Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:
I pomyslec, ze jeszcze do dzis nie przepadalas za lodami
Ale fakt faktem te lody są przepyszne! Pierwszy raz jedliśmy i jestem miło zaskoczona.
-
nick nieaktualnyagniesja wrote:Tak, ale niestety z drugiego końca, bo z Czubów, więc nie będzie mi się opłacać aż tam dojeżdżać
Co nie zmienia faktu, że chętnie zobaczyłabym jak to miejsce wygląda, ale to dopiero za kilka m-cy, bo póki co mam szlaban na wszelkie ćwiczenia i ogólnie aktywność większą niż spacery
-
agniesja wrote:Z jakiej dzielnicy jesteś?
Mój lekarz dyżuruje na Jaczewskiego i planowałam tam rodzić, ale ostatnio przeleżałam 5 dni na patologii i na koniec mi taki numer wycieli, że mam okropny uraz do tego miejsca
Mąż powiedział, że już mnie tam nigdy nie puści.
Mieszkam na Bronowicach, a rodzić planuję na Staszica. Tam pracuje mój lekarz, leżałam tam na patologii i jestem bardzo zadowolona (w przeciwieństwie do tego, co spotkało mnie na Lubartowskiej). W październiku rodziła tam też siostra męża i bardzo polecała oddział - sama jest pielęgniarką, więc na pewno ma większe rozeznanie niż ja
-
Moja mała księżniczka. Ta moja kluseczka waży już równe 900 gr. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:13
snoopy_etka, Wonderland, agatka196, Dżuls, Sigma, Gusiak, diatomka, Lilla My, easymum, Czarna_88, skabarka, .ona., Dominka92, Lady Savage, bento, justysss, Terazsięuda:-), 4me, karolcia87, monaaa85, kasig lubią tę wiadomość
-
A teraz dziewczyny, które mają daleko McDonald's nie czytają
Mąż mi dzisiaj przywiózł frytki i McFlury z Marsem - mniam, mniam, mniam!! I to sam na to wpadł, nie wysyłałam go po drodze z pracy!!Sigma, easymum, agatka196, Czarna_88, Dżuls, skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!