X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • easymum Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Łoł 228 pieluch 1??? Nie wiem czy to nie za dużo. Mi wszystkie koleżanki mowily, ze tych newbornow to mam kupic tylko 1 zwykla paczke a pozniej juz kolejne.

Połowa jest jedynek, połowa dwójek

gg64rl68s121551a.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Aha no to chyba juz lepiej ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    tylko nie wiadomo, czy dupki nie odparza ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:17

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    tylko nie wiadomo, czy dupki nie odparza ;).

Nie wiadomo, ale ja wzięłam te sensitive care i jednak liczę, że nie odparzą, bo wszyscy, z którymi rozmawiałam, polecali akurat te pieluchy. Ale oczywiście wyjdzie w praniu :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Wy już zaczęłyście kupowanie pieluch, więc coś mnie tknęło, i pierwszy raz od początku ciąży zrobiłam listę rzeczy do kupienia (dla mnie i dziecka) i osobną listę rzeczy do wyjęcia z piwnicy :) Chyba do mni pomału własnie dociera, że to już niedługo :)

diatomka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jeszcze nie mam prawie nic :/ wózek gdzies tam czeka w świecie na nas i troxhe ubranek po znajomych- wszystko... głównie to przez remont bo na tym się teraz skupiamy. Poza tym nie mam gdzie tego trzymac w obecnym mieszkaniu i wizja kartonów w katach przez cale wakacje tez mi sie srenio widzi ;)
    Zaczynam sie martwic no ale teraz tego nie ogarne- zacznę w czerwcu.
    Czy ktos jeszcze jest tak w polu jak ja ? :D

Paulinek lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki plan, ze wejde na gemini i wszystkie pielegnacyjno żywieniowe duperele kupie tam w jednej pace. Pozniej to samo zrobie z lozeczkiem i materacykiem, otulaczami itp- tu pewnie będę kupowac w kilku różnych miejscach. Mysle, ze w tydzień kupie wszystko na raz. To kupowanie po trochu mnie wykańcza :) taki sobie musze wmawiać plan by nie czuć sie nieodpowiedzialna ;)

No dobra wstaje z łóżka bo chyba najwyzsza pora. Trzymajcie kciuki aby wiezadla sie nie odezwaly bo dzis byłby trzeci dzien bolu a wówczas juz chyba powinnam jechac na IP bo do konca to nie mogę być pewna, ze to to...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dziewczyny ja jeszcze nie mam prawie nic :/ wózek gdzies tam czeka w świecie na nas i troxhe ubranek po znajomych- wszystko... głównie to przez remont bo na tym się teraz skupiamy. Poza tym nie mam gdzie tego trzymac w obecnym mieszkaniu i wizja kartonów w katach przez cale wakacje tez mi sie srenio widzi ;)
    Zaczynam sie martwic no ale teraz tego nie ogarne- zacznę w czerwcu.
    Czy ktos jeszcze jest tak w polu jak ja ? :D

nie martw się, ja też mam tylko ubranka,śpiworek do wózka, wózek u znajomych, a tak to dopiero od czerwca mamy zamiar wszystko kompletowac.jeszcze mamy czas :)

tylko tak się zastanawiam o te pampersy, czy nie lepiej kupić na początek paczkę i zobaczyć jak dziecko będzie je tolerowało, bo może trezba będzie na inne zmienic... w ogóle to myśle nad pieluszkami wielorazowymi po pewnym czasie tylko przeraza mnie pranie...

4me lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie gorzej :D
    Póki co dwie reklamówki ciuszkow i nic więcej,mam nadzieję że teraz czerwiec bedzie ciepły więc na zakupy pójdę.

Wiecie że u mnie ostatnio dzień bez lodów to dzień stracony haha nawet wczoraj u mamy zjadłam to śmiała się ze chyba więcej na lody wydaje niż na jedzenie hehe :D

Carolline lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

easymum lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam nic :-/ ani ubranka ani nic dla siebie dziewczyny z Jeleniej gorąco jest na dworze :-) na spacer się ruszać :-) nie ubierania się grubo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:36

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

4me lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chcieliśmy, żeby kuzyn zabudował nam kilka otwartych półek w segmencie - będzie można wtedy pochować więcej rzeczy. Tylko ciągle nie ma czasu i strasznie mnie to denerwuje, bo już bym chciała mieć poszykowane pewne rzeczy :(

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Łoł 228 pieluch 1??? Nie wiem czy to nie za dużo. Mi wszystkie koleżanki mowily, ze tych newbornow to mam kupic tylko 1 zwykla paczke a pozniej juz kolejne.

Tak samo mówiła położna w Szkole rodzenia że nie mamy za bardzo szaleć z tymi pieluszkami bo szybko dziecko przechodzi na kolejny poziom.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me spokojnie jestem na tym etapie co Ty;p i planuję zacząć ogarniać coś bardziej w lipcu bo czerwiec pod znakiem wesel...

a to 'mój' penis na jutrzejszy panieński ;) biszkopt z kremem ananasowym

http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093132.jpg
    http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093123.jpg
    http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150529093140.jpg

Lilla My, wiaraczynicuda, Staraczka23, Gusiak, adzia, SweetCherryPie, monaaa85, marlenak_me, karolcia87, przyszła mama, 4me, Czarna_88, Lady Savage, agatka196, Sigma, Dżuls, Kasiarzynka, justysss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Nie martwcie sie mamy jeszcze 3 miesiace na kupienie wszystkiego :)

Ja jestem dosyc zorgnizowana, lozeczko z materacem mam bujaczek-lezaczek tez sporo ubranek ale nie wszytskie reczniki z kapturkiem szumisia, teraz w czerwcu kupujemy komode przewijak organizer na pieluchy na pewno utulacz, w lipcu wozek i fotelik samochodowy, a reszte pierdul w sierpniu :) Przeciez nie rodzimy w czerwcu zeby panikowac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek jaki talent masz, patrzę i jem oczami :D
    czas na lody haha

Paulinek lubi tę wiadomość

• pralinek2 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc Dziewczyny!
    Właśnie wróciłam z badania krzywej cukrowej (glukoza) i powiem Wam, że to nic strasznego. Wzięłam ze sobą słoik z wyciśniętym sokiem z cytryny i na miejscu pielęgniarka zrobiła mi miksturkę ;-) Smakowało jak trochę słodsza lemoniada. Dwie godziny szybko minęły i nawet przez ten czas nie odczuwałam głodu, a myślałam, że będzie mnie mdlic... Także nie ma się czego obawiac - można iśc śmiało na to badanie :-)

monaaa85 lubi tę wiadomość

eikt3a3ftl57j282.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty i za szyjki nasze :) ja mam na 17 wiec zobaczę mała i przy okazji ta moja szyjką

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
‹‹ 1110 1111 1112 1113 1114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ