Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.ona. wrote:tylko nie wiadomo, czy dupki nie odparza
.
Nie wiadomo, ale ja wzięłam te sensitive care i jednak liczę, że nie odparzą, bo wszyscy, z którymi rozmawiałam, polecali akurat te pieluchy. Ale oczywiście wyjdzie w praniuSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Wow, Wy już zaczęłyście kupowanie pieluch, więc coś mnie tknęło, i pierwszy raz od początku ciąży zrobiłam listę rzeczy do kupienia (dla mnie i dziecka) i osobną listę rzeczy do wyjęcia z piwnicy
Chyba do mni pomału własnie dociera, że to już niedługo
diatomka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja jeszcze nie mam prawie nic
wózek gdzies tam czeka w świecie na nas i troxhe ubranek po znajomych- wszystko... głównie to przez remont bo na tym się teraz skupiamy. Poza tym nie mam gdzie tego trzymac w obecnym mieszkaniu i wizja kartonów w katach przez cale wakacje tez mi sie srenio widzi
Zaczynam sie martwic no ale teraz tego nie ogarne- zacznę w czerwcu.
Czy ktos jeszcze jest tak w polu jak ja ?Paulinek lubi tę wiadomość
-
Ja mam taki plan, ze wejde na gemini i wszystkie pielegnacyjno żywieniowe duperele kupie tam w jednej pace. Pozniej to samo zrobie z lozeczkiem i materacykiem, otulaczami itp- tu pewnie będę kupowac w kilku różnych miejscach. Mysle, ze w tydzień kupie wszystko na raz. To kupowanie po trochu mnie wykańcza
taki sobie musze wmawiać plan by nie czuć sie nieodpowiedzialna
No dobra wstaje z łóżka bo chyba najwyzsza pora. Trzymajcie kciuki aby wiezadla sie nie odezwaly bo dzis byłby trzeci dzien bolu a wówczas juz chyba powinnam jechac na IP bo do konca to nie mogę być pewna, ze to to...
-
nick nieaktualny4me wrote:Dziewczyny ja jeszcze nie mam prawie nic
wózek gdzies tam czeka w świecie na nas i troxhe ubranek po znajomych- wszystko... głównie to przez remont bo na tym się teraz skupiamy. Poza tym nie mam gdzie tego trzymac w obecnym mieszkaniu i wizja kartonów w katach przez cale wakacje tez mi sie srenio widzi
Zaczynam sie martwic no ale teraz tego nie ogarne- zacznę w czerwcu.
Czy ktos jeszcze jest tak w polu jak ja ?
nie martw się, ja też mam tylko ubranka,śpiworek do wózka, wózek u znajomych, a tak to dopiero od czerwca mamy zamiar wszystko kompletowac.jeszcze mamy czas
tylko tak się zastanawiam o te pampersy, czy nie lepiej kupić na początek paczkę i zobaczyć jak dziecko będzie je tolerowało, bo może trezba będzie na inne zmienic... w ogóle to myśle nad pieluszkami wielorazowymi po pewnym czasie tylko przeraza mnie pranie...4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo u mnie gorzej
Póki co dwie reklamówki ciuszkow i nic więcej,mam nadzieję że teraz czerwiec bedzie ciepły więc na zakupy pójdę.
Wiecie że u mnie ostatnio dzień bez lodów to dzień stracony haha nawet wczoraj u mamy zjadłam to śmiała się ze chyba więcej na lody wydaje niż na jedzenie heheCarolline lubi tę wiadomość
-
My chcieliśmy, żeby kuzyn zabudował nam kilka otwartych półek w segmencie - będzie można wtedy pochować więcej rzeczy. Tylko ciągle nie ma czasu i strasznie mnie to denerwuje, bo już bym chciała mieć poszykowane pewne rzeczySynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
4me wrote:Łoł 228 pieluch 1??? Nie wiem czy to nie za dużo. Mi wszystkie koleżanki mowily, ze tych newbornow to mam kupic tylko 1 zwykla paczke a pozniej juz kolejne.
Tak samo mówiła położna w Szkole rodzenia że nie mamy za bardzo szaleć z tymi pieluszkami bo szybko dziecko przechodzi na kolejny poziom. -
nick nieaktualny4me spokojnie jestem na tym etapie co Ty;p i planuję zacząć ogarniać coś bardziej w lipcu bo czerwiec pod znakiem wesel...
a to 'mój' penis na jutrzejszy panieńskibiszkopt z kremem ananasowym
http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093132.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093123.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093140.jpgLilla My, wiaraczynicuda, Staraczka23, Gusiak, adzia, SweetCherryPie, monaaa85, marlenak_me, karolcia87, przyszła mama, 4me, Czarna_88, Lady Savage, agatka196, Sigma, Dżuls, Kasiarzynka, justysss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Nie martwcie sie mamy jeszcze 3 miesiace na kupienie wszystkiego
Ja jestem dosyc zorgnizowana, lozeczko z materacem mam bujaczek-lezaczek tez sporo ubranek ale nie wszytskie reczniki z kapturkiem szumisia, teraz w czerwcu kupujemy komode przewijak organizer na pieluchy na pewno utulacz, w lipcu wozek i fotelik samochodowy, a reszte pierdul w sierpniuPrzeciez nie rodzimy w czerwcu zeby panikowac
-
nick nieaktualny
-
Cześc Dziewczyny!
Właśnie wróciłam z badania krzywej cukrowej (glukoza) i powiem Wam, że to nic strasznego. Wzięłam ze sobą słoik z wyciśniętym sokiem z cytryny i na miejscu pielęgniarka zrobiła mi miksturkęSmakowało jak trochę słodsza lemoniada. Dwie godziny szybko minęły i nawet przez ten czas nie odczuwałam głodu, a myślałam, że będzie mnie mdlic... Także nie ma się czego obawiac - można iśc śmiało na to badanie
monaaa85 lubi tę wiadomość