Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak wrote:Aldonaaa 200ml.... no zesz...
Jak tak patrzę na ta buteleczke do rozmieszania... tzn. Na jej wielkość to już sobie wyobrażam jakie to będzie 'pyszne' ;p
No nic... musze teraz zebrać siły i iść...
Maksymalnie 300 ml. U mnie gorzej było z wypiciem niż siedzeniem. Później męczyło mnie strasznie spanie i zasypiałam w tej przychodni. Aaa no i jak wróciłam do domu to zaczęło mną trzepać i takie zimne poty dostałam, zmierzyłam cukier i miałam 56. Zjadłam trochę babki piaskowej, banana i po ok. 10 minutach zaczęło przechodzić. Ogólnie nie podobało mi się te badanie:p -
Filmik na jaki dziś przypadkiem trafiłam, ot tak na temat dyskusji o materacach
https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c
Jeszcze nie wiem który materacyk będę kupować, ale po raz kolejny potwierdza się, że nie z gryką.
-
easymum wrote:Adzia, ja się męczę od kilku dni, niemal 24 h, jakiś koszmar. Przed chwilą kupiłam Gaviscon, wezmę po kolacji, zobaczymy. W życiu nie miałam zgagi, nie wiedziałam, że to taka cholera ... Łączę się z Tobą w bólu
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja powinnam jutro (dziś?) z rana iść na tę glukozę, ale muszę się w końcu wyspać, no i nie kupiłam jeszcze tego syfu
więc pewnie w poniedziałek pójdę, chyba, że w sobotę lab działa, muszę sprawdzić. W sumie chyba nawet lepiej w sobotę iść nawet prywatnie, ale wziąć męża pod pachę i mieć towarzystwo?
-
Dzień dobry, witamy się w 25 tygodniu
Aleeeeeee mialam dziś noc, jakoś nie mogłam spać... ciągle się budziłam, wiercilam i ogólnie jakoś tak źle było...
Teraz też od 5 kręcę się, ale mam nadzieje jeszcze na troszkę zasnąć, wiec twardo nie ruszam dupki z łóżka
W ogóle zapowiada się u mnie chyba fajny słoneczny i cieply dzień
ps. Powodzenia dla wizytujacycheasymum, Czarna_88, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej jak ten czas leci. Jeszcze niedawno ustawiłem suwak na 4 tydzień a tu został jeszcze mniej niż połowa. Zawsze jak zaglądam na sierpniowe to myślę sobie ze chciałabym być juz w ich tygodniu i tak co tydzień "-)
Pytałam ostatnio o poród swojej lekarki od cukrzycy. Powiedziała ze u nich indukcja poród tydzień przed terminem. No i tylko SN. Ja.mialam cesarke ale to nie jest przeciwwskazanie u nich do naturalnego, chyba że dziecko będzie duże albo będzie inny problem. -
Dzień dobry!
Ja dzisiaj wizytuję, więc poproszę o wsparcie. Wogóle jakoś często mam te wizyty, kolejna za 2 tygodnie. Ostatnio malutka ważyła 340g, ciekawe ile przybrała przez prawie 4 tygodnie. Stresik ...
Adzia, mi Gaviscon też pomógł, wzięłam wieczorem i do tej pory spokój, oby zawsze tak dzałało
Do mnie przyjechał wczoraj materacyk i pieluchy - wzięłam Pampersy, bo najmniej uczulały dzieciaczki znajomych. Dokupię paczkę innej marki, tak na wszelki wypadek i na początek wystarczy. Nie znam się, ale za 228 pieluch 1 zapłaciłam 118 pln. To dobra cena? Wychodzi niecałe 52 gr za sztukę.
Dodatkowo dostałam w prezencie butelkę Avent natural, a do materacyka dorzucili poduszkę klin, bo dostawa się trochę opóźniła. Więc chyba niezły dealSigma, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy też nie śpimy, kawka już zrobiona na rozruszanie bo czeka nas pracowity dzień i weekend;) niedługo lecę 'lepić' tort a jutro imprezka;) w końcu do ludzi!
p.s kocham mojego doktora ^^ co wizytę powtarza 'bo Ty szczupła dziewczyna' a mi jakoś na sercu (i reszcie tłuszczu) lżej;pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 06:42
-
hej wszystkim!
wkońcu widzę słońce za oknem- pierwszy raz od tygodnia:-)
dziś mam ciekawą atrakcje, bo mój mąż dostał bilety na galę sprtów walki w Spodku
lubię mma i moja mała chyba też
easymum gdzie kupiłaś? pieluchy tylko jedynki, czy część dwójek? może też zamówię..Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny