Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:Ja miałam w planie upiec placek z truskawkami ale chętnych brak by iść do sklepu. Za to piekę właśnie mylky way
przy okazji nieźle się uśmiałam z moim R. Wysmarował mnie kakaem a ja go masłem i ubawiliśmy się jak dzieci w piaskownicy
brzmi pyszniea jak cukier po takim ciachu?
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dzien dobry wieczor
Ja dzis padam, rano wybralam sie z mama na latanie po sklepach. I jestem juz zdezydowana na wozeczek riko brano ecco. Cudownymialam chec wyjechac nim juz ze sklepu
Ale pozostaje kwestia koloru. I chyba bedzie rozowy mimo marudzenia mojej mamuski ze potem jak np chlopczyk bedzie,bla bla
Ale dzis to najbardziej jestem zadowolona z zakupow bo zaszlam do centro i sie okazalo ze wszyyyyyystko ale to wszystko po 19.90
Obkupilam sie w butach juz na lato i torebkach i zaoszczedzilam ogromna kwoteskabarka lubi tę wiadomość
-
Nancy idę na łatwiznę.
jakby było nie czytelne to daj znać. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1c6a0d4ffae.jpg
Moja siostra dodaje jeszcze truskawki do masy układając je nim na kryje druga częścią i mówi że pycha. A i proponuje dać 1/2 szklanki cukru i 1 torebkę cukru waniliowego bo inaczej strasznie słodkie jest.Nancy87, Gusiak, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Ja tez wlasnie truskawki zajadam. Wersja dla lakomczuchow z joguartem greckim i lyzka miodu. W ogóle jesli ktos nie próbował greckiego z miodem to polecam- to jest po prostu przepyszne polaczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 18:43
-
nick nieaktualnyMy po wizycie...uparciuch nadal jest uparciuchem i potwierdzenia 100% nie dostałam;p także żyję w niewiedzy, ale nastawiam się na córeczkę bo niby może być hehe;)
a tak to zielone światło na wesela, szyjka ok, wszystko ok, następna wizyta 25.06 (do tego czasu krzywa cukrowa brr) i 9.07 ostatnie to 'większe' usgLady Savage, skabarka, Czarna_88, Gusiak, Misi@, 4me lubią tę wiadomość
-
To przepis z neta
moja siostra to maniaczka ciast i wynajduje przepisy i piloci na okrągło wiec sprawdzony.
Mleko jak możesz to kup sobie takie:
Inne są albo w granulakach lub strasznie tłuste.
Jest. W końcu idzie cała kostka ale jest pyszne. Gdyby nie cukrzyca to siadam i zjadam pół blachy na raz aż mnie zmuli, a tak tylko mały kawałeczek a resztę R i tyle co koleżanki do kawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:44
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:To przepis z neta
moja siostra to maniaczka ciast i wynajduje przepisy i piloci na okrągło wiec sprawdzony.
Mleko jak możesz to kup sobie takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25b06dfefc9f.jpg
Inne są albo w granulakach lub strasznie tłuste.
Jest. W końcu idzie cała kostka ale jest pyszne. Gdyby nie cukrzyca to siadam i zjadam pół blachy na raz aż mnie zmuli, a tak tylko mały kawałeczek a resztę R i tyle co koleżanki do kawy.
Oj jak ja kocham z takim mlekiem wafle domowe kakaowe mniam ostatnio jak.robilam do szkoły synowi to zniknęły w 5 minut. Smak dziecinstwa -
nick nieaktualny
-
4me wrote:Ja tez wlasnie truskawki zajadam. Wersja dla lakomczuchow z joguartem greckim i lyzka miodu. W ogóle jesli ktos nie próbował greckiego z miodem to polecam- to jest po prostu przepyszne polaczenie
Znam ten smak, ale ostatnio w trosce o swoj cukier spodobalo mi sie polaczenie jogurtu z cynamonem
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Staraczka nie pij zimnego mleka! .... tzn. Takiego prosto z lodówki, ponoć jest bardzo niebezpieczne przy chorobach tarczycy... mnie mama i wszystkie ciocie zawsze opierdzielaly i zabranialy tak pić, ze niby może się tarczyca jakoś rozrosnac czy coś...
Generalnie nie wolno!Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Gusiak ja tak zawsze bo zgaga już przed ciążą była utrapieniem, dobrze wiedzieć że nie można
Tzn. Wiesz... na ile to jest jakoś medycznie potwierdzone to nie wiem, ale mnie kazdy zawsze za to ganiał, wiec dla spokoju ducha swojego i innych juz tego nie robię