X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I allegrowe zakupy
    avg84i.jpg

Gusiak, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Moj lekarz powiedział nam w 13tygodniu ciaży ,że prawdopodobnie dziewczynka bo"nie widzi nic miedzy nozkami" a ja juz sie nakręciłam i chyba reszte sobie dopowiedziałam....ajj...troche śmiac mi sie z siebie chce...tez narobiłam rózowo-białych zakupów ale dzisiaj dla pocieszenia wybrałam sie po sklepach z męzem i cos tam kupilismy juz pod chłopca.Lekarka powiedziała ze na 100% bo wywalił siuraka na pół monitora ...szkoda mi tych warkoczyków,spineczek...

aha, w sumie jak ktos sie juz nastawi a tu zmiana ro trochę przykro, ja juz nie moge sie doczekać kolejnego usg, może się dzidzia nie zasłoni i pokaże co tam ma :) liczę trochę na to, ze jednak zostanie dziewczynka :)

anula1990 lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady tych ciuszków to już chyba ładnie nazbieralas? =)

Ale takie niespodzianki sa niezwykle mile =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Lady tych ciuszków to już chyba ładnie nazbieralas? =)

Ale takie niespodzianki sa niezwykle mile =)

Tak :3 mała ma więcej ciuszków niż ja XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów dziś odwiedziłam pepco i kupiłam małej pare rzeczy :p
    No ale nie moja wina że w moim mieście tyle tych pepco i w każdym co innego :D a z resztą tam najlepsze ceny jak sie trafi na promocje ;)

relgzbmhh8tsviez.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Ja za to uwielbiam gotować!
    Mój Rafał wszystko wcina i nawet sam znajduje jakieś ciekawe potrawy i próbujemy coś nowego gotować.
    Ja generalnie lubie gotowac- zwlaszcza probowac nowe przepisy ale ja w tej ciazy jestem tak leniwa, ze to przechodzi ludzkie pojecie...
    Teraz siedze w domu, mam mnostwo czasu a ciagle odkladam np inwenatryzacje dzieciecych ubranek czy rozne akcje zwiazane z remontem. Mamy mnostwo spraw do zalatwiania bo wlasnie nam ekipa wchodzi do nowego M a ja zamiast zabrac sie za robote i dostarczyc im brakujace info do remontu to chodze, szlajam sie po domu a to co musze policzyc i wymyslec bede pewnie po nocy robila :/
    Przerazam sama siebie :( ogolnie ja zawsze bylam lepiej zorganizowana jak na glowie mialam milion rzeczy- wtedy stres mnie mobilizowal i byl czas na wszystko- prace, nadgodziny, sprzatanie, gotowanie, zakupy i jeszcze fitness po drodze zaliczalam a teraz WIELKIE NIC. Czy tylko ja tak mam w tej ciazy ?

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, doskonale wiem o czym mówisz... Też mimo dużej ilości wolnego czasu nie mogę się ogarnąć i nic mi się nie chce... Ale rzeczywiście już dawno zauważyłam, że lepiej i szybciej działam jak mam na głowie masę spraw. Tylko u mnie to chyba nie stres jest mobilizatorem, raczej jakieś "rozpędzenie" - jak już zacznę coś robić, to wtedy robię z rozpędu całą resztę ;)

4me lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me nie tylko Ty... u mnie też zdarzają się takie dni, ze mimo siedzenia w domu nic mi się nie chce, jakoś w ogóle nie mam na nic sił...

Zawsze miałam tak jak Ty... czym więc zajęć, tym lepiej sobie ze wszystkim radzilam, a teraz... tylko się załamać =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zrobić szafę, mam projekt z wymiarami, tylko napisać/przejść się do kilku firm z zapytaniem o wycenę i zamówić. Już ze dwa miesiące się jakoś nie udaje. Zanim zrobią to w końcu będę z brzuchem pod brodę latać.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z innej beczki - dziewczyny co myślicie o parasolach do wózka? Są zbędne, czy jednak latem sama budka nie wystarcza? Wózek z przymocowanym parasolem jakoś wizualnie mi się nie podoba, ale jeśli miałoby to być funkcjonalne to wygląd jest mniej ważny.

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bossssszzz to torche mi lzej, ze nie tylko ja dziewczyny :)

La_lenka ja mialam gotowy projekt kuchni i z tym projektem do stolarza miesiac szlam. Teraz nam sie juz pali i pewnie kuchnia cala przeprowadzke opozni :/ a przeciez powinnam na skrzydlach latac i to robic bo to nowe mieszkanko :/ nigdy siebie nie zrozumiem ;)

Jak sama siebie przeczytalam to az usiadlam i zabralam sie za pierwszy punkt z listy do rozwiazania na jutro :D

Wonderland lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Oooo placek z rabarbarem... Zjadlabym :)
    zapraszam :)

• 4me Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wonderland wrote:
    Tak z innej beczki - dziewczyny co myślicie o parasolach do wózka? Są zbędne, czy jednak latem sama budka nie wystarcza? Wózek z przymocowanym parasolem jakoś wizualnie mi się nie podoba, ale jeśli miałoby to być funkcjonalne to wygląd jest mniej ważny.
    Niestety czasem slonca swieci prosto na buzke dziecka i dlugo Twpje dziecko tego nie wytrzyma co napewno zakomunikuje Ci placzem ;).... Mozna probowac zawiesic na budce pileche, kocyk ale jesli chodzi o wyglad to tez to super nie wyglada ;)
    Ale my chyba czesto tego problemu w zime nie bedziemy mialy ;)) a pozniej czesc spacerowek mozna odwracac w dwock kierunkach wiec to tez jakies rozwiazanie.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    zapraszam :)
    Chyba mam troche za daleko ale dziekuje :)
    Za to moj M juz wie, ze ma kupic rabarbar w warzywniaku i zmotywowalas mńie- jutro robie :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę już właśnie o lecie i spacerówce. Tylko takie odwracanie na każdym zakręcie też jest trochę upierdliwe ;)

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane :-)

Jutro w biedronce.maja byc podobno pizamy i koszule dla ciezarnych 40 zl kocyki dla dzieci, posciele i tyle zapamietalam :-) moze sie ktorejs przyda ta informacja ;-)

Powodzenia na wizytach dzisiaj ;-)

nick nieaktualny, 4me lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady super :)

Co do gotowania to ja uwielbiam piec i gotować. Moja siostra we wtorki do mnie przychodzi na obiad, bo ma przerwe miedzy pacjentami i cały czas mówi, że mój mały bedzie mial dobrze, bo tak smacznie gotuje i piecze :) A prawda jest taka, że ja się nie przejmuje czy mi wyjdzie czy nie, robie po swojemu i czasem lepiej wychodzi czasem gorzej. Moja mama bardzo przejmuje się i wszystko musi jej wyjść idealnie a ja wychodze z założenia, że nie warto marnować czasu na martwienie się, że coś mi sie przypaliło ( choć osobiście uwielbiam przypalone rzeczy)
    Przepis na chilli już zapisałam, myslę tylko co zrobic zamiast tortilli.
    Mój mąż jest bezglutenowcem więc ma szczęście, że lubie pichcić:)
    Choć on w weekendy robi śniadanko by nam się odwdzięczyć. Robi przepyszną jajecznice z boczkiem ;p

4me lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wonderland wrote:

Mi sie podobają z tym ze znam osobę ktorej dziecko grzebalo przy parasolce i krecilo na wszystkie strony wiec w rzeczywistości i tak razilo slonce i kumpla odwracala wozek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam parasolke i czesciej uzywalam jej przy gondoli.

Co do funkcjonowania to czuje sie lepiej jak mloda idzie do przedszkola i mimo ze ciezko wstac to jak juz sie rozprdze to potem jakos idzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:29

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    Czesc kochane :-)

Jutro w biedronce.maja byc podobno pizamy i koszule dla ciezarnych 40 zl kocyki dla dzieci, posciele i tyle zapamietalam :-) moze sie ktorejs przyda ta informacja

O nie, nie, nie.... ! =)
    Ja juz nie mogę nic kupować... niepotrzebnie to czytalam ;D

Czarna_88 lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 1031 1032 1033 1034 1035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ