Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.feedo.pl/

agatka196 lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jak ją dawno podłogi nie mylam, zawsze w soboty mąż mył, dzisiaj chciałam się ruszyć i tak w głowie mi się zakrecilo

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zakończyłam sprzątanie mieszkania - są jednak plusy małych powierzchni :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila hehe też nie mam za dużego mieszkania raptem 52m

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może za dużo naraz chciałaś - ja sobie dzielę i po każdej części chwilę odpoczywam :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna pogoda,dzisiaj na obiadek młode ziemniaczki,jajko smażone i kefirem...mniam mniam.Staram sie Was dziewczynki nadrobić w wolnych chwilach ale jest to prawie nie realne bo klikacie jak szalone :) U nas dalsza część remontu... =/

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Piękna pogoda,dzisiaj na obiadek młode ziemniaczki,jajko smażone i kefirem...mniam mniam.Staram sie Was dziewczynki nadrobić w wolnych chwilach ale jest to prawie nie realne bo klikacie jak szalone :) U nas dalsza część remontu... =/

ja wczoraj taki obiad zjadłam, tylko zamiast kefiru zsiadłe mleko :)

• Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dzisiaj :-) u mnie przygotowania są mamy wózek łóżeczko ubranka laktator butelki i smoczki reszta pod koniec lipca. A poza tym od kilku dni moja mama sąsiadka piłuje na skrzypcach pewnie na egzamin a dziś non stop od 7 rano chyba tam pójdę. ..akurat okno od jej pokoju jest naprzeciw okna mojego mieszkania a okna pootwierane no nie da się wytrzymać. A aaa i wczoraj kupiliśmy pralke z suszarką i właśnie testuje program ubranek niemowlęcych :-) powodzenia dla wizytujacych

oar8dqk316wccxxh.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Pogoda wspaniała :-) aż miło wyjść.

Zrobiłam dziś makaron ze szpinakiem, mmm pyszności :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:28

Terazsięuda:-) lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Mam to samo :) za 30 minut nastawiam ziemniaczki :)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałam wczoraj, że wszystki mamy małe brzuchy.. mój się wyłąmuje.. jest ogromny

vdfuoo.png

la_lenka, monaaa85, nick nieaktualny, aldonaa, agatka196, Terazsięuda:-), snoopy_etka, Gusiak, Dżuls, Kasiarzynka, Wonderland, karolcia87, nick nieaktualny, easymum, adzia, Czarna_88 lubią tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Czy wasze dzidzie też tak cicho siedzą dziś jak moja. No od 8 do mnie nie zastukała.
    Moja ma dziś super spokojny dzień. Rano się odrobinę kręciła, potem poszłam się zdrzemnąć i mała chyba też zaspała. Już jej nawet tego Chopina puściłam, ale ma w nosie :P Ogólnie to ja dziś strasznie się czuję. Wczoraj zapomniałam o moim magicznym syropie i dziś jest mi okropnie ciężko na żołądku. Do tego głowa boli mnie migrenowo, blee. U mnie pogoda szalona, chwilę słońca, zaraz chmury - co mnie zupełnie rozbija. Już zauważyłam, że jak ja się gorzej czuję to mała też siedzi cicho. Liczę, że zjem słodki kisielek, to może ją ruszy.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie pochwalę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a99e0c3e6907.jpg

la_lenka, monaaa85, marlenak_me, aldonaa, agatka196, Terazsięuda:-), Gusiak, Wonderland, nick nieaktualny, easymum, Czarna_88 lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    słyszałam wczoraj, że wszystki mamy małe brzuchy.. mój się wyłąmuje.. jest ogromny

vdfuoo.png

Ładny brzuszek ale nie jakiś ogromny:) Ile masz cm brzuszka na stojąco?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:50

l22nhdge5b933eoh.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    108 cm .. a kiedyś było 70 ehh :-)

720fbe94f2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 104 cm i mówią mi wszyscy, że malutki mam brzuszek:D Kiedyś nie pamiętam ile było ale szczupło:D

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny właśnie się dowiedziłam,ze moja znajoma a zarazem przyjaciółka mojej siostry urodziła 2 dni temu chłopca. Na każdym usg /w tym prenatalnych trzech/ mówiono jej, że będzie dziewczynka..
    i klops.. wszystko różowe gotowe czeka w pokoiku!!!!

kurcze mam nadzieje, że mi się nic takiego nie zdarzy, bo nie mam nic z różu, ale już się nastawiłam na Kaję.

diatomka lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej szok na pewno!

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to niespodzianka :D

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
‹‹ 1112 1113 1114 1115 1116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ