Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie do slodkich mam, czy chodzicie najedzone? Kurde, ja 2 dzien na diecie i normalnie miedzy 2 sniadaniem, a obiadem (3godz) myslalam, ze nie dam rady, burczenie w brzuchu. mam wrazenie, ze chodze glodna
w porownaniu z tym ile jadlam wczesniej, to naprawde jem mniej. Jecie cos miedzy posilkami? Brakuje mi, zeby wrzucic cos na zab
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Witam się, wczoraj mnie nie było musiałam was nadrobić, a trochę dużo naskrobałyście
. Co do przewijaków , my nie będziemy kupować. Dzisiaj miałam wizytę wyniki testu obciążenia glukozą: na czczo jak pisałam wcześniej 92 a po 2h po 75g glukozy 148 lekarz powiedział , że norma jest do 153 cukrzycy ciążowej nie ma, ale powinnam zastosować dietę 5 posiłków dziennie odrzucić białe pieczywo i cukier. Także muszę poczytać o daniach gotowanych, bądź pieczonych dla cukrzyków i rzeczywiście nie jeść słodkiego bo potrafię zjeść rano śniadanko, później batonik, w domu batonik, ciasteczko i loda i trochę za dużo i w między czasie słodką herbatkę. Dzidzia ma się dobrze waży już 800g
i jest ułożony głową w dół, ale pewnie to się jeszcze pozmienia
. Szyjka długa i dobra, płyn owodniowy też, łożysko na przedniej ścianie
Następna wizyta 17 czerwca
Gusiak, Misi@, Wonderland, Sigma, Dżuls, agatka196, Lady Savage, karolcia87, easymum, skabarka lubią tę wiadomość
-
anulka20 wrote:Witam się, wczoraj mnie nie było musiałam was nadrobić, a trochę dużo naskrobałyście
. Co do przewijaków , my nie będziemy kupować. Dzisiaj miałam wizytę wyniki testu obciążenia glukozą: na czczo jak pisałam wcześniej 92 a po 2h po 75g glukozy 148 lekarz powiedział , że norma jest do 153 cukrzycy ciążowej nie ma, ale powinnam zastosować dietę 5 posiłków dziennie odrzucić białe pieczywo i cukier. Także muszę poczytać o daniach gotowanych, bądź pieczonych dla cukrzyków i rzeczywiście nie jeść słodkiego bo potrafię zjeść rano śniadanko, później batonik, w domu batonik, ciasteczko i loda i trochę za dużo i w między czasie słodką herbatkę. Dzidzia ma się dobrze waży już 800g
i jest ułożony głową w dół, ale pewnie to się jeszcze pozmienia
. Szyjka długa i dobra, płyn owodniowy też, łożysko na przedniej ścianie
Następna wizyta 17 czerwca
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Nie wiem czy dziś jest coś z ciśnieniem, albo z pogoda ale od południa tak mnie boli głowa ze juz mam dość...
nie chce brać apapu, bo w sumie i przed ciążą staralam się unikać leków, pije wodę ale niestety nic nie pomaga.... -
Gusiak wrote:Z ta glukoza i wynikami to tez jak widać co lekarz to inna teoria...
aldonaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny od czego to zależy, że jedne mają pobieraną krew po godzinie i po dwóch, a inne tylko po dwóch? Już sama nie wiem jak mam mieć. Ginekolog mi pisała normy po 1 i 2 h, także muszą mi chyba dwa razy pobrać oprócz na czczo.
Ja też nie lubię rabarbaru:p Od dwóch dni też mam mniejszy apetyt. Nie chce mi się jeść w ciągu dnia. -
nick nieaktualnyJa też jestem ostatnio ciągle głodna...musze się pilnować
Przyszły wyniki!
Synek zdrowy
Dziękuję za wsparcieNancy87, Paulinek, la_lenka, Gusiak, .ona., snoopy_etka, Sigma, Dominka92, 4me, aldonaa, Dżuls, Lilla My, Anitka201, agatka196, moka89, Czarna_88, Lady Savage, Wonderland, SweetCherryPie, wiaraczynicuda, karolcia87, bento, justysss, Kasiarzynka, kapturnica, Terazsięuda:-), easymum, marlenak_me, monaaa85, skabarka, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Ja też jestem ostatnio ciągle głodna...musze się pilnować
Przyszły wyniki!
Synek zdrowy
Dziękuję za wsparcie
To dzisiaj Wy razem z mężem otwieracie picolo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 17:11