WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:my chcieliśmy zamówić Dominika z Piętrusa, a też się zastanawiałam nad Klupsiem, ale skoro piszesz, że sklejka felerna...
Takie opinie internetowe wyczytalam. Ze szybko odchodzi.
Nie wiem co ze soba zrobic... Mam studia na glowie a tak jakos mi sie nie chce... Strasznie sie opierniczam...
Chyba pora cos zjesc na poprawe humoru -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam do domu z przedszkola i dzięki Bogu bo nie dałam rady iść.
Duszno, słabo mi junior jakoś dziwnie się ułożył i wogole do doopy.
Głowa mnie rozbolala:-(
Sarcia ja jutro mam występ na dzień mamy i taty:-)
Więc już dziś mi córką meldowala o suknia na występ:-)
Nic leżę i czekam na burze...... Ulzyłoby mi.
Agatia masz rację w te upały nie przewietrze mózgu hahahha ale odpoczynek od nich.
Już szybciej kupuje i wybieram auta
Co do wózków i ich producentów.
Najlepiej się zapytać tam gdzie będziecie kupować.
Ja córkę rodziłam w październiku a na sierpień wózek miałam.
Nie było mowy że nie będzie.
No ale to zależy od producenta więc pytajcie za wczasu bo można się zdziwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:36
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:no i mąz pojechał
mi będzie smutno i źle, a wy przez to bedziecie miały mnie dosyć...
A tam gadasz głupoty:-)
Będziemy warczec hahahahaha
Głowa do góry będzie dobrze tu ci czas szybko zleci chociaż wiem co to znaczy być samej na chacie:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak ja się cieszę, że mój mąż pracuje stacjonarnie, bo nie wiem jakbym sama psychicznie dała radę w ciąży i z tymi dojazdami do lekarza co tydzień
Za to niedługo będzie mi smutno, że siostra wylatuje, bo strasznie się do niej przywiązałam
sarcia, ja wczoraj czekałam na paczkę, kurier pocztowy był o 20! Ale najważniejsze, że dostarczył i byłam w domu, bo różnie to u mnie z tym bywa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:39
-
nick nieaktualny
-
ale mój też pracuje stacjonarnie
a poligon jest od czasu do czasu
ale teraz powariowali i kolejny wyjazd, juz chyba 3 czy 4 w tym roku
a ten az na 3 tyg gdzies na Mazurach, czyli daleko daleko
jak miał poligon niedaleko domu(35km) to Piotrusia w aucie zmajstrowalismy...codziennie dojeżdzałam...wtedy Emilka mialaby roczek, było mi cięzko
a teraz dzień matki i dzień dziecka spedze sama...sama mysl mnie przeraza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana... Ja swoje urodziny (3 z kolei) spedze sama
Weekend majowy sama, weekend czerwcowy sama, przygotowania do swiat - SAMA. Imieniny sama... Kazda najwazniejsza data jest "zajeta"
W tym roku w moje urodziny zaszyje sie w jakiejs dziupli i nie wyjde z niej do dnia nastepnego
Szczerze.. Czuje ze moj zwiazek sie przez to sypie. Padaja niepotrzebne oskarzenia i slowa.
Ach... Szkoda gadac
No to ja ide po to sniadanko!
Milego dnia dziewczynki
U nas ma byc burza ok 14. Tak jak sie jej boje gdy jestem sama, tak dzis jej pragne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ksosia
do mnie burze rzadko dochodza, lezymy nad Wartą i Obrą-wszędzie pada i grzmi, a tu dosłownie susza
całe mieszkania mam w zółtym pyle-pewnie z rzepaku na polach, tak wieje i jest suchocaly balkon mam zasyfiony! Wczoraj sprzatalam. Auto jak umyje to po dwoch dniach zolte... Tragedia:/
U moich rodzicow to samo...
A burza jak burza. Czasem pier**lniecie ma dobre a czasem tak przyjemne -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Ach z tym rzepakiem!!!!
caly balkon mam zasyfiony! Wczoraj sprzatalam. Auto jak umyje to po dwoch dniach zolte... Tragedia:/
U moich rodzicow to samo...
A burza jak burza. Czasem pier**lniecie ma dobre a czasem tak przyjemne
a myslalam, ze tylko my mamy taki problem z pyłem...balkon balkonem, ale ja to świństwo mam na meblach...wszystko zółte, nawet kot
a deszcz oczyściłby powietrze -
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam niestety praca dom dziecko i obowiązki, ale mam nadzieje ze cześciej bede sie odzywać.
Za tydzien idę na badania glukoza mocz krew. A za dwa tygodnie mam wizytę z wynikamimam nadzieje, że wszystko dobrze.
Pracować mam zamiar do połowy lipca a potem przez 2 tygodnie będę leżeć plackiem w domu bo w sierpniu zaczynamy remont aneksuoj zgrozo ...
-
Też uwielbiam burze
My wczoraj zaczeliśmy szkołe rodzenia póki co teoria wstępna i ćwiczenia ale ja sie ciesze bo M czegoś się dowie
Ja to non stop siedzę i czytam jak tyko mogę a ten to nic mówię często do niego ciekawostki ale jakoś mało dociera.
No i dziś chyba mój ostatni dzień w pracy jutro rano zamierzam poprosić moje gin o zwolnienie_izunia_ lubi tę wiadomość