Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:Aniu to nie ma znaczenia. Jak Ci wygodnie.
Ja kuje tylko lewa.
Andzia faktycznie Twoja córcia to niezła kluseczka juz
Frytki, Mac flury, i jeszcze nugetsy z sosem słodko kwaśnym i bym była w 7 niebie.
jeszcze tylko 3 miesiące
i zgłupiałam
-
anulka20 wrote:dziewczyny które kontrolujecie sobie cukier, to mierzycie z prawej ręki czy lewej, czy z obu?
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Może nie umyłaś ręki przed badaniem, czasem to jednak robi różnicę.
Właśnie po kąpieli byłamwięc umyta
i tak samo miałam po obiedzie z lewej 88 z prawej 104
a wygodniej mi kłuć się w lewą niż w prawą rękę
i z lewej pobierać
-
agatka196 wrote:Zmierzyłam z ciekawości. I z jednej miałam 107 a z drugiej 106
Sprawdź ważność pasków.
Paski mam ważne , bo kupowałam dzisiaj w apteceno nic nie będę się tym przejmować
będę mierzyła z tej ręki której mi lepiej
-
Dżuls wrote:... i kalibrację glukometru. Nie wiem, jak jest teraz, bo ja mam trochę innny glukometr niż reszta, ale w moim starym (Optium xido) przy każdym opakowaniu pasków był taki plastikowy pasek kalibracyny na początku, i od niego trzeba było zacząć paczkę. Czasem jak się nim nie skalibrowało glukometru pod konkretną paczkę pasków, to wyniki były niemiarodajne. Teraz za to mam płyn do kalibracji, który ma swój zakres wyników i nim się sprawdza, czy paski są ok.
Tak płyn był do kalibracji i też mąż to ustawił także wszystko jest dobrze. Mój organizm dziwny jest hehe -
nick nieaktualnyDżuls wrote:My własnie wróciliśmy z młodym z puszczania takich wielkich baniek na podwórku
Tradycyjnie, niby pogoda do bani, ale jak tylko zaczęłam puszczać te bańki, to osiedlowe dzieciaki wylazły jak pluskwy zza obrazu i chyba na chwilę stałam się lokalną atrakcją
Czyli mówicie, że te truskawki są już dobre...? Dziś chciałam kupić, ale jakoś uznałam, że może za wcześnie i chyba jeszcze nie są dobre i w końcu odpuściłam, a tu widzę sezon w pełniU nas są za 10zł
Dzuls mój tatulek kupil dzisiaj na wolumenie po 8 zł i były wspaniałe i mega duże. Jutro powinny być jeszcze tańsze.
Edit: jak ja nie lubię pisać z telefonu jakieś głupoty wychodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż jestem ciekawa ile Milan waży. Ostatnio w 21 (20+6) tc miał 430 gram. Też liczę tak, że pewnie ma między 800 a 900 teraz i za kilka dni w 25+6 będzie miał koło 900-930
ale ciekawa jestem, bo nie zawsze ten wzrost jest przecież w każdym tygodniu tak sam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:42
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się z Waszych udanych wizyt:) Ja dopiero wieczorkiem Was poczytałam, bo cały dzień coś. W ogóle jestem czarownica, bo mój mąż tak okropnie się czymś struł na tym grillu, że dzisiaj ledwo żywy. Zapytał mnie rano czy zawiozę go do pracy. Troszkę się śmiałam z niego pod nosem, że jak zwykle pewnie rzuciłam swój czar na niego, ale jak zaczął mi ledwo oddychać w samochodzie i kazał się zatrzymać to już mi nie było do śmiechu. Cały biały, trząsł się, nie wiedziałam czy dowiozę go z powrotem do domu. Tak się zdenerwowałam, później mieliśmy jeszcze jeden przystanek. Teraz już mu przeszło ale jego koleżanka, którą odwoziłam też przytulała się z wc i mówili, że coś z tą kiełbasą było. Biedactwa...:p
Lady, a jak tam waga hehe? U mnie już plus 10. Niech te trzy miesiące szybciej zlecą, bo boję się tej wagi hehe.