WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w ciąży z córką miałam z lnu dwie pary jasne i czarne tyle że w pasie miały ściągać a w nim sznurek.
Nosiłam pod brzuchem ten ściągać ale bardzo wygodne i dotrwaly do końcówki ciazy.
Takie typowo ciążowe ubrania to co wejdę do sklepu z zamiarem zakupach to mi się nic nie podoba i wychodzę bez niczego.
W leginsach nie chodzę tzn w domu na 3/4 mam 3 pary takie podomki haah
-
sarcia123 wrote:Dzierzba, to wy ogolem nie jestescie po slubie? Ja myslalam ze jestescie malzenstwem
a jak Twoj facet, uspokoil sie??? czy podejrzenia okazaly sie nie sluszne?
Troszkę inne przekonania mamy niż większość Polaków. No tak jakby się ogarnął trochę, z resztą mam za dużo na głowie, żeby sobie jeszcze zmartwienia dokładać.
-
nick nieaktualnyStrazaczka to prawo nie weszło od wczoraj tylko funkcjonuje od kilku lat tak naprawdę, wiec jesli chcesz uniknąć stawania przed sądem z byłym męzem musiała byś wejść w związek małzenski z obecnym partnerem i wtedy nie bedziesz miala zadnych klopotow z tego tytulu.Ani tez nie bedziesz musiala udowadniac ze dziecko nie jest twojego bylego.
Niestety, w tym przypadku prawo działa jak automat – regulujący sprawy rodzinne kodeks rodzinny i opiekuńczy przewiduje bowiem domniemanie ojcostwa, czyli przyjęcie zasady, że matką dziecka jest kobieta, która je urodziła, zaś ojcem – mąż tej kobiety. Gdy rzeczywiście urodzisz dziecko innego mężczyzny, nawet jesli jestes po rozwodzie, ale stałoby się to przed upływem trzystu dni od zakończenia małżeństwa, i tak znalazłoby zastosowanie domniemanie, że dziecko pochodzi od byłego męża matki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mi sie dzisiaj nic nie chce..... masakra zaraz musze w domu ogarnac poodkurzac, zmywarke wstawic, no i sie ogarnac bo na 13.30 do przedszkola na przedstawienie do Corci z Mezem idziemy to chociaz musze jakos w miare wygladac
a tu tylko 3 godziny zostaly...aaaa tam co sie bede stresowac w ciazy stres nie jest wskazany
Olac to! zdaze posprzatac to zdaze nie zdaze to nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 10:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziuuuula wrote:ja myslę nad tym łożeczkiem http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59032438/
mozna potem zdjąć szczebelki zupełnie z jednej strony. -
a przewijak to chyba przegapiłam w takim razie.
To z czarnym też super, tez nad nim myślę.
fajne jest to, że wtedy mozna dokupić dodatkowe meble i nie są to typowe meble dziecięce...
A poza tym mam jedną komodę z ikei i mimo, ze przeszła przeprowadzkę to trzyma się bardzo dobrze, więc jakość chyba dobra. -
Polecam łóżeczko z szczebelkami wyjmowanymi bo mój syn sam nauczył sie potem wyjmować i wychodzić teraz już się przeprowadził do łóżka ma barierkę i chyba mu tam dobrze
więc łóżeczko dla starszaka nie kupowaliśmy hihi
Dziewczyny a my mamy problem z imieniem.... ja proponuje Mateusz a mój mąż wymyśle dziwne imionastawiał na Jana oraz Mikołaja ale teściowa jak i moja mama powiedzieli, że to ruskie imie.... lol ...
-
Madziuuuula wrote:a przewijak to chyba przegapiłam w takim razie.
To z czarnym też super, tez nad nim myślę.
fajne jest to, że wtedy mozna dokupić dodatkowe meble i nie są to typowe meble dziecięce...
A poza tym mam jedną komodę z ikei i mimo, ze przeszła przeprowadzkę to trzyma się bardzo dobrze, więc jakość chyba dobra. -
esmi, my tez mieliśmy problem ale ostatni weekend i wizytowanie rodziny go rozwiało i będzie Ignaś
M zadecydował bo rodzina cały czas pytała jakie imię
, a ja jestem zadowolona
będzie jak ja miało literkę na I
-
nick nieaktualnycześć
dziecko ma drzemkę więc korzystam. Dziś przyjdzie szafa dla Kuby więc będę miała gdzie jego rzeczy chować w końcu.
Co do łóżeczka my mieliśmy z opuszczanym bokiem lub całkowicie można było je zdjąć. Ale córka z nim się jakoś nie polubiła za bardzo i jakiś czas 3-4 miesiące używamy turystycznego. Kubie kupujemy z wymowanymi szczeblkami.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy na początek kupujemy kołyskę i komodę z przewijakiem do sypialni. A później jak młody będzie obok to dostaniemy łóżeczko i razem z komodą wyeksmitujemy to wszystko do pokoju obok. Wiadomo, że na początku lepiej mieć dziecko przy sobie, ale łóżeczko niestety jest zbyt duże do naszej sypialni...