Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona to faktycznie u Ciebie z truskawkami to dopiero tanicha
Pyszota... i właśnie dlatego uwielbiam lato, bo jest pełno pysznych owoców
Jakoś za tydzień i ja wybieram się na test glukozy... mam nadzieje, ze uda mi uniknąć cukrzycy...
w ogóle taka cukrzyca ciążowa czymś się objawia? ... w sensie mam na myśli czy można ja rozpoznać poprzez jakieś dolegliwości?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:32
-
A ja znowu wróciłam do pracy, bo uznałam, że siedzenie w domu mi nie służy a dodatkowo za szybko na zwolnienie takie do końca. Myślę, że popracuję jeszcze ten i przyszły tydzień i oficjalnie zakończę śmiganie do pracy.
Lady gratuluję córeczki!
Wszystkim dziewczynom gratuluję udamnych wizyt - mnie czeka w piątek, a jutro mam zajęcia Bezpieczny Maluch - mam nadzieję, że powiedzą coś o wyborze fotelika, bo też chcę wózek 2 w 1 a fotelik osobno.
Czy któraś z Was wybiera się na weekendową szkołę rodzenia? Ja wybrałam właśnie taką opcję, jeden weekend , 2 dni po 7 godzin, wszystko w pigułce. Zaczynamy za 3 tygodnie, więc będę akurat w 27 tygodniu.
Moja ginka daje mi wybór co do sn czy cc, ja jeszcze nie wiem. Jedno co wiem, że będę w szpitalu już od 37 tygodnia na stałym monitoringu, więc u mnie poród też może sporo przyspieszyćale tym się nie martwię, byle córcia i mama wyszły z tego bez szwanku
-
aldonaa wrote:No to nasi mezowie sie dzis zmowili
dostalam pudlo lodow koral dokladnie z tej samej serii tylko smak smietankowy z wisniami i syropem wisniowym. Poezja!!!
To się dopiero nazywają lody! Koniecznie chcę jeszcze kakao spróbować i sorbety.
-
la_lenka wrote:Mąż kupił bakaliowe lody z Korala, z tej serii "Lody jak dawniej". O matko, jak tak dalej pójdzie to zostanę fanką lodów
La_lenka, to następnym razem spróbuj chałwowe, dla mnie ze wszystkich najlepsze, chociaż te bakaliowe i wiśniowe też super. U mnie niestety na raz jest kilka pude£ek i oboje z mężem "rąbiemy" po 5 gałek ... waga łazienkowa łypie na mnie groźnym wzrokiem ... -
Gusiak z tego co wiem to niczym się nie objawia, tym bardziej że większość to nie jest typowa cukrzyca tylko tzw. stan przedcukrzycowy i zaburzona tolerancja glukozy. U mnie na pewno się niczym nie objawiało.
ja kupię materac kokos z lateksem. Gryka i robaki jakoś mnie przeraziły