Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak ślicznie wyglądasz i naprawdę nie widać tych dodatkowych kg
Ja wczoraj czekając na wizytę u endokrynologa spotkałam 2 znajome z pracy to nie mogły się nadziwić jak dobrze wyglądam i ze brzuszek mały. A ja do mojego R mowie szkoda że nie widziały mnie 2 godz wcześniej z głową nie umyta, bez makijażu i w dresach
Na obiadek zrobiłam dziś pulpeciki w sosie pomidorowym z zapiekany serem, szczypiorkiem, pietruszka i koperkiem. Do tego sałata działkowa z ogórkiem i cebulką w jogurcie naturalnym. PychaA i rosół z ładnymi kluskami
Gusiak, easymum lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj obiad mistrzów, czyli wielka micha spaghetti ze szpinakiem, fetą, pomidorami, czosnkiem i parmezanem
Cukier po godzinie - 88!
Samych klusek niewiele, ale za to szpinaczek własny, z działki
Na deser lody wanilowe z truskawkami
Moja młoda też szaleje po truskawkach i też przez chwię się zastanawiałam, czy aż tak jej smakują
Kurczę, już chciałabym mieć imię ostatecznie wybrane i zaklepane, bo denerwuje mnie taka bezoosobowa forma mówienia o dziecku.
easymum lubi tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Mój lekarz w razie mocnych i uciążliwych bóli nakazał brać 2 nospy, 2 magnezy i paracetamol - ja miałam tak,że ruszyć się nawet nie mogłam i to przez cały dzień. Polecił też melisę i małżonka kazał zagonić do przygotowania kąpieli dla rozluźnienia (oczywiście nie za gorącej i nie za zimnej)
-
nick nieaktualny
-
anulka20 wrote:Dziewczyny podczytuje majówki i czerwcowe mamusie. U majówek jedna dziewczyna urodziła chłopca uwaga uwaga 4600 i 59dł WOW podziwiam i to siłami natury i chyba już większość jest tam rozpakowanych albo wszystkie.
-
nick nieaktualnyDzień dobry witam się w dniu studniówki
Ja dziś złożyłam zamówienie na gemini a od rana byłam na szkoleniu z chustonoszenia
11.06 c.d.
W sumie były mamy z maluszkami 2 miesięcznymi i ja ;p ale jestem zakochana w chustachSigma, przyszła mama, Luna1 lubią tę wiadomość
-
adzia wrote:Witajcie mamusie. ☺A ja mam już dość tej zgagi. No masakra jakaś, już mi nic nie pomaga. Nawet tabletki.
Adzia, ja się męczę od kilku dni, niemal 24 h, jakiś koszmar. Przed chwilą kupiłam Gaviscon, wezmę po kolacji, zobaczymy. W życiu nie miałam zgagi, nie wiedziałam, że to taka cholera ... Łączę się z Tobą w bólu
-
Lady Savage wrote:Mam pytanie mamusie, mój chłopak w imieniu naszej Zuzi kupił mi kwiaty na dzień matki, i tak się zastanawiam co jemu kupić na dzień ojca. Macie jakieś fajne książki dla panów które humorystycznie przedstawią np ojcostwo.
Dwie fajne pozycje Leszka Talko : Pomocy, jestem tatą! i Dziecko dla odważnych. Ja przeczytałam drugą - świetna, a mąż zaśmiewa się do łez przy pierwszej. Polecam!Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Paulinek wrote:A moje pytanie odnośnie szpilek;p nie chodziłam bo nie miałam okazji, ale ze względu na śluby bardzo bym chciała (maniaczka butów;p). I tak z ciekawości czy któraś ma jakieś doświadczenia? Chodzi mi o kilka h a nie całą przebalowaną noc np;p
Wiem, że to inny środek ciężkości itp ale chyba nie jest to szczególnie 'niebezpieczne' ?
Dla mnie szpilki przed ciążą to buty na codzień, teraz siłą rzeczy baleriny i adidasy, a jak obcas to słupek. Moim zdaniem spokojnie na 2-3 godzinki możesz spróbować, ale obowiązkowo po ręką wygodne buty. -
nick nieaktualny
-
Ja miałam w planie upiec placek z truskawkami ale chętnych brak by iść do sklepu. Za to piekę właśnie mylky way
przy okazji nieźle się uśmiałam z moim R. Wysmarował mnie kakaem a ja go masłem i ubawiliśmy się jak dzieci w piaskownicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 18:13