Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na początku chciałam riko Nano. Ale koleżanka kupiła jogger no i się zakochalam. Do tego wózek 3w1 znalazłam za 1380 zł. Riko Nano droższy więc za zaoszczedzona kasę kupię kolejne rzeczy do wyprawki.
Na wózek i łóżeczko Szymus dostał pieniążki od moich rodziców, także najdroższy wydatek nas ominął, za to radość dziadków nieziemska -
nick nieaktualnyHej! Ja riwniez jestem po wizycie
Moj malutki wazy 734 gr.ulozenie bez zmian. Ja nie mam sily , nie moge sie doslownie ruszac. Mialam zastrzyk z b12 moze mi za kilka dni przejdzie i zapisal zelazo 2 razy dziennie, bo mam kiepskie wyniki. A i jeszcze za wysokie ph i mam jakis aplikator zapisany i lactovvaginal.
Tezbylismy w mcu bo koge jesc juz lody, ale tylko smieTankowe, a te z maca z polewa karmelowa sa najpyszniejsze na swiecie :p
Dobrej nocy mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:35
agatka196, adzia, Gusiak, easymum, Dżuls lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Nancy widzisz, jak dobrze że nie poszłaś jednak na tego grilla!!! Przecież takie poważniesze zatrucie w ciąży to nic fajnego, na pewno wylądowałabyś w szpitalu choćby na obserwacji, brrr...
Powiem Ci, że nawet o tym nie pomyślałam. Ufff bardzo dobrze, że mnie nie było.Sigma lubi tę wiadomość
-
Miałam ogromny problem z wyborem wzorów pościeli, ochraniacza itd...dlatego postanowiłam uszyć je sama- jestem z siebie dumna, bo wcześniej tego nie robiłam
A to specjalnie i z dedykacją dla Kubusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 23:17
la_lenka, Sigma, anima, adzia, easymum, skabarka, justysss, Dżuls, karolcia87, Misi@, kasig lubią tę wiadomość
Kubuś -
aldonaa wrote:4me, a jak sie czujesz? Chorobsko przeszlo? Moj maz ma teraz jakis okropny katar. Objawy grypy przeszly, ale katar no masakra poprostu! Juz mowilam, ze mu tampony do nosa wsadze!
ale mam meeeeega katar i w nocy zatyka mi sie nos po kilku godzinach i tak gdzies od 4 rano musze wstawać co godzinę by usunąć wszystko co w nosie zalega bo inaczej sie dusze
przez usta oddychać nie mogę bo zaraz gardło mnie boli... No i tak juz trzecia noc z tym wiruskiem sobie żyje
mam nadzieje, ze dzis da mi sie wyspać.
Kupilam roztwór soli morskiej w sprayu- chwytam sie juz wszystkich sposobów moze pomoże
-
diatomka wrote:4 me te szparagi ktore robnilas z szynka to podgotowalas wczesniej?
Z zielonych szparagów tylko końcówki, te grube troche więcej scinam- są lykowate.
Jeden lub dwa szparagi obwijam szynka parmeńska i na koniec lekko pryskam tez cześć szparaga, ktora nie jest pod szynka oliwa z oliwek- są bardziej miękkie po upieczeniu. I tyle
Mozna jeszcze po upieczeniu lekko polać octem crema balsamicodiatomka lubi tę wiadomość
-
Tak się właśnie zastanawiam... gdzie jest mama bliźniaczek, któraś kojarzy gdzie zniknęła, czy może jest na jakimś innym forum?
Bo chyba dawno Jej tu nie widzialam... no chyba, ze się mylę to proszę o wyprowadzenie z błędu -
Gusiak wrote:Tak się właśnie zastanawiam... gdzie jest mama bliźniaczek, któraś kojarzy gdzie zniknęła, czy może jest na jakimś innym forum?
Bo chyba dawno Jej tu nie widzialam... no chyba, ze się mylę to proszę o wyprowadzenie z błędu
Czasami się odzywa:) Ostatnio pytała o nasze szyjki ile mają cm:) Kiedyś mi się przewinęła na bliźniakach, więc pewnie tam jest częściej:) -
nick nieaktualny
-
dzien dobry
wszytskim bedacym mamom oraz tym ktore zaraz beda mamami skladam najserdeczniejsze zyczenia z okazji dnia mamy.
Nich wam sie spelnia najskrytsze mazenia te male i te duze, wizyty ktory dzisiaj odbedziecie niech beda najwspanialszymi
zycze wam i sobie poprostu wszystkiego co najlepsze
monaaa85, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkabarka moglam wczoraj mowic
W wakacje tylko w adidasach mialam opuchniete tak jak ty, pewnie woda sie zbiera bo jeszcze ta tarczyca nie pomaga.
Dziewczyny z wczorajszych wizyt kiedy macie kolejna? Ja 22 czerwca i morfologie mam zrobicadzia lubi tę wiadomość