Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się i my dzisiaj
Pogoda ładna słońce święci więc.jes cudnie
Mały od rana cudnie kopał a teraz poszedł chyba na drzemkę
Dzisiaj przychodzą do nas moi rodzice i może mój brat z żona przyjdą chociaż na cchwilę
Milej niedzieli brzuchatki:-D -
nick nieaktualnyWitam się i ja w niedzielny poranek
u nas słonce swieci ale jakoś nei mam pomyslu na spedzenie dnia poza wyjsciem do kosciola wieczorem, bo mąż na dyżurze i jestem zdana dzis na siebie, pewnie zalegne przed kompem poogladam jakies filmy,ewentualnie wezme psa na spacer, ale boje sie chodzic do lasu, żeby jakiegos kleszcza nie złapac.
Od piatku sa u nas dni Tarnobrzega ale jakos nie mielismy checi i czasu sie wybrac, moze dzisiaj wieczorem bo mam ogromna ochotę na watę cukrowa! -
nick nieaktualnySkabarka, bo mi się nazwa stancja kojarzy jakoś z pokojem/mieszkaniem dla studentów nie wiem czemu
A Wy po prostu wynajmujecie mieszkanie
Przypomnij mi Skabarka jaki kupiłaś wózek chyba Riko Nano?Przypomnij też mi cenę i czy kupiłaś zestaw 3w1 czy 2w1?Jaki fotelik samochody planujesz kupić, jeśli nie masz?I czy z bazą do samochodu czy bez?Bo ja co prawda planuje inny wózek kupić, ale najprawdopodobniej z tej samej firmy riko brano ecco lub expander mondo ecco.
Paulinek na mnie też niektórzy faceci dziwnie spoglądają i jakby mnie podrywali, aż jakos głupio się z tym czuje...Myślę sobie hallo nie widzisz, że w ciąży jestem?? :p
A co do jeżdżenia samochodem to mi się na razie jeszcze bardzo dobrze jeździ, nie sprawia mi to żadnego problemu, dobrze czuję się za kierownicą -
Witam się i ja, rano byliśmy w paru sklepach pooglądać kanapy do mieszkania, i zaszliśmy do Ikei
już wiem że stamtąd będę mieć półkę na przewijak, przewijak i kołderkę z podusią. Ale to pojedziemy kupić jak wypłata moja przyjdzie
Do tego mój chciał łóżeczka pooglądać, bo stwierdził że taniej będzie kupić w Ikei niż na allegro, ale po obejrzeniu 5 łóżeczek powiedział mi że mam rację. Rzadko to mówi
więc podwójnie jestem zadowolona z dzisiejszego dnia.
Jeśli chodzi o ciążę to dziecko mi się na pęcherzu położyło chyba bo taki ból że ja pierdziele, podobnie z kręgosłupem, no dzisiaj to przeszło samo siebie. Nie wiedziałam że tak może kręgosłup człowieka boleć.diatomka lubi tę wiadomość
-
Mi się łóżeczko z Ikea podoba, ale nie podoba mi się brak wyjmowanych szczebelków (no boję się, że mi dzieciak będzie wypadać z samą barierką, co poradzę
) i nie podoba mi się, że mają tylko 2 poziomy, a nie 3. Teraz tylko kombinuję czy jak kupie łóżeczko na allegro to materacyk z Ikea będzie pasował? Może ktoś wie?
-
la_lenka wrote:Mi się łóżeczko z Ikea podoba, ale nie podoba mi się brak wyjmowanych szczebelków (no boję się, że mi dzieciak będzie wypadać z samą barierką, co poradzę
) i nie podoba mi się, że mają tylko 2 poziomy, a nie 3. Teraz tylko kombinuję czy jak kupie łóżeczko na allegro to materacyk z Ikea będzie pasował? Może ktoś wie?
To zależy od wymiaru łóżeczka, my dziś patrzeliśmy to w Ikei nie kupimy materaca do łóżeczka bo wymiary nie pasują -
Ja mam lozeczko najtansze z ikei, i jak mala bedzie juz wieksza to wytniemy trzy szczebelki i tyle:) fakt sa dwa poziomy ale w trakcie uzywania maz wywiercil po srodku 4 otwory i juz mamy trzy poziomy:) lozeczko warte 100 zl wiec nie szkoda. No i materq super tez z ikei:)ale mysle ze jak lozeczko standardowe to i materac ten chyba 60x120cm
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie za szalałam i będę mieć 2 łóżeczka jedno w sypialni na noc córeczka będzie z nami a na dzień u siebie w pokoju.Wiem ze nie raz będzie taka awaryjna sytuacja ze będzie płakać po nocach to wtedy właśnie nada się jej pokoj.Za łóżeczka dała śmieszne pieniądze wiec mogę sobie na to pozwolić
-
AniaM ja mysle nad lozexzkiem jak mi sie okazja trafi za grosze ale zebym tesciom wstawila bo chcialnie chcial bede musiala czasem dziecko im podrzucic i z tymkiem zawsze byl problem gdzie go polozyc. Potem ze strychu zniesli stare lozexzko 30 letnie ale teraz ktos z rodziny je odebral jako pamiatke . Mam materac po synku bo teraz nowy malej kupie wiex brakuje mi lozeczka za grosze
-
Cześć mamusie!
U nas od rana pięknie, mała fika, przed chwilą pochłonęłam miskę Chili con carne, za chwilę lody na tarasie, więc pełnia szczęścia
Dzisiaj po raz pierwszy stanęłam w garderobie i autentycznie nie miałam co na siebie włożyć. Dżinsy ciążowe nie wyschły po praniu, w legginsach nie wypadało, letnie spodnie ciążowe jeszcze trochę luźne, zamówiona sukienka jeszcze nie dotarła... dramat. Skończyło się na tych przydużych letnich spodniach, które co chwila w miarę dyskretnie musiałam podciągać. No i doszliśmy z mężem do wniosku, że muszę sobie jutro coś kupić. Niestety.
Ja mam łóżeczko i materacyk, poluję na komodę z przewijakiem i szafę, ale u mnie ciąg dalszy remontu, więc do meblowania pokoju dla małej przystąpię najwcześniej w połowie lipca -
Lady Savage wrote:To zależy od wymiaru łóżeczka, my dziś patrzeliśmy to w Ikei nie kupimy materaca do łóżeczka bo wymiary nie pasują
Ja właśnie wróciłam od teściów, dostaliśmy wielką torbę ciuchów z TKMax i kasę na umeblowanie pokoju. Bardzo się cieszę, super miłoadzia, diatomka, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My po komunii ostatniej w tym roku teraz tylko obrona, poród i chrzciny
mąż dzisiaj rano wstał i się rozkłada, gardło go boli, wszystko go boli do tego katar ma
mam nadzieję , że mnie nie zarazi nie całujemy się i nie przytulamy .Pogoda dzisiaj była piękna u nas
wręcz ciepło było
no i rok małżeństwa za nami
skabarka, Misi@ lubią tę wiadomość