Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy dzisiaj taka pogoda bo ja też na siłach się nie czuje, a jeszcze jakiegoś doła mam. Ostatnio jechałam autem i 2 razy tak miałam, że musiałam okno otworzyć pomimo , że było chłodno bo mi się dziwnie zrobiło jakby słabo, całe szczęście , że nie zemdlałam, ale postanowiłam, że od tamtej pory nie będę dużo jeździła autem, bo to strach, aż się wystraszyłam szczerze powiem i to na światłach tak się stało.
-
Ona ja także mimo zaświadczenia od okulisty nie wierze w państwowe szpitale, gdzie mimo wszystko zazwyczaj kładą duży nacisk na poród naturalny i nie zwracają uwagi na zaświadczenia wydane przez innych lekarzy...
Dlatego tez wybraliśmy prywatna klinikę i teraz tylko musze dogadać się z córką, żeby grzecznie siedziała u mamy w brzuszku do co najmniej września.ona., Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Kasiarzynka - ale Ty powinnaś dostać i tak zlecenie na CC. O ile dobrze pamiętam, to Ty miałaś operację na początku ciąży, więc moim zdaniem to jest wskazanie do przeprowadzenia CC.
Staraczka - sto lat!!
A ja się wczoraj cały dzień martwiłam, że mały się nie rusza. To jak zaczął w nocy, to miałam aż takie skurcze, że się przekręcić z boku na bok nie mogłamKasiarzynka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Gusiak wrote:Ona ja także mimo zaświadczenia od okulisty nie wierze w państwowe szpitale, gdzie mimo wszystko zazwyczaj kładą duży nacisk na poród naturalny i nie zwracają uwagi na zaświadczenia wydane przez innych lekarzy...
Dlatego tez wybraliśmy prywatna klinikę i teraz tylko musze dogadać się z córką, żeby grzecznie siedziała u mamy w brzuszku do co najmniej września
Nie wiem jak u was, ale w klinice w ktorej chce miec porod jest wizyta po 32 tyg, na ktorej ustalany jest termin. Tez mam nadzieje, ze damy rade
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
.ona. wrote:Nie wiem jak u was, ale w klinice w ktorej chce miec porod jest wizyta po 32 tyg, na ktorej ustalany jest termin. Tez mam nadzieje, ze damy rade
My byliśmy teraz w maju i następna wizyta jakoś 32-33 tc i wtedy też mamy omówić juz dokładnie wszelkie szczegóły i ustalić termin... ale u mnie koniecznie musi to być ciąża donoszona, czyli w moim przypadku musimy wytrzymać min. do końca sierpnia... później nawet gdyby się zaczynalo przed ustalonym terminem (czego mam nadzieje unikne ;p) to dzwonimy do kliniki, wsiadamy w autko i jedziemy -
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem jaki szpital wybrac... W swoim miescie (Zory )mam szpital doslownie dwa bloki dalej. Nowa porodowka,pracuje tam moj lekarz do ktorego chodze ale on zadko bywa w tym szpitalu... A druki szpital w ktorym mialam okazje byc pod czas pierwszej ciazy to szpital wojewodzki w tychach jakies chyba 30 km od mojego domu... Tam skolei pracuje jako ginekolog nasza znajoma do ktorej tez jezdzimy zeby obserwowala nasz cud w moim brzuszku... Moze cos doradzicie bo ja mam mentlik w glowie w tym temacie
-
Czarna_88 wrote:Ja nie wiem jaki szpital wybrac... W swoim miescie (Zory )mam szpital doslownie dwa bloki dalej. Nowa porodowka,pracuje tam moj lekarz do ktorego chodze ale on zadko bywa w tym szpitalu... A druki szpital w ktorym mialam okazje byc pod czas pierwszej ciazy to szpital wojewodzki w tychach jakies chyba 30 km od mojego domu... Tam skolei pracuje jako ginekolog nasza znajoma do ktorej tez jezdzimy zeby obserwowala nasz cud w moim brzuszku... Moze cos doradzicie bo ja mam mentlik w glowie w tym temacie
Czarna_88 lubi tę wiadomość
-
adzia wrote:Czarna Ty jesteś kochana z Żor? Jeśli tak to wita się sąsiadka z Rybnika. ☺
Tak Zoryadzia lubi tę wiadomość
-
A to nasz synek:
agatka196, Gusiak, Czarna_88, aldonaa, easymum, .ona., Terazsięuda:-), Dżuls, la_lenka, Dominka92, adzia, Wonderland, SweetCherryPie, Kasiarzynka, anima, kapturnica, kasig, agniesja, karolcia87, Misi@, skabarka, Lady Savage, justysss, monaaa85, Kucykowa lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!