WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Dziewczyny a czy mi tu dobrze przewinęło się przed oczami, że pisałyście, że lipiec-sierpień wielu producentów nie robi wózków??
    ja planowałam zakup nawet na koniec lipca...Dajcie znać, bo jak dobrze widziałam, to trzeba plany zmienić.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny, dzis kazdh w lepszym humorze :) ? Nie ma cosie przejmowac,czasami k bufzliwa dyskusja na forjm nikomu nie zaszkodzi :)

Moja corka wyprawiona i wysgrojlna do przedszkola, dzis na 13.30 ide na dzien mamy i tayy razem z mezem to biale rajsgopy i suknia ksiezniczki u cory obowiazkowa :) w dodagku jeszcze musialam upiec wczoraj ciasto do przedszkola z tej okazji ale co tam raz do roku moge upiec dla dzieciaka :)

Takze moja ekipa maz+cora wybyli z domj a ja jem bulki i pije herbate :) no i dzis musze pare rzeczy ogarnac w domku itd, tylko bede czekac na kurierow bo chce skomlletowac urodInowa paczke dla mojego Taty i dzis niby wszysyko ma przyjsc, no pfzynajmniej mam taka nadzieje !

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla to prawda ze producenci na okres wakacji wstrzymuja produkcje, ju jakmja 4 lata temj wozek kupowalam to tak bylo i ja zamawialam wozek w maju, takze warto sie zorientowac czy model wybrany przez ciebie bedzie dosgapny w planowanym terminie zakupow czy trzeba fo zamawiac przynajmniej sie nie zdziwisz ;) bo ja na swoj wozek 6 tygodni czekalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie chyba pokusze juz o pranie ciuszkow dla malenstwa, tycj co mam po mojej corusi, bo tak leza w workach w szafie i strasza, i chyba je juz wypiore, wysusze wyprasuje i wloze do komody zeby nie byly takie bezpanskie :) kurde jeszcze 4 miesiace do porodu a ja juz bym chciala i sie doczekac nie moge na to moje szczescie masakra :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracajac do krzywej glukoze wypilam ciurkiem i byla dobra, ale mnie troche muli i mi slabo :(

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszla bym po niej spac :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka80, dasz rade, pociesz sie mysla ze nas tez toczeka tych ktorzy jeszcze nie mieli :O bedzie dobrze, 3maj sie tam :*

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana
    Glukoza wypita teraz czekać godzinę...
    Anka też dzisiaj cukrujesz ;) powodzenia

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, ja sobie drzemałam w laboratorium, maż czasu pilnował ;D

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _izunia_ wrote:
    Witam się z rana
    Glukoza wypita teraz czekać godzinę...
    Anka też dzisiaj cukrujesz ;) powodzenia
    Jakis zjazd normalnie, spiaca krolewna :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja
    mąz własnie szykuje się do wyjazdu...
    ja po kawuni
    dzis wizyta u mojego gin :D ide z tym nieszczęsnym wynikiem usg :D
    ciekawe czy ordynator poruszył mój temat ? :D watpie, żeby zawracał sobie głowę jakąs pacjentką, no chyba że naprawde nie spodobało mu sie, ze robiłam usg w 25 tc (a nie 30) :)
    ale sie boje bo nie wiem czego sie spodziewać-wersja pierwsza, ze gadał z ordynatorem; wersja 2. ze nie gadał, ale ja swoje musze nakablowac przecież...no i sie okaze czy dostane skierowanie na echo...sama juz nawet nie wiem czy chcę...
    wizyta po 10, więc dziewczynki trza trzymac kciuki

a pranie Piotrusia możliwe że rozpoczne już w tym tyg...
    wykorzystam nieobecnośc męża i by to było powoli, bez pośpiechu i wysiłku. Będzie okazja przemyć meble, potem przenieśc rzeczy z sypialni(pościel, koce, ręczniki) no i reszta ubranek. W czerwcu moze wypad do rodzinki nad morze. Lipiec ogarnianie chaty i w sierpniu czekam na cc

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana,

właśnie jem śniadanko i szykuję się na małe zakupy :) Truskawki czekają na zakup :D koło południa przyjeżdża rodzinka, bo mają Nam nową lodówkę przywieźć i trzeba trochę przemeblować.

U Nas upał kolejny dzień!

Piszecie o wózkach, My też zamówiliśmy :) odbieramy w lipcu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam przydałoby się w końcu łóżeczko zamówić, ale nie możemy się zdecydować :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    U Nas łóżeczka już są, poszliśmy na niską cenę i zamówiliśmy z komisu. Tylko dokupić trzeba materace, pościele i kołderki.

Nam jakimi się zastanawiacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:13

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Izunia ja na krzywej bylam straasznie glodna i tez sie balam, ale jak wypilam glukoze to mi przeszlo, tylko troche niedobrze mi bylo. Dasz rade :)

Dziękuję :) Byłam głodna jak tu jechałam, ale faktycznie przeszło po glukozie.

Anka też mi się oczy zamykają i pić mi się chce. Damy radę :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia napić się wody troszkę można :) łyczek czy dwa nie zaszkodzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Ja ostatecznie zamowilam z firmy Tomi. Chcialam klupsia ale mial negatywne opinie co do sklejki. I materac harvey lateks-kokos.
    Mial chyba najlepsze opinienz dostepnych. Troche cena mnie przerosla bo ponad 800zl z przesylka, ale pocieszam sie ze starcza na dlugo :)

Ja widzialam wlasnienze camarelo carefa nowy stelaz 4,3 kg. Ale to samo bylo jeszcze w marcu.
    Tez z tako zmienilan na camarelo :) ale jednak picasso, bo maz stwierdzil ze bardzo mu sie podoba... No coz. Niech tez ma cos do powiedzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:20

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam powiedziane żeby nie pić i się stosuje do zaleceń :)

Kamcia powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:32

kamciaelcia lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pozwoliły popić do 1/2 kubeczka wody ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my chcieliśmy zamówić Dominika z Piętrusa, a też się zastanawiałam nad Klupsiem, ale skoro piszesz, że sklejka felerna...

‹‹ 983 984 985 986 987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ