WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • bento Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia Śliczna córcia i rośnie jak na drożdżach :-)

Ja zmykam spać, jutro gotuję zupę ogórkową, która chodzi za mną od kilku dni ;-) Już nie mogę się doczekać :-D

adzia lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey !!!

Muszę się pochwalić...zamowilismy naszemu Szymusiowi bryke;) wózek adamex jogger;)

Trzymajcie się i dobrej nocy !!!

agatka196, diatomka, adzia, skabarka, Sigma, Gusiak, easymum, Dżuls lubią tę wiadomość

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • bento Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss My rozważamy zakup barletty z tej samej firmy.

sRUqp2.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na początku chciałam riko Nano. Ale koleżanka kupiła jogger no i się zakochalam. Do tego wózek 3w1 znalazłam za 1380 zł. Riko Nano droższy więc za zaoszczedzona kasę kupię kolejne rzeczy do wyprawki.
    Na wózek i łóżeczko Szymus dostał pieniążki od moich rodziców, także najdroższy wydatek nas ominął, za to radość dziadków nieziemska ;)

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja riwniez jestem po wizycie :)
    Moj malutki wazy 734 gr.ulozenie bez zmian. Ja nie mam sily , nie moge sie doslownie ruszac. Mialam zastrzyk z b12 moze mi za kilka dni przejdzie i zapisal zelazo 2 razy dziennie, bo mam kiepskie wyniki. A i jeszcze za wysokie ph i mam jakis aplikator zapisany i lactovvaginal.
    Tezbylismy w mcu bo koge jesc juz lody, ale tylko smieTankowe, a te z maca z polewa karmelowa sa najpyszniejsze na swiecie :p

Dobrej nocy mamusie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:35

agatka196, adzia, Gusiak, easymum, Dżuls lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:58

agatka196, Misi@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy widzisz, jak dobrze że nie poszłaś jednak na tego grilla!!! Przecież takie poważniesze zatrucie w ciąży to nic fajnego, na pewno wylądowałabyś w szpitalu choćby na obserwacji, brrr...

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Nancy widzisz, jak dobrze że nie poszłaś jednak na tego grilla!!! Przecież takie poważniesze zatrucie w ciąży to nic fajnego, na pewno wylądowałabyś w szpitalu choćby na obserwacji, brrr...

Powiem Ci, że nawet o tym nie pomyślałam. Ufff bardzo dobrze, że mnie nie było.

Sigma lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lactulosum. To możemy brać na zaparcia?

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam ogromny problem z wyborem wzorów pościeli, ochraniacza itd...dlatego postanowiłam uszyć je sama- jestem z siebie dumna, bo wcześniej tego nie robiłam ;)
    A to specjalnie i z dedykacją dla Kubusia :)
    56eef614ad0e69b5m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 23:17

la_lenka, Sigma, anima, adzia, easymum, skabarka, justysss, Dżuls, karolcia87, Misi@, kasig lubią tę wiadomość

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    4me, a jak sie czujesz? Chorobsko przeszlo? Moj maz ma teraz jakis okropny katar. Objawy grypy przeszly, ale katar no masakra poprostu! Juz mowilam, ze mu tampony do nosa wsadze!
    Dziekuje Aldona. Ogólnie wirus sobie prawie poszedł tzn pozwala mi funkcjonować w dzień a to juz cos ;) ale mam meeeeega katar i w nocy zatyka mi sie nos po kilku godzinach i tak gdzies od 4 rano musze wstawać co godzinę by usunąć wszystko co w nosie zalega bo inaczej sie dusze :/ przez usta oddychać nie mogę bo zaraz gardło mnie boli... No i tak juz trzecia noc z tym wiruskiem sobie żyje :/ mam nadzieje, ze dzis da mi sie wyspać.
    Kupilam roztwór soli morskiej w sprayu- chwytam sie juz wszystkich sposobów moze pomoże ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    4 me te szparagi ktore robnilas z szynka to podgotowalas wczesniej?
    Nie :)
    Z zielonych szparagów tylko końcówki, te grube troche więcej scinam- są lykowate.
    Jeden lub dwa szparagi obwijam szynka parmeńska i na koniec lekko pryskam tez cześć szparaga, ktora nie jest pod szynka oliwa z oliwek- są bardziej miękkie po upieczeniu. I tyle :)
    Mozna jeszcze po upieczeniu lekko polać octem crema balsamico :)

diatomka lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się właśnie zastanawiam... gdzie jest mama bliźniaczek, któraś kojarzy gdzie zniknęła, czy może jest na jakimś innym forum? =)
    Bo chyba dawno Jej tu nie widzialam... no chyba, ze się mylę to proszę o wyprowadzenie z błędu =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Lactulosum. To możemy brać na zaparcia?
    Ja biorę właściwie codziennie. Tylko taki MIP, dużo smaczniejszy i skuteczniejszy. Zalecił mi ginekolog.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Tak się właśnie zastanawiam... gdzie jest mama bliźniaczek, któraś kojarzy gdzie zniknęła, czy może jest na jakimś innym forum? =)
    Bo chyba dawno Jej tu nie widzialam... no chyba, ze się mylę to proszę o wyprowadzenie z błędu =)

Czasami się odzywa:) Ostatnio pytała o nasze szyjki ile mają cm:) Kiedyś mi się przewinęła na bliźniakach, więc pewnie tam jest częściej:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek :)
    u mnie szaro i ponuro, mam nadzieje ze sie rozkreci pogoda bo jeszcze tak wcześnie jest :)
    Chyba na targ pójdę bo baleriny sa na gwalt potrzebne, puchna wam juz stopy?
    Chidze w adidasach i kostek nie mam wieczorem :/

• Alicja83 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

wszytskim bedacym mamom oraz tym ktore zaraz beda mamami skladam najserdeczniejsze zyczenia z okazji dnia mamy.

Nich wam sie spelnia najskrytsze mazenia te male i te duze, wizyty ktory dzisiaj odbedziecie niech beda najwspanialszymi

zycze wam i sobie poprostu wszystkiego co najlepsze

monaaa85, Kucykowa lubią tę wiadomość

ug37p07wjuiy1hl1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

.ona., monaaa85, Kucykowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka moglam wczoraj mowic :D
    W wakacje tylko w adidasach mialam opuchniete tak jak ty, pewnie woda sie zbiera bo jeszcze ta tarczyca nie pomaga.

Dziewczyny z wczorajszych wizyt kiedy macie kolejna? Ja 22 czerwca i morfologie mam zrobic

adzia lubi tę wiadomość

‹‹ 1084 1085 1086 1087 1088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ