WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mychakruszyna wrote:Nie martw się ja też nie liczyłam na wygraną bo jak zobaczyłam te kartki A4 które dziewczyny w domu przygotowaly to się przeraziłam bo moj wierszyk byl wymyślany tam na szybko na kolanie.
A w której grupie byliście? Tzn od której sali zaczynaliście? My pierw 3 Johnson's baby.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia nerwusku :* nie martw sie kazdy z nas w ciazy ma takie momenty ze wszysgkich by zatlukl i kazdemu kto przechodzi nakopal by do dupy
i wtedy ogarnia nas niemoc i wrzeszczenie na pol domu i lzy a za chwile smiech co ja durna wyprawiam xD haha nieee martw sie nie jestes sama. USZY DO GORY LASKA !! -
kamciaelcia wrote:wyszłam na balkon łeb przewietrzyć
specjalnie kupuje nowe by ewentualnie wymienić na mniejsze (no i zwroty gwarantowane ustawa)
ale leb peka, roboty na drodze za oknem tez wkur...durnowate spodnie!!!nie mam do nich mocy
nie ubiore krótkich latem, bo nie-jestem gruba , mam siniaki od insuliny, celulitis, rozstepy pod kolanami
wiec raczej wezme dwie pary w rozmiarze 44
najwyżej oddam
ale wyć mi sie chceDzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamcia nerwusku :* nie martw sie kazdy z nas w ciazy ma takie momenty ze wszysgkich by zatlukl i kazdemu kto przechodzi nakopal by do dupy
i wtedy ogarnia nas niemoc i wrzeszczenie na pol domu i lzy a za chwile smiech co ja durna wyprawiam xD haha nieee martw sie nie jestes sama. USZY DO GORY LASKA !!
nerwus to ja jestem
a pracuje z dziecmi
ba korepetycji udzielam (bardziej udzielałam)
i z dzieciakami daje radę
a takie byle co potrafi mnie wyprowadzić z równowagi, wazne ze kupione...
przede mna podobny dylemat-jaki kocyk minky, ale to w przyszłym tyg -
My mieszkamy u teściów więc z racji ze budujemy nie musimy płacić. Jedynie swoje typu Internet cyfra nasza + teściów i Orange. Więc wychodzi ok 400zl. Z tym ze męża wyplata w całości idzie na oszczędnościowe na budowę. Więc chyba wole nie wspominać mężowi ze mam tylko 500zl juz:P no ale we wtorek pojechaliśmy głodni na zakupy- to byl błąd bo na wszystko mieliśmy ochotę i nagle rachunek prawie 500zl:-o
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:LRF macie z mezem oddzielne finanse ? Tak z ciekawosci pytam bo ja bym sie nogdy nie zgodzila na takie cos, nie wiem czemu ale zawsze mialam natluczone ze z mezem bede miala wspolne konto
mamy wspólne oszczędności, ale tak na stałe bym nie chciała
zastanawiam się nad takim prostym łóżeczkiem:
http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-dominik-120-60-z-szuflada-ID85Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 14:45
violett lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:Kamcia ja też mam kompleksy i grube nogi i celulitis i popekane naczynka na udach i nie planuje chodzic latem w krotkich portkach, ale jest jeszcze alternatywa - sukienki maxi, a przewiew gwarantowany, po co sie meczyc w dlugich cale lato?
mam jedna długa spódnice ciązową-miałam raz na sobie w piuerwszej ciązy, juz wyprana czeka na upał
a tak to długie spodnie i już
nawet sukienki mnie krepuja -
nick nieaktualnyJaaa to dopiero mam komlleksy, przed ciazami bylam szczupla ledo 64 kg wazylam (wiem wiem niektorzy waza 55) xD a teraz jestem ociezalym sloniem prawie 80 kg wzze, zrobila mi sie druga broda looo matko oby sie szybko tego pozbuc, celulit na uda h gdzie nigdy nie mialam, lapy jak hardkorowy koksu, w dodatku jakis zylak mi wylazl na nodze i mam boczki ze garnek samlcu by wytopil, w dodatku cera okropna i codziennie wlosy do mycia bo tluste xF i skora sucha ze az wiorki sie sypia mimo duzej ilosci plhnow i balsamow, a tam olac to !! Najwazniejsze zeby dzieck bhly zdrowe i szczezliwe
-
sarcia
a ja w pierwszej ciązy troche schudłam, nie udało mi sie tego efektu utrzymać
ja przytyłam , jak rzuciłam palenie
w 2009 roku ważyłam 46 kg, rzucilam palenie na dwa lata + 25kg
paliłam dwa lata i chociaz waga nie rosła
ale kasy brakowało, znów rzuciliśmy palenie - przytyłam kolejne kg
zatem jestem 40 kg na plus przez papierosy
ale moja niska waga była efektem nerwicy i się bardzo wahała, stad nabawiłam się rozstepów
na mnie tak nerwicowo szpitale dzialaja
i w tym 2008/2009 przeszlam artroskopie kolana, schudłam 5 kg, potem sspital(rehabilitacja) i kolejne -5kg
tam poznałam męża i dzieki niemu rzuciłam palenieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 14:51
-
Sarcia tylko te które ważą tzn wazyly 55 maja ledwo 160cm:P ja ważyłam 53kg obecnie 60 i też czuję się słonicą
choć kiedy poznałam męża ważyłam 56/57 i to on "zmusił" mnie do sportu:) teraz nie wyobrażam sobie dnia bez ćwiczeń.. Edit nie wyobrażałam bo teraz w ciąży nie mogę ćwiczyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny