Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No czas strasznie zasuwa. Niedawno robiłam test ciążowy, a teraz mój synek się przeciąga:) Wstaję zaraz z łóżka, zjem śniadanie, wyszykuję się i do dentysty. Mam nadzieję, że dzisiaj mi słabo nie będzie na tym fotelu. Aaaa później muszę jeszcze odbitki zdjęć do dyplomu zrobić na jutro.
-
nick nieaktualny
-
A ja nie wiem jak się ubrać czy ciepło u nas czy zimno. Ostatnia mąż się śmieje ze mnie, bo mi coraz częściej gorąco a wtedy mężowi chłodno gdzie ja zmarzlak jesteśmy w sumie byłam. Idę suszyć włosy. Mam nadzieje, że w niedzielę będzie ciepło bo kolejna i ostatnia komunia w tym roku. Ostatnio dowiedziałam się, że koleżanka mnie zaprasza na ślub biorą 19 września od razu jej powiedziałam ze nie wiem jaka to będzie bo jeśliby urodze i będę się czuła na siłach to przyjedziemy do kościoł. Tylko czy z takim małym dzieckiem będę mogła wyjść np 2 tygodniowym lub miesięczny zależy kiedy urodze?
-
Z wczorajszej wizyty:
FL 43mm
Masa 606g
Wszystko poukładane jak należy i bardzo dobrze rośnie
Córcia na 100%
A taki Małgosiama pysio:
Lilla My, .ona., Staraczka23, easymum, SweetCherryPie, la_lenka, Lady Savage, Gusiak, adzia, przyszła mama, karolcia87, snoopy_etka, Czarna_88, skabarka, agatka196, Wonderland, Sigma, Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
easymum wrote:Dzień dobry!
Ja dzisiaj wizytuję, więc poproszę o wsparcie. Wogóle jakoś często mam te wizyty, kolejna za 2 tygodnie. Ostatnio malutka ważyła 340g, ciekawe ile przybrała przez prawie 4 tygodnie. Stresik ...
Adzia, mi Gaviscon też pomógł, wzięłam wieczorem i do tej pory spokój, oby zawsze tak dzałało
Do mnie przyjechał wczoraj materacyk i pieluchy - wzięłam Pampersy, bo najmniej uczulały dzieciaczki znajomych. Dokupię paczkę innej marki, tak na wszelki wypadek i na początek wystarczy. Nie znam się, ale za 228 pieluch 1 zapłaciłam 118 pln. To dobra cena? Wychodzi niecałe 52 gr za sztukę.
Dodatkowo dostałam w prezencie butelkę Avent natural, a do materacyka dorzucili poduszkę klin, bo dostawa się trochę opóźniła. Więc chyba niezły deal
Łoł 228 pieluch 1??? Nie wiem czy to nie za dużo. Mi wszystkie koleżanki mowily, ze tych newbornow to mam kupic tylko 1 zwykla paczke a pozniej juz kolejne.alutka lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:A ja nie wiem jak się ubrać czy ciepło u nas czy zimno. Ostatnia mąż się śmieje ze mnie, bo mi coraz częściej gorąco a wtedy mężowi chłodno gdzie ja zmarzlak jesteśmy w sumie byłam. Idę suszyć włosy. Mam nadzieje, że w niedzielę będzie ciepło bo kolejna i ostatnia komunia w tym roku. Ostatnio dowiedziałam się, że koleżanka mnie zaprasza na ślub biorą 19 września od razu jej powiedziałam ze nie wiem jaka to będzie bo jeśliby urodze i będę się czuła na siłach to przyjedziemy do kościoł. Tylko czy z takim małym dzieckiem będę mogła wyjść np 2 tygodniowym lub miesięczny zależy kiedy urodze?
nie wyobrażam sobie tego
.ona. lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:I z kilkudniowym można już wyjść, ale ja bym nie brała takiego noworodka w tłum ludzi, tak na samym początku
Nie no nie w tłumie tylko do kościołabo na imprezę to nawet je powiedziałam ze nie przyjedziemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 08:56
-
Witajcie!
zerknelam sobie na to feedo i... strasznie duzo tych pieluch w paczcenam pampersy nie podpasowaly kiedys i mam obawy kupowac na raz 200 sztuk. Chyba kupie po paczce z roznych firm i sie przekonamy co dla nas bedzie najlepsze
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
W feedo jest taka paczka, która się nazywa "zapas na miesiąc" - tam są i 1, i 2, ale niestety nie wiem, w jakich proporcjach. Kupiłam w sumie prawie 200 sztuk 1 - jeśli będzie za dużo, to koleżanka rodzi miesiąc po mnie i po prostu jej oddamSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Nie no nie w tłumie tylko do kościoła
bo na imprezę to nawet je powiedziałam ze nie przyjedziemy.
Też bym nie szładiatomka lubi tę wiadomość