WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ja chce odmalować salon-bez zmiany kolorów(bo wtedy nic nie zmieniamy:kanapy, zasłon...), ale u nas taki remoncik to max 3 dni ze sprzataniem
Ja też mam taki plan i to na ten długi weekend. Odmalujemy ściany ale w tych samych kolorach
A co z tym lozeczkiem? Muszą być wyjmowane szczebelki czy można się bez tego obejść? Ja znalazłam łóżeczko które mi się podoba, ale ono ma po prostu zdejmowanyjeden bok i zakladana barierę drewnianą żeby się maluch nie sturlal potem -
alinka
ja ci powiem , jak ja myslałam wybierajac łózeczko-chciałam, by mala dlugo w nim spał, a więc wyjmowane szczebelki byłyby dobre-wychodziłaby samodzielnie
zatem szukałam z ta opcją
ale nawet bym nie pomysłała , że sa łózeczka bez wyjmowanych szczebelkow...
u nas malowanie raczej w lipcu, teraz męża nie ma, po pewnie wyjazd do kolobrzegu do rodzinki(nie mam juz zapasu ryb!) no i w lipcu by wypadało-a to super pretekst na mycie okien i pranie/prasowanie zasłon oraz firan
dlatego juz czerwcu chce mieć wiekszość Piotrusiowych rzeczy popraną i wyprasowana, schowam do szafek i przykryje pieluchami, przy malowaniu nawet kurzu nie ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziecko kombinuje
Moja nie akceptowala że ma wyjść między szczebelkami
Przez tą lukę to tylko zabawki sobie wyciągala jak sobie powrzucała:-)
No ja juz po 2 śniadanku talerz zupki ogórkowej i Mufinka czekoladowa.
Owocami nie zmiescilam
Arbuz jeszcze czeka w lodówce więc po obiedzie na deser chyba go wciagne:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po zakupach, bosze tak wcześnie a ludzi full .. w warzywniaku stałam w kolejce, ale truskawki muszą być
Gorąco!
Chyba kupię sobie jeszcze jedne takie same spodnie ciążowe, bo takie wygodne, że non stop w nich chodzę, a mam tylko jedne.. spódnice, które doszły są za duże więc odsyłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w sobote poproalam wszystkie czesci od wozka 3w1 , bo kilka lat stal nieuzywany zawiniety stretchowa folie co by to nic mu sie nie stalo, i jestem zadowolona wszystko wyglada super i jest w lepszym stanie niz sie spodziewalam i w dodatku ładnie pachnie
juz mi sie instynkt macierzynski wlaczyl xD
-
nick nieaktualnyPirelka ja też mam jedne spodnie ciążowe hahha i dają radę chodzę w nich codziennie.
Odpukac niech służą jak najdłużej choć ostatnie dni dały popalić i ciepło mi w tylek było.
Rozważam iść na targ kupić jakieś allladynki????? Albo z lnu spodnie na lato bo w domu to w krótkich gaciach będę biegać
Dzierzba wow zaszalejesz to niespodzianka:-) -
Witamy się w 24tygodniu
Ja jeszcze w łóżkuzakładam się omletem
W nocy nie spalam bo Alan Kopał co chwilę.
Zycze udanych wizyt,
Kuzwa weszło teraz takie prawo ,bo nie minęło 300dni od rozwodu a ja w ciążę zaszlam.Że nazwisko będzie byłego męża dziecko miało.Dopóki po porodzie nie zaloze sprawy.By się byly mąż zrzekł ojcostwa ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Pirelka ja też mam jedne spodnie ciążowe hahha i dają radę chodzę w nich codziennie.
Odpukac niech służą jak najdłużej choć ostatnie dni dały popalić i ciepło mi w tylek było.
Rozważam iść na targ kupić jakieś allladynki????? Albo z lnu spodnie na lato bo w domu to w krótkich gaciach będę biegać
Dzierzba wow zaszalejesz to niespodzianka:-)do końca ciąży to one chyba nie wytrwają
mierzyłam masę nie ciążowych z lnu, cienkiego materiały, ale żadne na brzuszek nie pasują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 10:07