Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Kochane mamusie obecne i przyszle zycze nam zdrowka i latwych porodow i spokojnych dzieciaczkow;)
Ja dzis swietuje podwojnie , bo mam tez imieniny, takze wszelkie swieta na ten rok mi sie koncza, ur mialam niedawno.monaaa85, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Witam się
Wszystkiego dobrego mamusie w dniu Naszego święta
Mój pierwszy Dzień Matki
A to Zuziajuż na monitorku się nie mieści
a tu jej łapki z góryi Pani dr.
adzia, Luna1, Dżuls, Lilla My, easymum, Gusiak, Gusiak, la_lenka, agatka196, Kasiarzynka, snoopy_etka, Czarna_88, kasig lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Skabarka moglam wczoraj mowic
W wakacje tylko w adidasach mialam opuchniete tak jak ty, pewnie woda sie zbiera bo jeszcze ta tarczyca nie pomaga.
Dziewczyny z wczorajszych wizyt kiedy macie kolejna? Ja 22 czerwca i morfologie mam zrobic
Ja mam 15 czerwca. ☺ -
Witam się z rana
jakoś nie chce mi się wstawać ale trzeba zajęcia dzisiaj mam a po zajęciach zajade do mamy by złożyć życzenia
mi jeszcze nic nie pachnie a pogoda u nas beznadziejna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 08:22
-
Witam !!!
Wszystkiego najlepszego mamuśki. Dużo zdrowia, pociechy z dzieciaczkow, no i oczywiście szczęśliwych rozwiązań!!!
Mój pierwszy Dzień Matki...cudownie.
Mój syn w prezencie zafundował mi z rana mega kopniaki, takich to ja jeszcze nie miałam.
Miłego dnia!!!monaaa85, easymum, Kasiarzynka, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:58
Paulinek, AniaM, Terazsięuda:-), bento, 4me, la_lenka, wiaraczynicuda, Lady Savage, monaaa85, .ona., Gusiak, Sigma, Kucykowa, agatka196, adzia, Kasiarzynka, karolcia87, Dżuls, Czarna_88, Misi@, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie jak dotąd zaparć brak, jedyne co się pojawia to zgaga, ale tylko gdy przesadzę ze słodkościami.
AniaM Mój lekarz tez zdania, że zaparcia bywają niebezpieczne w ciąży i lepiej ratować się jakimiś syropkami jeżeli nic innego nie działa.
skabarka Fajnie, że wszystko dobrze, ale oszczędzaj się
Ja właśnie zajadam drugi talerz ogórkowejmmmm...
-
Paulinek wrote:Dziewczyny a nie lepiej naturalnie zamiast od razu lekami?
len mielony, jakaś activia, dużo jabłek, albo błonnika?a nawet dobra kawka czarna pomaga;)