur...durnowate spodnie!!!nie mam do nich mocy
    nie ubiore krótkich latem, bo nie-jestem gruba , mam siniaki od insuliny, celulitis, rozstepy pod kolanami
    wiec raczej wezme dwie pary w rozmiarze 44
    najwyżej oddam
    ale wyć mi sie chce
    Kamcia ja też mam kompleksy i grube nogi i celulitis i popekane naczynka na udach i nie planuje chodzic latem w krotkich portkach, ale jest jeszcze alternatywa - sukienki maxi, a przewiew gwarantowany, po co sie meczyc w dlugich cale lato?

Dzierzba lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF macie z mezem oddzielne finanse ? Tak z ciekawosci pytam bo ja bym sie nogdy nie zgodzila na takie cos, nie wiem czemu ale zawsze mialam natluczone ze z mezem bede miala wspolne konto :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Kamcia nerwusku :* nie martw sie kazdy z nas w ciazy ma takie momenty ze wszysgkich by zatlukl i kazdemu kto przechodzi nakopal by do dupy :D

i wtedy ogarnia nas niemoc i wrzeszczenie na pol domu i lzy a za chwile smiech co ja durna wyprawiam xD haha nieee martw sie nie jestes sama. USZY DO GORY LASKA !! :)

nerwus to ja jestem
    a pracuje z dziecmi
    ba korepetycji udzielam (bardziej udzielałam)
    i z dzieciakami daje radę
    a takie byle co potrafi mnie wyprowadzić z równowagi, wazne ze kupione...
    przede mna podobny dylemat-jaki kocyk minky, ale to w przyszłym tyg

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy u teściów więc z racji ze budujemy nie musimy płacić. Jedynie swoje typu Internet cyfra nasza + teściów i Orange. Więc wychodzi ok 400zl. Z tym ze męża wyplata w całości idzie na oszczędnościowe na budowę. Więc chyba wole nie wspominać mężowi ze mam tylko 500zl juz:P no ale we wtorek pojechaliśmy głodni na zakupy- to byl błąd bo na wszystko mieliśmy ochotę i nagle rachunek prawie 500zl:-o

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    LRF macie z mezem oddzielne finanse ? Tak z ciekawosci pytam bo ja bym sie nogdy nie zgodzila na takie cos, nie wiem czemu ale zawsze mialam natluczone ze z mezem bede miala wspolne konto :D
    ja się nie chcę zgodzić na połączenie kont ;) mamy wspólne oszczędności, ale tak na stałe bym nie chciała :P

zastanawiam się nad takim prostym łóżeczkiem:
    http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-dominik-120-60-z-szuflada-ID85

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 14:45

violett lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Kamcia ja też mam kompleksy i grube nogi i celulitis i popekane naczynka na udach i nie planuje chodzic latem w krotkich portkach, ale jest jeszcze alternatywa - sukienki maxi, a przewiew gwarantowany, po co sie meczyc w dlugich cale lato?

mam jedna długa spódnice ciązową-miałam raz na sobie w piuerwszej ciązy, juz wyprana czeka na upał
    a tak to długie spodnie i już
    nawet sukienki mnie krepuja

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaa to dopiero mam komlleksy, przed ciazami bylam szczupla ledo 64 kg wazylam (wiem wiem niektorzy waza 55) xD a teraz jestem ociezalym sloniem prawie 80 kg wzze, zrobila mi sie druga broda looo matko oby sie szybko tego pozbuc, celulit na uda h gdzie nigdy nie mialam, lapy jak hardkorowy koksu, w dodatku jakis zylak mi wylazl na nodze i mam boczki ze garnek samlcu by wytopil, w dodatku cera okropna i codziennie wlosy do mycia bo tluste xF i skora sucha ze az wiorki sie sypia mimo duzej ilosci plhnow i balsamow, a tam olac to !! Najwazniejsze zeby dzieck bhly zdrowe i szczezliwe :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    a ja w pierwszej ciązy troche schudłam, nie udało mi sie tego efektu utrzymać
    ja przytyłam , jak rzuciłam palenie
    w 2009 roku ważyłam 46 kg, rzucilam palenie na dwa lata + 25kg
    paliłam dwa lata i chociaz waga nie rosła
    ale kasy brakowało, znów rzuciliśmy palenie - przytyłam kolejne kg
    zatem jestem 40 kg na plus przez papierosy

ale moja niska waga była efektem nerwicy i się bardzo wahała, stad nabawiłam się rozstepów
    na mnie tak nerwicowo szpitale dzialaja
    i w tym 2008/2009 przeszlam artroskopie kolana, schudłam 5 kg, potem sspital(rehabilitacja) i kolejne -5kg
    tam poznałam męża i dzieki niemu rzuciłam palenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 14:51

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia tylko te które ważą tzn wazyly 55 maja ledwo 160cm:P ja ważyłam 53kg obecnie 60 i też czuję się słonicą :P choć kiedy poznałam męża ważyłam 56/57 i to on "zmusił" mnie do sportu:) teraz nie wyobrażam sobie dnia bez ćwiczeń.. Edit nie wyobrażałam bo teraz w ciąży nie mogę ćwiczyć.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem waga piórkowa, teraz sporo przytyłam w ciąży, a zawsze mimo diety i ćwiczeń przytyć nie mogłam...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    jak tak miałam właśnie przed rzuceniem palenia-ciagle tarczycę (nadczynność) i cukier mi badano, bo zarłam i gubilam na wadze
    ale ostatecznie lekarze zganiali na stres...no trudno, z męzem widocznie stresu nie było, skoro ładnie przyrosło :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha wlasnie przypomnialyscie mi pewnien fakt, ze ja tez przed ciaza palilam jak smok 1,5 paczki na dzien i tez przez rzucenie palenia przytylam bo zarlam jak prosiak bez namyslu, a teraz mam za swoje;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i od 5 lat nie pale, a schudnac nie schudlam cholerka, ze to tak nie dziala! :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja palilam minimum 2 paczki dziennie i w sumie 12 lat

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też paliłam. Każda próba rzucenia palenia kończyła się kilogramami w górę, mimo, że starałam się jeść zdrowo. Skutecznie rzuciłam po teście ciążowym i o dziwo tyje książkowo...

‹‹ 955 956 957 958 959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ