Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wyniki z glukozy odebrane Naczczo: 72,01 a po dwóch godzinach 83,47 więc chyba ok
Widze że pisałyście o in vitro ... każdy ma prawo podejmować własne decyzje ale nikt nie ma prawo obrażać dzieci z in vitro publicznie w taki sposób jak pan aktor Z...
Gratuluje udanych wizyt
Ja truskawki za chwile będę wcinaćale bez cukru bo jak jem z cukrem to mam zgagę
Misi@, Kasiarzynka, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Tak, a od ciepłego rośnie wątroba
świetna sprawa dla alkoholików
Sigma generalnie to jakoś w to czy faktycznie coś się dzieje, czy nie, nie wnikam... pisze ku przestrodze to za co ja zawsze bylam ganiana i co mnie zawsze powtarzano, żeby nie pic zimnego mleka...
Twoj kąśliwy komentarz był zbędny
ps. I spokonie nie napinam się, traktuje to z przekąsem -
Mam pytanie używała może któraś z was wózka z firmy "Camarelo" ? Miałam okazje w sklepie je oglądać dokładnie carera bardzo lekkie się wydawał gondola fajna duża .http://www.camarelo.pl/oferta.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 20:21
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja po wizycie, troszke ochlonelam.
Z szyjka jest dobrze ma 34mm a wg mojego gina 30mm tyle ze on ma gorszy sprzet dlatego chcialam zeby inny gin skontrolowal stan szyjki . Pobrala mi tez cytologie. Ale dotknela nadzerki i krwi bylo ze hej:( do terwz plamie ale juz na lekko rozowo lub braz . Takze troche pietra mialam. Alle mala sie ulozyla fatalnie i nie dalo rady zrobic ani iednego zdjecia 3d. Ani filmiku niestety.
Mam dzis pelny 23 tydz i wszystkie pomiary na 23 tydz:) mala wazy571g:)Czarna_88, Kasiarzynka, agatka196, Gusiak, easymum, 4me, Lady Savage, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Napisałam przecież, ze biorę to z przekąsem
Mnie też to dziwiło i śmieszylo, ale jak mam słuchać później gadania, ze jakaś tam znajoma mila rozrost tarczycy po takim czymś to wolę sobie darować i ku przestrodze go nie pic
Kupiłam w ogóle ta glukozę... w jakiej ilości wody ja mieszalyscie?
Na mojej nie ma nic napisane ja to rozrobic, a do przychodni mam przynieść gotowy napój -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny