Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma chyba pytalas czy w pobliżu ip inne mam, jest najbliższa 40km dalej kolejny raz tam pojade tfu tfu oby nie jedynie kierunek porodowka
Jak odczuwacie ze dziecko jest w zebrach?
U mnie czuje ze kuje a dzisiaj pod lewymi mialam takie hmm wibracje i niewiem czy tam siedzialaSigma lubi tę wiadomość
-
Wczoraj miałam fatalny dzień, za to dziś jakoś wyjątkowo dobry... mieszkanie posprzątane, byłam na zakupach... pyszny obiadek zrobiony i jeszcze przed chwilą wstawilam do piekarnika zebra, bo stwierdziłam ze zrobiłabym jakieś szybkie ciacho
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:
Co do seksiku...cóż... całe dwa razy od pozytywego testuniby wszystko fajnie, ale mąż chyba boi się, że mnie uszkodzi
Mój R nie boi się że mnie uszkodzi tylko Zuzę, właśnie kilka chwil temu zaczęłam go namawiać na serduszkowanie, a on że nie bo się boi że małej penisa w oko w sadzi.w duchu się uśmiałam, ale on w to na prawdę wierzy
-
nick nieaktualnyKobietki czy któraś z was bierze od uwagę używanie pieluch wielo rasowych (nie tetry)?? Czyli pieluszki z kieszonką, okulary i wkładów. Właśnie sporo się naczytalam o tym i chyba się skuszę. Problemem jest tylko cena bo trzeba na oczku troszkę wydać.
-
Nie wiem jak wkleic zdjecie wiec linka przesyłam do wózka który kupiłam
http://images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=AwrB8pcLEF5VQA4A30M2nIlQ;_ylu=X3oDMTI0aml1ZXQ1BHNlYwNzcgRzbGsDaW1nBG9pZANiNjhhNTE4YmMzOTMxMTk2NTU5OGFjYjVmNmVhNjllZARncG9zAzEyNwRpdANiaW5n?.origin=&back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fyhs%2Fsearch%3Fp%3Dwozek%2Bverano%26type%3Dwncy_ir_15_19%26fr%3Dyhs-iry-fullyhosted_003%26fr2%3Dpiv-web%26hsimp%3Dyhs-fullyhosted_003%26hspart%3Diry%26nost%3D1%26tab%3Dorganic%26ri%3D127&w=384&h=400&imgurl=www.firkon.pl%2Fupload%2Fwozki%2Fvario%2F284.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fwww.firkon.pl%2Fpl%2Fpages%2F22&size=31.4KB&name=VARIO+LX&p=wozek+verano&oid=b68a518bc39311965598acb5f6ea69ed&fr2=piv-web&fr=yhs-iry-fullyhosted_003&tt=VARIO+LX&b=121&ni=21&no=127&ts=&tab=organic&sigr=1100m3a2h&sigb=15hl6bk9q&sigi=1184o4bpn&sigt=1085dlae0&sign=1085dlae0&.crumb=Toib0978flu&fr=yhs-iry-fullyhosted_003&fr2=piv-web&hsimp=yhs-fullyhosted_003&hspart=iry&type=wncy_ir_15_19 -
Bylam na wizycie. Wszystko super, a lozysko tez podnioslo sie do gory
. Juz nie jest 3 cm od szyjki, tylko ponad 6
hip hip hura!
aldonaa, Nancy87, Gusiak, Lady Savage, agatka196, Sigma, Wonderland, adzia, anula1990, skabarka, justysss, Dominka92, przyszła mama, kasig, Paulinek, Terazsięuda:-), Kasiarzynka, Dżuls, easymum, 4me, Misi@, Anitka201, karolcia87 lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Haha lady powiedz mu, że chciałby móc tak głęboko sięgnąć
Faceci są śmieszni z tym seksem w ciąży, bo oni naprawdę wierzą w to, że penetrują nas pod samym żołądkiem:D
U nas mój chętny, a nie możemy buuu.
Dziewczyny macie jakiś pyszny, sprawdzony przepis na ciasto z masą? Coś bym upiekła jutro.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anima wrote:Kobietki czy któraś z was bierze od uwagę używanie pieluch wielo rasowych (nie tetry)?? Czyli pieluszki z kieszonką, okulary i wkładów. Właśnie sporo się naczytalam o tym i chyba się skuszę. Problemem jest tylko cena bo trzeba na oczku troszkę wydać.
Ja planuję używanie pieluch wielorazowych. Przekopałam się przez spore forum na ten temat i się wciągnęłamRzeczywiście nie są tanie, dlatego jak ktoś planuje ich używać od wyjścia ze szpitala, to jednak polecana jest też tetra i kilka otulaczy w rozmiarze newborn (bo pieluchy one size pasują podobno dopiero od ok 4,5-5 kg)
-
Sigma wrote:Anima - ja się przymierzam do wielopieluchowania. Na początek w konfiguracji otulacz + tetra (+ trochę wkładów dla przetestowania chłonności wkładu z tetrą razem), potem zobaczymy
Mam dokładnie taki sam plan działaniaSigma lubi tę wiadomość