Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:Dziewczyny czy Wasze maluchy też tak mocno kopią? Wczoraj myślałam, że coś jest nie tak bo młody tak mnie skopał, że długo nie mogłam zasnąć..w nocy co chwilę pobudka bo te kopniaki też mnie wybudzały. Lubię spać ale dzisiaj wstałam koło 5 bo już nie dawałam rady. Teraz w pracy znowu co rusz dostaję w pęcherz?
Co będzie później??
Oj kopie mocnoraz jak dostałam w żołądek to myślałam że się oderwał i zaraz gardłem mi wyskoczy
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Witajcie:) Później Was dziewczyny wpiszę na pierwszą stronę.
Dzisiaj miałam okropne sny. Śniło mi się, że urodziłam teraz synka i zmarłTak strasznie płakałam, że nawet jak się obudziłam to się nie mogłam uspokoić. Jakiegoś mam teraz moralniaka po tej nocy. Jeszcze gwałtownie się przekręciłam i tak strasznie mnie podbrzusze zaczęło boleć
W ogóle od wczoraj jak dłużej pochodzę to boli mnie brzuch. Martwię się
Idę na 14 do fryzjera, a później będę leżeć.
Kupiłam 75 gram glukozy. Wow jak ja to wypiję?! Strasznie dużo tego.
Nancy dasz radę -
Gusiak wrote:Odnośnie glukozy... tez mam kupić 75 i przygotować sobie roztwór w domu, aleeeee.... nie mam pojęcia s jakiej ilości wody trzeba ja rozpuścić, jak Wy to robilyscie?
Nie, ja sama tego nie robiła, w laboratorium mi rozpuściły 75 g glukozy w szklance wody -
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Powinnam sobie zablokować internet..masakra ja już nic nie czytam.
Mnie tez kopie mocno wieczorami jak probuje zasnac to nie jest przyjemne. Czasem klade reke na brzuchu i to pomaga. Czasem zmienie pozycje i jest lepiej....
-
4me wrote:Nie wiem co wyczytalas i lepiej nam nie mow. Ja sie w ciaxy raczej oduczylam szperac po sieci- biorac pod uwage jak sobie potrafie wkrecac nieltore rzeczy
Mnie tez kopie mocno wieczorami jak probuje zasnac to nie jest przyjemne. Czasem klade reke na brzuchu i to pomaga. Czasem zmienie pozycje i jest lepiej....
U mnie też zazwyczaj zmiana pozycji pomagała ale wczoraj to on tak mocno dobijał się od środka. Musze się obserwować. Jeśli jurto będzie podobnie umówię się na wizytę u gina.4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaM wrote:Aldonaa a ty masz przypisana no spe jeśli tak to w jakich ilościach? Bo ja jak zaczęłam czytać na ten temat to mi włosy na głowie stanęły bo ponoć nospa skraca szyjkę Wrrrr o komu tu wierzyć
Moj powiedział tak, twardnienie brzucha i bóle najpierw odlezec jesli nie pomaga to zwykła nospa, nie pomaga to nospa max.
Ja wzięłam od początku jedynie 2x tabletki apap tez byl przy bólu głowy ale na mnie nie dzialal.AniaM lubi tę wiadomość
-
Gusiak u mnie w przychodni dziewcyzny zawsze rozrabiaja w szklance wody
Bento mi tez dzis przyszla pierwsza paczka z ubrankami ! Tak rozowo sie zrobilo:)
Aldona ja mam brac luteine 2x100 czyli dopochwowo dwie rano i wiecozrem. Na dlugosc palca wskazujacego. Co do aplikatora to jest info ze kobieta w ciazy nie zaleca sie tego uzywac.
Bylam z Tymkiem na rowerze dwie godz i chyba mala zasnela, do tego goracooo -
Staraczka23 wrote:GUsiak na mojej pisze ze 200-300 ml wody
Ja od wczoraj ide na glukoze haha musze jutro na 100% bo w poniedziałek wizyta, nie usmiecha mi sie ale cóż poradzic
To idziemy jutro razem. Boję się tego badania jak nie wiem hehe:P Mnie jeszcze wszystko obrzydza i często nie piłam lekarstw jak były ohydne. -
Dzięki dziewczyny
Lady u mnie właśnie w przychodni Pani powiedziała, ze mam sobie ta glukozę z cytrynka przygotować w domu i przyjść do nich juz z gotowa, dlatego pytałam w jakiej ilości... a, ze jeszcze nie kupiłam to nie wiedziałam ze jest 'przepis' na opakowniu
Staraczka mnie się wydaje, ze najlepiej chyba sobie zrobić to w jakiejś małej butelce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Nancy na ktora idziesz? Ja o 7
Gusiak dziwne troche bo ponoc w ciagu 3-5 min trzeba wypic od przygotowania, nie wiem jaka konsystencję to ma bo moze zostanie na sciankach.
Ech
Jeszcze mi babka mowioa ze wode wziac niegazowana w butelce
No ja bym była gdzieś po 8 w laboratorium, więc zanim mi zrobią pierwsze badanie, to będzie 9. Przed chwilą dzwoniłam do laboratorium (tym razem nie u nas na wsi:p) i oni mi sami przygotowują piciu, zapytałam o cytrynę i babka powiedziała, że no można troszkę dla zapachu ale mniejszą szkodę robi glukoza cytrynowa, którą można kupić w aptece.