Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:01
easymum, karolcia87, agatka196, Czarna_88, Kasiarzynka, la_lenka, Lady Savage, wiaraczynicuda, Luna1, Gusiak, Wonderland, Misi@, Sigma, .ona., Dominka92, 4me, snoopy_etka, adzia, aldonaa lubią tę wiadomość
-
Piękne mamusie i piękne brzuszki
My pospaliśmy 2 godzinki i wstałam z bólem głowy
My storczykom wody też dużo dajemy. Jeden nam się rozchorował i już myślałam że nic z niego nie będzie już prawie lądował na śmietniku ale podciełam go i patrze a tu 3 piękne pąki się pojawiły. Czyli będzie żyć
skabarka lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Lady Savage, piorunem wam ta wykończeniówka poszła! Dopiero co były gołe ściany, a tu już można się wprowadzać, super.
I to robi jeden panwiecie nawet mnie zaskoczył dzisiaj
pozytywnie, wchodzimy a on mi szoruje okna
podłogę wymył
skabarka, Gusiak, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:proszę bardzo
mówiłam że te kwiaty kochają wodę
jak Ci przekwitnie to zrób mu miesiąc suszy a potem znowu podlewaj
u mnie w ten sposób kwitnie przez cały rok
Okeeey... jak tylko przestanie kwitnące to tak zrobię
Sama już z nim nic nie będę eksperymentować, tylko oddaje się pod Twoje rady -
nick nieaktualny
-
Sliczne z was brzuchatki
Storczyki lubia przegotowana wode i stac od poludnia. Moje tez ladnie kwitna, ale nie przez okragly rok.
U nas pogoda do bani, pada, ponuro i smutno mi bez meza. Ech. A czas jakos tak wolno plynie
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Sigma wrote:Lady Savage, a drogo pan bierze? No i czy robi tylko na terenie Bytomia? Pytam, bo mam rodzinę w Gliwicach i zawsze dobrze mieć telefon w razie czego do takich sprawdzonych fachowców
Ja mieszkam w Poznaniuw Bytomiu się urodziłam, i mieszkałam do matury, ile wziął nie wiem, jak mój R wróci to się zapytam go o to.
-
.ona. wrote:
Storczyki lubia przegotowana wode i stac od poludnia. Moje tez ladnie kwitna, ale nie przez okragly rok.
? jaką przegotowaną wodę??żadne kwiaty takiej wody nie lubią, bo taka woda traci ważne dla rośliny minerały i witaminki.
-
Tak mi się przypomniało, że chciałam się pochwalić, że w końcu znalazłam idealny dla mnie produkt do smarowania brzucha - czyli "Ziaja, Mamma Mia, Krem przeciw rozstępom". Rewelacja! W końcu coś co pięknie pachnie, świetnie się wchłania i nie zostawia tego paskudnego filmu jak oliwka. Chyba w końcu zacznę regularnie się smarować.
Poza tym odkryłam, że w Rossmannie jest dostępny Tangle Teezer. Kupiłam sobie kolejny, mimo, że w sumie wolę Dtangler, ale jest dostępny tylko w internecie. Tego mojego jednego, z ciążowym mózgiem, ostatnio ciągle gubię. Też jesteście takie rozkojarzone, ja mam wrażenie, że czasami naprawdę mózg jak orzeszek.
A, że już tak się odzwyczaiłam, to normalną szczotką nie daję rady się rozczesaćMój poprzedni TT musiałam poświecić do czesania kotów, bo linieją ostatnio jak wściekłe.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:? jaką przegotowaną wodę??
żadne kwiaty takiej wody nie lubią, bo taka woda traci ważne dla rośliny minerały i witaminki.
ja robie tak i kwitna. W sumie gdzie nie poczytalam o podlewaniu storczykow, to takie widzialam wytyczne.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka