X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Dziewczyny a czy mi tu dobrze przewinęło się przed oczami, że pisałyście, że lipiec-sierpień wielu producentów nie robi wózków??
    ja planowałam zakup nawet na koniec lipca...Dajcie znać, bo jak dobrze widziałam, to trzeba plany zmienić.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny, dzis kazdh w lepszym humorze :) ? Nie ma cosie przejmowac,czasami k bufzliwa dyskusja na forjm nikomu nie zaszkodzi :)

Moja corka wyprawiona i wysgrojlna do przedszkola, dzis na 13.30 ide na dzien mamy i tayy razem z mezem to biale rajsgopy i suknia ksiezniczki u cory obowiazkowa :) w dodagku jeszcze musialam upiec wczoraj ciasto do przedszkola z tej okazji ale co tam raz do roku moge upiec dla dzieciaka :)

Takze moja ekipa maz+cora wybyli z domj a ja jem bulki i pije herbate :) no i dzis musze pare rzeczy ogarnac w domku itd, tylko bede czekac na kurierow bo chce skomlletowac urodInowa paczke dla mojego Taty i dzis niby wszysyko ma przyjsc, no pfzynajmniej mam taka nadzieje !

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla to prawda ze producenci na okres wakacji wstrzymuja produkcje, ju jakmja 4 lata temj wozek kupowalam to tak bylo i ja zamawialam wozek w maju, takze warto sie zorientowac czy model wybrany przez ciebie bedzie dosgapny w planowanym terminie zakupow czy trzeba fo zamawiac przynajmniej sie nie zdziwisz ;) bo ja na swoj wozek 6 tygodni czekalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie chyba pokusze juz o pranie ciuszkow dla malenstwa, tycj co mam po mojej corusi, bo tak leza w workach w szafie i strasza, i chyba je juz wypiore, wysusze wyprasuje i wloze do komody zeby nie byly takie bezpanskie :) kurde jeszcze 4 miesiace do porodu a ja juz bym chciala i sie doczekac nie moge na to moje szczescie masakra :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracajac do krzywej glukoze wypilam ciurkiem i byla dobra, ale mnie troche muli i mi slabo :(

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszla bym po niej spac :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka80, dasz rade, pociesz sie mysla ze nas tez toczeka tych ktorzy jeszcze nie mieli :O bedzie dobrze, 3maj sie tam :*

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana
    Glukoza wypita teraz czekać godzinę...
    Anka też dzisiaj cukrujesz ;) powodzenia

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, ja sobie drzemałam w laboratorium, maż czasu pilnował ;D

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _izunia_ wrote:
    Witam się z rana
    Glukoza wypita teraz czekać godzinę...
    Anka też dzisiaj cukrujesz ;) powodzenia
    Jakis zjazd normalnie, spiaca krolewna :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja
    mąz własnie szykuje się do wyjazdu...
    ja po kawuni
    dzis wizyta u mojego gin :D ide z tym nieszczęsnym wynikiem usg :D
    ciekawe czy ordynator poruszył mój temat ? :D watpie, żeby zawracał sobie głowę jakąs pacjentką, no chyba że naprawde nie spodobało mu sie, ze robiłam usg w 25 tc (a nie 30) :)
    ale sie boje bo nie wiem czego sie spodziewać-wersja pierwsza, ze gadał z ordynatorem; wersja 2. ze nie gadał, ale ja swoje musze nakablowac przecież...no i sie okaze czy dostane skierowanie na echo...sama juz nawet nie wiem czy chcę...
    wizyta po 10, więc dziewczynki trza trzymac kciuki

a pranie Piotrusia możliwe że rozpoczne już w tym tyg...
    wykorzystam nieobecnośc męża i by to było powoli, bez pośpiechu i wysiłku. Będzie okazja przemyć meble, potem przenieśc rzeczy z sypialni(pościel, koce, ręczniki) no i reszta ubranek. W czerwcu moze wypad do rodzinki nad morze. Lipiec ogarnianie chaty i w sierpniu czekam na cc

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana,

właśnie jem śniadanko i szykuję się na małe zakupy :) Truskawki czekają na zakup :D koło południa przyjeżdża rodzinka, bo mają Nam nową lodówkę przywieźć i trzeba trochę przemeblować.

U Nas upał kolejny dzień!

Piszecie o wózkach, My też zamówiliśmy :) odbieramy w lipcu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam przydałoby się w końcu łóżeczko zamówić, ale nie możemy się zdecydować :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    U Nas łóżeczka już są, poszliśmy na niską cenę i zamówiliśmy z komisu. Tylko dokupić trzeba materace, pościele i kołderki.

Nam jakimi się zastanawiacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:13

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Izunia ja na krzywej bylam straasznie glodna i tez sie balam, ale jak wypilam glukoze to mi przeszlo, tylko troche niedobrze mi bylo. Dasz rade :)

Dziękuję :) Byłam głodna jak tu jechałam, ale faktycznie przeszło po glukozie.

Anka też mi się oczy zamykają i pić mi się chce. Damy radę :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia napić się wody troszkę można :) łyczek czy dwa nie zaszkodzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Ja ostatecznie zamowilam z firmy Tomi. Chcialam klupsia ale mial negatywne opinie co do sklejki. I materac harvey lateks-kokos.
    Mial chyba najlepsze opinienz dostepnych. Troche cena mnie przerosla bo ponad 800zl z przesylka, ale pocieszam sie ze starcza na dlugo :)

Ja widzialam wlasnienze camarelo carefa nowy stelaz 4,3 kg. Ale to samo bylo jeszcze w marcu.
    Tez z tako zmienilan na camarelo :) ale jednak picasso, bo maz stwierdzil ze bardzo mu sie podoba... No coz. Niech tez ma cos do powiedzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:20

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam powiedziane żeby nie pić i się stosuje do zaleceń :)

Kamcia powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:32

kamciaelcia lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pozwoliły popić do 1/2 kubeczka wody ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my chcieliśmy zamówić Dominika z Piętrusa, a też się zastanawiałam nad Klupsiem, ale skoro piszesz, że sklejka felerna...

‹‹ 983 984 985 986 987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ