Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to i my 24 tc;) (23t5d) ;)

http://wrzucaj.net/images/2015/05/29/20150526143557.jpg

Lilla My, diatomka, agatka196, nick nieaktualny, aldonaa, Gusiak, Kasiarzynka, Wonderland, nick nieaktualny, Terazsięuda:-), adzia, easymum, Czarna_88 lubią tę wiadomość

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauilnek .. ale fajny mały brzusio ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    z przykrością stwierdzam, że kondycja już nie ta :( W połowie zakupów na ryneczku wymiękłam i stwierdziłam, że mąż musi resztę dokupić, bo nawet do samochodu bym tych siatek nie doniosła ;/ No cóż... albo zaopatrzę się w torbę na wózeczku jak stare babcie, albo mąż będzie ogarniał te kilogramy ziemniaków, pomidorów, truskawek itd...:)
    Co do wyprawki, to ja poza wózkiem i siatką ubranek od teściowej nie mam nic, więc chyba z was wszystkich jestem najbardziej w tyle :P Ale myślę, że jeszcze mam czas - grunt, że większość rzeczy już upatrzonych i w zakładkach na mozilli - w razie czego, mąż może poklikać. Poza tym u mnie termin na ostatnie dni września, więc jeszcze teoretycznie mam 4 m-ce. Najpierw muszę małżonka do wykończenia garażu zmobilizować, bo w pokoju małego Gucia, to mamy składzik rzeczy rozmaitych :P

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam wyłącznie wózek i trochę ciuchów... a ja mam termin na sam początek września :P

Obudziłam małą miźgoląc brzuch, teraz mnie za karę kopie w pachwine, aua. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 15:26

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    dziewczyny właśnie się dowiedziłam,ze moja znajoma a zarazem przyjaciółka mojej siostry urodziła 2 dni temu chłopca. Na każdym usg /w tym prenatalnych trzech/ mówiono jej, że będzie dziewczynka..
    i klops.. wszystko różowe gotowe czeka w pokoiku!!!!

kurcze mam nadzieje, że mi się nic takiego nie zdarzy, bo nie mam nic z różu, ale już się nastawiłam na Kaję.
    Ja kiedyś też opisywałem taka historie no u mnie płeć zmienia się co usg także już niczego nie jestem. Pewna

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sobie myślę, że tylko przytyłam i czuję kopniaczki, ot tyle w moim odmiennym stanie, ale jak się bardziej zastanowić, to kręgosłup ostatnio mnie bardzo boli, po mieście już bardziej się troczę niż chodzę, u dentysty dzisiaj znowu musieliśmy na chwilę przerwać, bo poty mnie oblały i słabo mi się zrobiło, swobodnie też już się nie przekręcę na drugi bok, tylko na raty. No ciężko zaczyna się robić:( A najgorsze w sumie przed nami-wakacje, wysokie temperatury i my słoniczki małe hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kondycji to już brak od jakiegoś czasu. :-)
    W czasie zwykłego sprzątania robie małe odpoczynki. Na zakupy tylko z moim R bo siły mi brak lub kręci mi się w głowie. I szkoda że kręgosłupa w sklepie kupić nie można bo bym wymieniała go chyba co tydzień :-P Czasami tak bym polerzała na brzuchu a tu nie da rady już.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:17

nick nieaktualny, agatka196, Gusiak, nick nieaktualny, la_lenka, .ona., Wonderland, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety "moherowego wózeczka" jeszcze nie mam, ale coś czuję, że niedługo będę mieć :)
    Rzeczywiście wysoko ten brzuszek, u mnie od biustu do brzuszka jeszcze duuużo nizin, gorzej, że właśnie powyżej pępka zaczęły mi się robić malutkie czerwone rozstępy - zastanawiam się na zmianą kremu. Co polecacie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snopy lepiej olejek używaj ja się kąpie w Johnsona i póki co nic nowego nie widzę :)
    a jak mają być to będą :)

Mi brzuch wydaje się być nisko

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:58

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis jestem przeszczesliwa <3
    Moj mezczyzna juz nie bedzie wracal z pracy tylko w weekendy ,
    Udalo sie zmienic prace na duzo lepsza i najwiekszy w tym plus,ze bedzie codziennie w domku :))
    Wiec jestem juuupi :D
    I napewno bedzie mi lzej jak sie dzidzia urodzi :)

Dżuls, agatka196, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gusiak, karolcia87, easymum, nick nieaktualny, Czarna_88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=ZkEtLqNwywY&app=desktop

Dziewczyny warto oglądnąć :-)

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi mężami już tak jest - jak mojego nie ma w domu, to jak bez ręki i ciągłe wyczekiwania. A jak już jest (i nie daj Boże pracuje zdalnie z domu), to tak mi przeszkadza i tak mnie wkurza, że lepiej nic nie mówić.

Kasiarzynka, .ona. lubią tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

la_lenka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls oboje branza social media?;) moj kierunek studiow poniekad hehe ale jakos nigdy zawodowo jeszcze w tym nie siedzialam ale taka chyba specyfika tej pracy;p

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

nick nieaktualny, adzia lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro zamierzam sprzątać i to porządnie z myciem okien

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dopadło przeziębienie :-(
    Słaba jestem, zasmarkana i z bólem gardła :-(
    Właśnie sączę herbatę z miodem i z cytryna i mam wielką nadzieję że szybko mnie puści, a nawet nie rozwinie się nic więcej.
    Teściowa przyniosła mi pierwsze truskawki z działki - porostu pyszne są, a mała po nich urządza mi takie harce w brzuchu jakby miała zaraz mi z niego wyskoczyć. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:01

‹‹ 1113 1114 1115 1116 1117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ