WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, Dziewczyny a czy mi tu dobrze przewinęło się przed oczami, że pisałyście, że lipiec-sierpień wielu producentów nie robi wózków??
ja planowałam zakup nawet na koniec lipca...Dajcie znać, bo jak dobrze widziałam, to trzeba plany zmienić. -
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny, dzis kazdh w lepszym humorze
? Nie ma cosie przejmowac,czasami k bufzliwa dyskusja na forjm nikomu nie zaszkodzi
Moja corka wyprawiona i wysgrojlna do przedszkola, dzis na 13.30 ide na dzien mamy i tayy razem z mezem to biale rajsgopy i suknia ksiezniczki u cory obowiazkowaw dodagku jeszcze musialam upiec wczoraj ciasto do przedszkola z tej okazji ale co tam raz do roku moge upiec dla dzieciaka
Takze moja ekipa maz+cora wybyli z domj a ja jem bulki i pije herbateno i dzis musze pare rzeczy ogarnac w domku itd, tylko bede czekac na kurierow bo chce skomlletowac urodInowa paczke dla mojego Taty i dzis niby wszysyko ma przyjsc, no pfzynajmniej mam taka nadzieje !
-
nick nieaktualnyMadziulla to prawda ze producenci na okres wakacji wstrzymuja produkcje, ju jakmja 4 lata temj wozek kupowalam to tak bylo i ja zamawialam wozek w maju, takze warto sie zorientowac czy model wybrany przez ciebie bedzie dosgapny w planowanym terminie zakupow czy trzeba fo zamawiac przynajmniej sie nie zdziwisz
bo ja na swoj wozek 6 tygodni czekalam
-
nick nieaktualnyA ja sie chyba pokusze juz o pranie ciuszkow dla malenstwa, tycj co mam po mojej corusi, bo tak leza w workach w szafie i strasza, i chyba je juz wypiore, wysusze wyprasuje i wloze do komody zeby nie byly takie bezpanskie
kurde jeszcze 4 miesiace do porodu a ja juz bym chciala i sie doczekac nie moge na to moje szczescie masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
mąz własnie szykuje się do wyjazdu...
ja po kawuni
dzis wizyta u mojego ginide z tym nieszczęsnym wynikiem usg
ciekawe czy ordynator poruszył mój temat ?watpie, żeby zawracał sobie głowę jakąs pacjentką, no chyba że naprawde nie spodobało mu sie, ze robiłam usg w 25 tc (a nie 30)
ale sie boje bo nie wiem czego sie spodziewać-wersja pierwsza, ze gadał z ordynatorem; wersja 2. ze nie gadał, ale ja swoje musze nakablowac przecież...no i sie okaze czy dostane skierowanie na echo...sama juz nawet nie wiem czy chcę...
wizyta po 10, więc dziewczynki trza trzymac kciuki
a pranie Piotrusia możliwe że rozpoczne już w tym tyg...
wykorzystam nieobecnośc męża i by to było powoli, bez pośpiechu i wysiłku. Będzie okazja przemyć meble, potem przenieśc rzeczy z sypialni(pościel, koce, ręczniki) no i reszta ubranek. W czerwcu moze wypad do rodzinki nad morze. Lipiec ogarnianie chaty i w sierpniu czekam na cc_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
właśnie jem śniadanko i szykuję się na małe zakupyTruskawki czekają na zakup
koło południa przyjeżdża rodzinka, bo mają Nam nową lodówkę przywieźć i trzeba trochę przemeblować.
U Nas upał kolejny dzień!
Piszecie o wózkach, My też zamówiliśmyodbieramy w lipcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:nam przydałoby się w końcu łóżeczko zamówić, ale nie możemy się zdecydować
Nam jakimi się zastanawiacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:13
-
violett wrote:Izunia ja na krzywej bylam straasznie glodna i tez sie balam, ale jak wypilam glukoze to mi przeszlo, tylko troche niedobrze mi bylo. Dasz rade
DziękujęByłam głodna jak tu jechałam, ale faktycznie przeszło po glukozie.
Anka też mi się oczy zamykają i pić mi się chce. Damy radę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:nam przydałoby się w końcu łóżeczko zamówić, ale nie możemy się zdecydować
Ja ostatecznie zamowilam z firmy Tomi. Chcialam klupsia ale mial negatywne opinie co do sklejki. I materac harvey lateks-kokos.
Mial chyba najlepsze opinienz dostepnych. Troche cena mnie przerosla bo ponad 800zl z przesylka, ale pocieszam sie ze starcza na dlugo
Ja widzialam wlasnienze camarelo carefa nowy stelaz 4,3 kg. Ale to samo bylo jeszcze w marcu.
Tez z tako zmienilan na camareloale jednak picasso, bo maz stwierdzil ze bardzo mu sie podoba... No coz. Niech tez ma cos do powiedzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny