Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam takie dziwne bole, ze nawet nie wiem jak to Wam opisać.
Jak maly kopie to czasem czuje jakby odrzut kopnięcia na końcu czyli w okolicach cewki, warg sromowych- no po prostu juz tam na samym końcu...
Na początku myslalam, ze to maly kopie w szyjkę, początek kanaluu rodnego, czy tez moze pecherz i to sie jakos tak przenosi...
Ale teraz sobie wkrecilam, ze to moze jakies surcze skracajacej sie szyjki? Nic mnie nie kuje tylko wlasnie takie dziwne nieprzyjemne uczucie jak powzyej opisalam.
Miala ktoras tak z Was?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skabarka faktycznie ten Twoj mąż nie pomyślał, tym bardziej ze miałaś już takie przeboje... ale to faceci, oni czasem się nie zastanowią
Angelaa trzymajcie się dzielnie, wiadomo ze takie leżenie nie jest przyjemne, ale najważniejsze żeby wszystko było z Wami dobrze...
Już pierwsze pobranie za mną
Nie wiem czy to dobrze, ale mnie ta glukoza smakowała... i na dodatek czuje się po niej bardzo dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 09:53
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
U nas pięknie słońce dzisiaj święci i jest nawet ciepło
Angelaa musisz dzielnie leżeć dla małych trzymam kciuki za was cały czas
Mój mały już mail taki fajny rytm kopania wiedziałam mniej więcej kiedy zacznie buszowac w moim brzuszku a od dwóch dni zmieniło mu się rytm dnia i się trochę stresowalam ale chyba wszystko ok bo kopie.. -
nick nieaktualny
-
Fakt, nastawilam się ze będzie ciężko wytrzymać tą glukozę, a jestem bardzo miło zaskoczona...
Teraz tylko czekanie na wyniki
U mnie jeszcze całkiem przyjemne kopniaczki, ale mała tez nie ma chyba jakiegoś swojego szczególnego rytmu w ciągu dnia
Zawsze jest poruszenie rano, wieczorem i po truskawkach -
No ja dopiero mam 17 czerwca mój mały tez jeszcze przyjemnie kopie i tez nie ma ustalonego rytmu dnia a kręci się bo raz kopie na dole raz wyżej
u nas chyba będzie padać dzisiaj mąż rano poszedł do pracy ale nie wiem co mu było w WC wylądował i do tego było mu nie dobrze pewnie czymś się strul. teraz trochę ogarnę mieszkanie umyje podłogę a później obiadek. Jutro pierwsza rocznica ślubu i komunia koleżanki syna na którą jesteśmy zaproszeni
Angela trzymaj się i odpoczywaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 11:21