Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula1990 wrote:Piękna pogoda,dzisiaj na obiadek młode ziemniaczki,jajko smażone i kefirem...mniam mniam.Staram sie Was dziewczynki nadrobić w wolnych chwilach ale jest to prawie nie realne bo klikacie jak szalone
U nas dalsza część remontu...
ja wczoraj taki obiad zjadłam, tylko zamiast kefiru zsiadłe mleko -
Witam się dzisiaj
u mnie przygotowania są mamy wózek łóżeczko ubranka laktator butelki i smoczki reszta pod koniec lipca. A poza tym od kilku dni moja mama sąsiadka piłuje na skrzypcach pewnie na egzamin a dziś non stop od 7 rano chyba tam pójdę. ..akurat okno od jej pokoju jest naprzeciw okna mojego mieszkania a okna pootwierane no nie da się wytrzymać. A aaa i wczoraj kupiliśmy pralke z suszarką i właśnie testuje program ubranek niemowlęcych
powodzenia dla wizytujacych
-
nick nieaktualnyanula1990 wrote:Piękna pogoda,dzisiaj na obiadek młode ziemniaczki,jajko smażone i kefirem...mniam mniam.Staram sie Was dziewczynki nadrobić w wolnych chwilach ale jest to prawie nie realne bo klikacie jak szalone
U nas dalsza część remontu...
za 30 minut nastawiam ziemniaczki
-
słyszałam wczoraj, że wszystki mamy małe brzuchy.. mój się wyłąmuje.. jest ogromny
la_lenka, monaaa85, Staraczka23, aldonaa, agatka196, Terazsięuda:-), snoopy_etka, Gusiak, Dżuls, Kasiarzynka, Wonderland, karolcia87, skabarka, easymum, adzia, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Czy wasze dzidzie też tak cicho siedzą dziś jak moja. No od 8 do mnie nie zastukała.
Ogólnie to ja dziś strasznie się czuję. Wczoraj zapomniałam o moim magicznym syropie i dziś jest mi okropnie ciężko na żołądku. Do tego głowa boli mnie migrenowo, blee. U mnie pogoda szalona, chwilę słońca, zaraz chmury - co mnie zupełnie rozbija. Już zauważyłam, że jak ja się gorzej czuję to mała też siedzi cicho. Liczę, że zjem słodki kisielek, to może ją ruszy.
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny właśnie się dowiedziłam,ze moja znajoma a zarazem przyjaciółka mojej siostry urodziła 2 dni temu chłopca. Na każdym usg /w tym prenatalnych trzech/ mówiono jej, że będzie dziewczynka..
i klops.. wszystko różowe gotowe czeka w pokoiku!!!!
kurcze mam nadzieje, że mi się nic takiego nie zdarzy, bo nie mam nic z różu, ale już się nastawiłam na Kaję.diatomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny