X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • easymum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Łoł 228 pieluch 1??? Nie wiem czy to nie za dużo. Mi wszystkie koleżanki mowily, ze tych newbornow to mam kupic tylko 1 zwykla paczke a pozniej juz kolejne.

Połowa jest jedynek, połowa dwójek

gg64rl68s121551a.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Aha no to chyba juz lepiej ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    tylko nie wiadomo, czy dupki nie odparza ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:17

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    tylko nie wiadomo, czy dupki nie odparza ;).

Nie wiadomo, ale ja wzięłam te sensitive care i jednak liczę, że nie odparzą, bo wszyscy, z którymi rozmawiałam, polecali akurat te pieluchy. Ale oczywiście wyjdzie w praniu :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Wy już zaczęłyście kupowanie pieluch, więc coś mnie tknęło, i pierwszy raz od początku ciąży zrobiłam listę rzeczy do kupienia (dla mnie i dziecka) i osobną listę rzeczy do wyjęcia z piwnicy :) Chyba do mni pomału własnie dociera, że to już niedługo :)

diatomka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jeszcze nie mam prawie nic :/ wózek gdzies tam czeka w świecie na nas i troxhe ubranek po znajomych- wszystko... głównie to przez remont bo na tym się teraz skupiamy. Poza tym nie mam gdzie tego trzymac w obecnym mieszkaniu i wizja kartonów w katach przez cale wakacje tez mi sie srenio widzi ;)
    Zaczynam sie martwic no ale teraz tego nie ogarne- zacznę w czerwcu.
    Czy ktos jeszcze jest tak w polu jak ja ? :D

Paulinek lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki plan, ze wejde na gemini i wszystkie pielegnacyjno żywieniowe duperele kupie tam w jednej pace. Pozniej to samo zrobie z lozeczkiem i materacykiem, otulaczami itp- tu pewnie będę kupowac w kilku różnych miejscach. Mysle, ze w tydzień kupie wszystko na raz. To kupowanie po trochu mnie wykańcza :) taki sobie musze wmawiać plan by nie czuć sie nieodpowiedzialna ;)

No dobra wstaje z łóżka bo chyba najwyzsza pora. Trzymajcie kciuki aby wiezadla sie nie odezwaly bo dzis byłby trzeci dzien bolu a wówczas juz chyba powinnam jechac na IP bo do konca to nie mogę być pewna, ze to to...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dziewczyny ja jeszcze nie mam prawie nic :/ wózek gdzies tam czeka w świecie na nas i troxhe ubranek po znajomych- wszystko... głównie to przez remont bo na tym się teraz skupiamy. Poza tym nie mam gdzie tego trzymac w obecnym mieszkaniu i wizja kartonów w katach przez cale wakacje tez mi sie srenio widzi ;)
    Zaczynam sie martwic no ale teraz tego nie ogarne- zacznę w czerwcu.
    Czy ktos jeszcze jest tak w polu jak ja ? :D

nie martw się, ja też mam tylko ubranka,śpiworek do wózka, wózek u znajomych, a tak to dopiero od czerwca mamy zamiar wszystko kompletowac.jeszcze mamy czas :)

tylko tak się zastanawiam o te pampersy, czy nie lepiej kupić na początek paczkę i zobaczyć jak dziecko będzie je tolerowało, bo może trezba będzie na inne zmienic... w ogóle to myśle nad pieluszkami wielorazowymi po pewnym czasie tylko przeraza mnie pranie...

4me lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie gorzej :D
    Póki co dwie reklamówki ciuszkow i nic więcej,mam nadzieję że teraz czerwiec bedzie ciepły więc na zakupy pójdę.

Wiecie że u mnie ostatnio dzień bez lodów to dzień stracony haha nawet wczoraj u mamy zjadłam to śmiała się ze chyba więcej na lody wydaje niż na jedzenie hehe :D

Carolline lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

easymum lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam nic :-/ ani ubranka ani nic dla siebie dziewczyny z Jeleniej gorąco jest na dworze :-) na spacer się ruszać :-) nie ubierania się grubo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:36

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

4me lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chcieliśmy, żeby kuzyn zabudował nam kilka otwartych półek w segmencie - będzie można wtedy pochować więcej rzeczy. Tylko ciągle nie ma czasu i strasznie mnie to denerwuje, bo już bym chciała mieć poszykowane pewne rzeczy :(

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Łoł 228 pieluch 1??? Nie wiem czy to nie za dużo. Mi wszystkie koleżanki mowily, ze tych newbornow to mam kupic tylko 1 zwykla paczke a pozniej juz kolejne.

Tak samo mówiła położna w Szkole rodzenia że nie mamy za bardzo szaleć z tymi pieluszkami bo szybko dziecko przechodzi na kolejny poziom.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me spokojnie jestem na tym etapie co Ty;p i planuję zacząć ogarniać coś bardziej w lipcu bo czerwiec pod znakiem wesel...

a to 'mój' penis na jutrzejszy panieński ;) biszkopt z kremem ananasowym

http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093132.jpg
    http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093123.jpg
    http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093140.jpg

Lilla My, wiaraczynicuda, Staraczka23, Gusiak, adzia, SweetCherryPie, monaaa85, marlenak_me, karolcia87, przyszła mama, 4me, Czarna_88, Lady Savage, agatka196, Sigma, Dżuls, Kasiarzynka, justysss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Nie martwcie sie mamy jeszcze 3 miesiace na kupienie wszystkiego :)

Ja jestem dosyc zorgnizowana, lozeczko z materacem mam bujaczek-lezaczek tez sporo ubranek ale nie wszytskie reczniki z kapturkiem szumisia, teraz w czerwcu kupujemy komode przewijak organizer na pieluchy na pewno utulacz, w lipcu wozek i fotelik samochodowy, a reszte pierdul w sierpniu :) Przeciez nie rodzimy w czerwcu zeby panikowac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek jaki talent masz, patrzę i jem oczami :D
    czas na lody haha

Paulinek lubi tę wiadomość

• pralinek2 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc Dziewczyny!
    Właśnie wróciłam z badania krzywej cukrowej (glukoza) i powiem Wam, że to nic strasznego. Wzięłam ze sobą słoik z wyciśniętym sokiem z cytryny i na miejscu pielęgniarka zrobiła mi miksturkę ;-) Smakowało jak trochę słodsza lemoniada. Dwie godziny szybko minęły i nawet przez ten czas nie odczuwałam głodu, a myślałam, że będzie mnie mdlic... Także nie ma się czego obawiac - można iśc śmiało na to badanie :-)

monaaa85 lubi tę wiadomość

eikt3a3ftl57j282.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty i za szyjki nasze :) ja mam na 17 wiec zobaczę mała i przy okazji ta moja szyjką

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
‹‹ 1110 1111 1112 1113 1114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ