Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=5343918247
nowe ale sprzedaje jakis prywatny ktos wiec chyba nie maja wiecej ale moge zapytac gdzie kupili
Musze poczekac na wizyte w środe zeby miec pewnosc co do płcilepiej zebym nie kupowala teraz za duzo różu:)
A ide robić sałtke gyrosaPomidorowa juz jest trzeba tylko podgrzac a za 30 min moj R konczy prace
-
Wróciłam z zakupami na leczo
Byłam w biedronece i kupiłam kocyk - ten żółty w lewki (nie moglam się powstrzymać ;p) ... sobie mogę odmówić i czegoś nie kupić, ale jak widzę coś dla maleństwa to nie umiem
Co do poscieli to wydaje mi się, ze to taka do łóżeczka dla niemowlaka...
Oczywiście wzięłam też arbuza ♥♥♥
Juz mi slinka cieknie na sama myśl o nim -
anula1990 wydaje mi się że Sigmie nie chodziło akurat o Twoją historie
ja jak mi zaczyna libido szaleć to często sama sobie radze bo jednak jeszcze troszkę obaw mam przed pieszczotami z mężem żeby się nic nie podziało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:33
Sigma, anula1990 lubią tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Wy tak piszecie o swoim libido, a my z mężem ostatnio majstrowaliśmy naszego synka i od tego czasu mamy totalny szlaban od lekarza. Myślałam, że teraz jak się to łożysko podniosło, to dostaniemy zielone światło, a tu nic... ze względu na komplikacje i wcześniejszą stratę lekarz powiedział, że koło 34tc możemy wrócić do tematu ;/ Czasami mnie frustracje łapią z tego powodu, ale cóż... czego się nie zrobi dla tej cudownej istotki grasującej w brzuchu
na ostatniej wizycie to juz się nawet nie pytalam bo co wizytę sie dopytuje a on co wizytę mowi nie
-
nick nieaktualny
-
My szlabanu nie mamy, ale coś nam ostatnio nie wychodzi - jak ja mam ochotę, to mąż nie ma i odwrotnie. Poza tym brzuch coraz większy, więc coraz trudniej, a ja jeszcze się nie mogę skupić jak młody akurat zaczyna urządzać sobie fikołkiSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula1990 wrote:A co do pościeli w biedronce,to jest taka do łózeczka dla dziecka?Bo nie mogłam rozkminic czy to dla małego dziecka czy już dla starszaka a nie chciałam rozkładac i wywalać tej pościeli
Wydaje mi się ze to rozm 135X 100 i 40x60 czyli te ciut większe. My mamy 100 wiec nam odpada.
Takie info mam w ich gazetce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:00
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę Wam tego seksiku hehe. U nas jest to nie do wykonania, bo odczuwam taki ból nawet przy początku, że płakać mi się chce i odpuszczamy. Teraz z tą moją miękką szyjką już w ogóle nie będziemy cudować. Wszystkie inne formy, które doprowadzają do orgazmu też nie są najprzyjemniejsze, bo syn mi się tak wypina strasznie, że mam wrażenie, że robię mu krzywdę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja się narobiłam...plecy mi wchodzą do d...nie powiem gdzie;p
http://wrzucaj.net/images/2015/05/21/20150521154003.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/05/21/20150521153950.jpgKasiarzynka, agatka196, adzia, 4me, Nancy87, Gusiak, Lilla My, anima, Lady Savage, skabarka, justysss, Anitka201, Sigma, anula1990, .ona., easymum lubią tę wiadomość
-
Paulinek szkoda, ze nie mieszkasz jakiś bliżej... wiedziała bym od kogo zamawiać torty
Zjadłam właśnie swoje leczo... nieskromnie musze powiedzieć, ze jest pyyyyysze
Chociaż z drugiej strony mialam na nie taka ochotę, ze pewnie i takie ze słoika by mi smakowałoPaulinek, agatka196 lubią tę wiadomość