Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziewczyny
Czy mogę do Was dołączyć? Wprawdzie jestem lekko niepewna co i jak, bo dopiero widziałam 7 mm pęcherzyk w 36 dc, ale z wstępnych wyliczeń będzie wrześniaczek.
Czekam na wizytę 26 , na ktorej mam nadzieję zobaczyć serduszko. Martwi mnie tylko obecna beta,bo jest 2550. Wypada więc 6 tydzień. Z terminu @ wypada 6 t 5 d. Staram się nie nakrecać, więc postanowilam dołączyć.
Jestem już mamą 2,5 letniej dziewczynki.kasiuleks, Sigma, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Czytam Was od dawna, właściwie to od początku
co prawda testować będę dopiero w niedzielę
cykle mam 35 dniowe (termin byłby na 11 września) , pół roku temu ostawiłam pigułki, ostatnio mocno się nakręciłam na kolejne bobo, nawet już prawie przekonałam męża, przed świętami jednak padła decyzja "poczekajmy" a teraz czekam, ale na okres który nie przychodzi :D i boję się jak cholera
nom.
Jeśli wynik testu będzie pozytywny to będę potrójną mamą, mam już dwóch chłopaczków, prawie 2 i prawie 5 lat nooo i jeszcze jednego prawie 30
sama mam prawie 25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasiuleks wrote:Czesc dziewczyny
U mnie dalej bez objawow Poki tak jest to sie z tego ciesze Poza bolacymi piersiami i sennoscia to nic mi nie dolega
Co do smakow to tez mi sie nie wiele pozmienialo. Kawa dalej mi smakuje , jedyne co to tylko na slodycze nie mam ochoty a wczesniej moglabym jesc caly czas. To zreszta tak jak i u Was
Mam to samo:-) jednak cos słodkiego czasem zjem ale generalnie apetyt mam sredni.Nawet schudlam kilo przez ostatni tydzien...staram sie jesc nadal zdrowo i przemycam Warzywa gdzie sie da ale one wcale smaku nie mają. ..
byle do wiosnykasiuleks lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny