Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGusiak tez jestem ciekawa jak z nancy bo nie miala skierowania z tego co pisala, u mnie tez zagadka byla, na skierowaniu gin wpisal ze badan 2 a zaznaczyl glukoze w poniedziałek mu powiem
Snoppy to u mnie w tamtym roku cale wakacje byly po 10zlmyslalam ze zaplacil jakies 20zl
Polubiłam dawno temu strone na fb beka z mamus na forum czy jakos tak, i maja wyczucie odnosnie naszego wczorajszego tematu zamieszczania zdjęć zaraz po porodzie, mam nadzieje ze jestescie po śniadaniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b89e3b7d7b81.jpg -
nick nieaktualnyanula1990 wrote:Hej dziewczyny! Wczoraj miałam prenetalne badanie....nie weszłam wczoraj na kompa bo brakowało mi sił dosłownie...miejsce w którym miałam robione USG jest tak beznadziejnie i skomplikowanie położone ze pare razy zgubiliśmy droge jadąc z nawigacja !Mam nadzieje ze więcej mój lekarz nie skieruje mnie na te peryferia....oczywiście wizyta miała poślizg pół godzinny i weszliśmy dopiero przed 17stą...Wyniki jak najbardziej w porządku ,naprawdę Pani doktor się bardzo postarała...wszystko wyjsniała na bieżąco,nie mamy powodów do niepokoju
Jedna co mnie zaskoczyło to to ,że naszej Milenc wyskoczył siurak !!Szok hahah no cóz...ważne ze zdrowe ale szkoda mi się zrobiło,ze nie będę mogła wiązać warkoczyków,czesac i pięknie ubierać.Ubrania dla chłopców sa mniej kolorowe...nudne wręcz ale cóz trzeba się pogodzić bo i informacja pewna siurak na pół monitora wyskoczył haha
Ajj teraz trzeba pomyslec nad imieniem i kompeltowaniem garderoby co prawda skusiłam się już wcześniej za zakup kilku pięknych bodów ...ajjj
Chyba miałam przeczucie jak na liscie na samym początku mimo ze zaznaczyłam dziewczynke na 90% to poprosiłam o niebieski kolor
Anula, a w ktorym tyg mówili Ci, ze bedzie dziewczynka?? mi w 18tym powiedzieli, a teraz jak byłam, to nie mogła lekarz dostrzec i się tak zastanawiam czy i u nas nei okaze się,że chłopak, jesteśmy praktycznei w tym samym tygodniu ciążya ja mam już kupę ubranek dla dziewczynki, aczkolwiek nasze pierwsze założenia i przeczucia były na chłopca, wiec jak małej cos wyrosnie to też bedziemy się cieszyc
-
Co do bólu na dole po prawej stronie, też dzisiaj taki mam. Lekarz tłumaczył mi że dziecko jak sie źle ułoży to uciska. Ale dzisiaj to apogeum bólu. Wstałam poszłam do ubikacji troche pochodziłam i ból mniejszy. Mnie boli tak jakby mega kolka. Po za tym dzisiaj mnie tak piersi bolą jakby ważyły tonę, nie potrafię się schylić
-
nick nieaktualny
-
4me jajnik raczej nie, bo to troszkę wyzej.. bardziej właśnie obstawiam albo rozciąganie się macicy tak jak mowi snoopy, albo po prostu mala mnie tam uciska...
W ogóle zauważyłam, ze jak leżę na lewym boku to właśnie Ona ucieka mi na prawą stronę... chyba Jej się nie podoba, ze mama Ja naciska... wiec być może to klucie jest Jej przyczyną
Staraczka zdjęcie okropne.... nie rozumiem jak ludzie mogą robić takie zdjęcia, zresztą jak chcą to niech sobie tam i robią, ale wrzucanie ich na widok publiczny to zdecydowanie przesada... -
Co do ruchów to jeszcze nie liczę, sa dni kiedy mala rusza się często.... ale czasem są dn kiedy grzecznie i cichutko leży
Liczenie ruchów to chyba jeszcze troszkę za wcześnie... ?
W ogóle jakoś sobie nie wyobrażam tego liczenia... mam siedzieć z długopisem i kartka? -
Mi się wydaje, ze to jeszcze za wcześnie na liczenie ruchów. Ja w każdym razie nie liczę, ot obserwuję sobie na luzie czy mała się kreci, zwłaszcza w swoich godzinach aktywności. I bez liczenia wyraźnie widzę kiedy jest mniej/słabiej żeby w razie czego zareagować.
-
nick nieaktualnyNancy u mnie bez cytryny, nawet nie pytała czy mam
wzięłam kubek jednorazowy ale dala szklany bo mowila ze moze sie przewrócić.
Nie jedz slodkiego dzisiaj to powinno pójść gładko, a nie napisałam ze juz po wypiciu chyba ciśnienie mi podskoczylo bo az na bluzce widzialam jak serce bije i momentalnie dłonie sie spocily.
I tak jak mowilam 2x tylko pobrala krew, naczczo i 2h po glukozie. Czyli tak troche źle bo powinna tak jak dziewczyny pisaly naczczo, zaraz po glukozie i godzine po aby widziec spadek.. Nie wiem juz -
nick nieaktualny