Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny 2 dni temu zrobiłam bete hcg wynik 1162,9 dzis po 48 godz wynik 2073 dobry przyrost ?
nick nieaktualny, agatka196, kasig lubią tę wiadomość
08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
Czesc dziewczyny

U mnie dalej bez objawow
Poki tak jest to sie z tego ciesze
Poza bolacymi piersiami i sennoscia to nic mi nie dolega 
Co do smakow to tez mi sie nie wiele pozmienialo. Kawa dalej mi smakuje , jedyne co to tylko na slodycze nie mam ochoty a wczesniej moglabym jesc caly czas. To zreszta tak jak i u Was
mgielka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKolega z pracy mojego męża tez otrzymał rozwód kościelny. Nie chce o tym mówić, ale wspominal, że jeśli się zna w sposoby, to łatwo można go otrzymać i że nie załuje. Teraz ma drugą żonę i 4 dzieciagatka196 wrote:LadyS ja najchętniej też bym nie przyjmowała ale mojego rodzina jest wierzaca bardzo i już kilka lat się wymigałam a tym razem już odpuściłam.
Zreszta tyle nieszczęść nas spotkało w ostatnich 2 latach że nawet pomyślałam sobie, że nic nam nie zaszkodzi, a może pomorze, że mieszkanie i my zostaniemy poświęceni.
Fakt faktem oni jak media wszystko musza wiedzieć, ale w mojego R przypadku dostaliśmy kilka cennych rad o unieważnienie ślubu. W końcu mi też się coś należy i też kiedyś chciałabym mieś ślub kościelny.
-
nick nieaktualnyhehe proszę jak dziecko dba byśmy nie miały próchnicykasiuleks wrote:Czesc dziewczyny

U mnie dalej bez objawow
Poki tak jest to sie z tego ciesze
Poza bolacymi piersiami i sennoscia to nic mi nie dolega 
Co do smakow to tez mi sie nie wiele pozmienialo. Kawa dalej mi smakuje , jedyne co to tylko na slodycze nie mam ochoty a wczesniej moglabym jesc caly czas. To zreszta tak jak i u Was
kasiuleks lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to tak jak u mnie-kawa bez zmian ...apetyt ciut mniejszy...senność ale daje rade jakoś
ból piersi no i dzis od popoludnia odbija mi sie
i lekki ból /kłucie w pachwinie
nick nieaktualny, kasiuleks lubią tę wiadomość
08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
nick nieaktualny
-
a moje dziecko szaleje, zjadłam kalafior z masełkiem, jabłuszko i paczkę żelków i jestem głodna, czyżby dzidzia nadrabiał 5 ostatnich dni gdzie nic nie byłam wstanie przełknąć, tylko jakiś rozgotowany kalafior i piree ziemniaczane
takie małe a jak rządzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 19:41
kasiuleks, agniesja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana jesli masz jakies obawy to pewnie , ze powinnas napisac. Mysle , ze jest wszytko dobrze ale na pewno Cie to uspokoi.

Ooo to wizyte masz znowu tak jak ostatnio dzien po mnie
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapisałam, czekam na odpowiedzkasiuleks wrote:Kochana jesli masz jakies obawy to pewnie , ze powinnas napisac. Mysle , ze jest wszytko dobrze ale na pewno Cie to uspokoi.

Ooo to wizyte masz znowu tak jak ostatnio dzien po mnie

Ppewnie ujrzysz serduszko malenstwa. Ja mam nadzieję, na ujrzenie zarodka ;)Po tygodniu powinno się już chyba ujawnić
-
nick nieaktualny
-
Oj Misi ja tez tak myslalam jak Ty zeby zobaczyc chociaz zarodek

Ale odpowiedz Lady mi sie bardzo podoba co do serduszka
Ale by to byla piekna niespodzianka
-
Misi@ wrote:Lady S ale mi narobiłaś smaka na ogórkową mąż musiał mi jechać kupić tę zupkę firmy Profi

to ja zrobiłam ogórkowej na kilka dni i nie ruszyłam
bo mi zaczęła cuchnąć, jutro jedziemy na zakupy tygodniowe, i doszliśmy z moim że nie ma sensu dla mnie kupować zapasu na cały tydzień bo z zeszłego tygodnia z zapasów mało co ruszyłam
-
nick nieaktualnyU mnie tydzień 7 to tydzień pod znakiem żółtego sera
wszystko jest pyszne, o ile jest z żółtym serem (najlepiej stopionym na toście) i keczupem.
Ej dziewczyny
Co do kolędy jeszcze... W tym roku nie przyjęłam, bo się źle czułam i byłam sama w domu, więc nie miałam w mężu pomocy przy sprzątaniu, ale wcześniej co roku przyjmowaliśmy - pierwszy raz jeszcze jako para nawet przed zaręczynami, ksiądz nas znał osobiście, o nic nie pytał, pobłogosławił, pogadaliśmy, wypił herbatę i poszedł. Potem już w innej parafii jako narzeczeństwo i też nie było problemu, potem jako już cywilne małżeństwo - i tak samo, zero problemów. Ksiądz jest u nas mile widzianym gościem, ale wciąż gościem - także nie może odstawiać żadnej chamówy, nie pozwolilibyśmy sobie na to. Na pytania odpowiadamy szczerze, ale jak idą za daleko, to ucinamy i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:26
kasiuleks, nick nieaktualny lubią tę wiadomość