Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Ja kocham burzę :) jak jest to zawsze w uchylonym oknie siedzę, oglądam i słucham :)

To tak jak mój mąż. On zawsze wychodzi na balkon, a ja się boję blysków.

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwielbiam burze.
    Mogę wyjść na dwór i podziwiać pioruny :-):-) albo na balkonie patrzę:-)

Ja też mam żółty pył.
    Mąż umylam auto a na następny dzień ufajdane było:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    ja chce odmalować salon-bez zmiany kolorów(bo wtedy nic nie zmieniamy:kanapy, zasłon...), ale u nas taki remoncik to max 3 dni ze sprzataniem

Ja też mam taki plan i to na ten długi weekend. Odmalujemy ściany ale w tych samych kolorach :)

A co z tym lozeczkiem? Muszą być wyjmowane szczebelki czy można się bez tego obejść? Ja znalazłam łóżeczko które mi się podoba, ale ono ma po prostu zdejmowanyjeden bok i zakladana barierę drewnianą żeby się maluch nie sturlal potem :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka
    ja ci powiem , jak ja myslałam wybierajac łózeczko-chciałam, by mala dlugo w nim spał, a więc wyjmowane szczebelki byłyby dobre-wychodziłaby samodzielnie
    zatem szukałam z ta opcją
    ale nawet bym nie pomysłała , że sa łózeczka bez wyjmowanych szczebelkow...

u nas malowanie raczej w lipcu, teraz męża nie ma, po pewnie wyjazd do kolobrzegu do rodzinki(nie mam juz zapasu ryb!) no i w lipcu by wypadało-a to super pretekst na mycie okien i pranie/prasowanie zasłon oraz firan
    dlatego juz czerwcu chce mieć wiekszość Piotrusiowych rzeczy popraną i wyprasowana, schowam do szafek i przykryje pieluchami, przy malowaniu nawet kurzu nie ma

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka ja mam z wyjmowanymi szczebelkami.
    W przypadku córki ona wolała wchodzić i wychodzić nad łóżeczka a nie szczebelkami hahaha ale przydatna sprawa bezpieczniej na pewno:-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka
    wiesz ze sobie tak to wyobrażałam, jak dziecko zechciałoby samo wyjść z łóżeczka :) że właśnie górą :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko kombinuje :-)
    Moja nie akceptowala że ma wyjść między szczebelkami :-)
    Przez tą lukę to tylko zabawki sobie wyciągala jak sobie powrzucała:-)

No ja juz po 2 śniadanku talerz zupki ogórkowej i Mufinka czekoladowa.
    Owocami nie zmiescilam :-)
    Arbuz jeszcze czeka w lodówce więc po obiedzie na deser chyba go wciagne:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś mam jakiś zjazd formy, może to przez te upały, miałam iść na 11:00 na jazdy i nie wiem co robić, boję się że nigdy tego prawka nie zrobię :( a tu znowu problemy z oddychaniem i mroczki przed oczyma :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki co 1 z 3 prezentow dotarł ;) Martwie sie ze dzis dotra 2 z 3 , bo nie zauwazylam i jeden oplacilam przesylke polecona ekonomiczna a nie priorytetowa cholera;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po zakupach, bosze tak wcześnie a ludzi full .. w warzywniaku stałam w kolejce, ale truskawki muszą być :D Gorąco!

Chyba kupię sobie jeszcze jedne takie same spodnie ciążowe, bo takie wygodne, że non stop w nich chodzę, a mam tylko jedne.. spódnice, które doszły są za duże więc odsyłam :/

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka my mamy łóżeczko klups, z wyjmowanymi dwoma szczebelkami. U nas nie doczekało wychodzenia, bo Młody w wieku 10 mc przeniósł się na wersalke i śpi tam sam :) łóżeczko postalo jeszcze mc, ale nic z tego i czeka w piwnicy na drugą dzidzię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam łózeczko turystyczne, nie chcialam drewnianego z racji czestych wyjazdow, musielismy miec cos mobilnego i w domu tez sie swietnie sprawdzalo, wiec dla drugiego dziecka to samo bedzie ;)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja się pomału pakuję. Ogarnęłam papiery i spakowałam torebki, a w jednej znalazłam 5 dych :D
    Kurde chcę zobaczyć minę teściowej bo ma do nich przyjść osiem różnych paczek na moje nazwisko. Ciekaw co sobie pomyśli ;) Chyba zacznę zamawiać na niemęża.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, to wy ogolem nie jestescie po slubie? Ja myslalam ze jestescie malzenstwem ;) a jak Twoj facet, uspokoil sie??? czy podejrzenia okazaly sie nie sluszne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sobote poproalam wszystkie czesci od wozka 3w1 , bo kilka lat stal nieuzywany zawiniety stretchowa folie co by to nic mu sie nie stalo, i jestem zadowolona wszystko wyglada super i jest w lepszym stanie niz sie spodziewalam i w dodatku ładnie pachnie ;) juz mi sie instynkt macierzynski wlaczyl xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja też mam jedne spodnie ciążowe hahha i dają radę chodzę w nich codziennie.
    Odpukac niech służą jak najdłużej choć ostatnie dni dały popalić i ciepło mi w tylek było.
    Rozważam iść na targ kupić jakieś allladynki????? Albo z lnu spodnie na lato bo w domu to w krótkich gaciach będę biegać:-)

Dzierzba wow zaszalejesz to niespodzianka:-)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 24tygodniu :)
    Ja jeszcze w łóżku :) zakładam się omletem :)
    W nocy nie spalam bo Alan Kopał co chwilę.
    Zycze udanych wizyt :),
    Kuzwa weszło teraz takie prawo ,bo nie minęło 300dni od rozwodu a ja w ciążę zaszlam.Że nazwisko będzie byłego męża dziecko miało.Dopóki po porodzie nie zaloze sprawy.By się byly mąż zrzekł ojcostwa ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka ty chyba sobie żartujesz:-)
    Ja bym tam jazdę odwalila!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Pirelka ja też mam jedne spodnie ciążowe hahha i dają radę chodzę w nich codziennie.
    Odpukac niech służą jak najdłużej choć ostatnie dni dały popalić i ciepło mi w tylek było.
    Rozważam iść na targ kupić jakieś allladynki????? Albo z lnu spodnie na lato bo w domu to w krótkich gaciach będę biegać:-)

Dzierzba wow zaszalejesz to niespodzianka:-)
    Ja też mam te jedne i codziennie je noszę :P do końca ciąży to one chyba nie wytrwają :P mierzyłam masę nie ciążowych z lnu, cienkiego materiały, ale żadne na brzuszek nie pasują :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 10:07

• olka30 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka to prawo obowiązuje od dawien dawna i zawsze z tym problemy były..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
‹‹ 985 986 987 988 989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ