Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:A co do jedzenia to przed ciążą uwielbiałam czekoladę, ciasta i ogólnie wszystko co słodkie. Obecnie nie mogę patrzeć na słodycze, nie smakują mi, a cukierki które gdzieś tam widzę w miseczce traktuję bardziej jako dekorację Ba jak już zjem coś słodkiego to zaczyna mnie mulić także mi to na rękę
Ja właśnie jeszcze do 6 tyg piłam herbatę codziennie co 8,9 szklanek, pijam tylko herbaty owocowe, ale od 7 tyg nie mogę patrzeć na herbatę, żadna mi nie spakuje, żadna, i tylko wodę mineralną. -
W ogóle dziewczyny dostałam wczoraj paczkę od mojej mamy , i aż się uśmiałam jak to zobaczyłam 2 piżamki ciążowe z takimi guziczkami na karmienie jedna w kolorze różowym, druga w niebieskim i dwa biustonosze do karmienia, jeden rózowy, a drugi niebieskie dzwonie do mamy, i pytam: a śpioszków nie kupiłaś a ona nie bo za wcześnie. Ale mnie rozbawiła potem nie mogłam przestać się śmiać.
skabarka lubi tę wiadomość
-
PannaB wrote:Wy tu wszystkie o zachciankach,smakach, mdłosciach a ja nic, kompletnie, wszystko co było na poczatku mineło i nic nie czuje.
I już sie martwie:(
Kobiecie ciężarnej nie dogodzisz nigdy są obawy to się martwi, nie ma objawów to też
A ja po raz kolejny powtórzę, ciesz się kobieto z każdego dnia ciąży, póki nie plamisz, krwawisz wszystko jest ok i dzidziul też ma się dobrzeagniesja lubi tę wiadomość
-
PannaB wrote:Wy tu wszystkie o zachciankach,smakach, mdłosciach a ja nic, kompletnie, wszystko co było na poczatku mineło i nic nie czuje.
I już sie martwie:( -
Ja też mam gorszy dzień i strasznie się boję. Poniedziałek i usg coraz bliżej, objawy jakby słabną... do tego wszystko idzie nie tak ... eh...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
I już sie martwie:( -
Jak tak dalej pójdzie to ja za miesiąc będę musiała wymienić staniki bo robią się ciasne , a tak lubiłam ten mój mały sportowy biust
Widzę, że dzisiaj większość z nas jest przybita dziewczyny mam tyle roboty w pracy, a nie mogę się powstrzymać i ciągle tu zaglądam
Ja już na nogach od 6 rano dlatego o 20.30 leżę już w łóżku -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, przepraszam że Wam się tak wcisnę w rozmowę ..
ale jeśli macie brak objawów to cieszcie się Tą daną chwilą na odpoczynek, bo jeszcze nie raz będziecie narzekać na każdą dolegliwość
Termometry wyrzućcie i nie stresujcie się, u Mnie przy staraniach i na początku ciąży były problemy czarne myśli ..
Dziś przywitałam II trymestr jestem troszkę spokojniejsza
Mam nadzieję że każda z Was dotrwa do końca ciąży
Powodzeniaagniesja lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Jak tak dalej pójdzie to ja za miesiąc będę musiała wymienić staniki bo robią się ciasne ,
Ja już wymieniłam, z miseczki C przeszłam na E aż mnie to przeraża, mojemu facetowi się podoba
Zawsze mi się wydawało że piersi rosną pod koniec ciąży, jak ja 8 tyg mam już E to co będzie jak urodzę O.OWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 10:35
-
nick nieaktualny
Witam... jestem tu nowa. Super, że jest tyle wrzesniówek. Będzie mi raźniej. Mam nadzieję, że wytrwam razem z Wami do końca i będzie to nasz najszczęśliwszy okres Trzymam za Was kciuki. To dopiero nasz początek.
chabasse, Dżuls, Misi@, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Misi@ lubi tę wiadomość