WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    La_lenka, ale przecież wymiar zewnętrzny zależy po prostu od grubości ramy i szczebelków, a w środku zawsze standardowy materacyk ma 120, nie?
    Na to liczę, ale w sieci wyczytałam już dziwne rzeczy :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa dziękuję :) oj ja nie lubię kabaretów, za to mąż lubi, więc mąż ogląda :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki ktora najfajniejsza? chce sobie zrobic taka do sesji :)

http://joemonster.org/art/32366/Koszulki_ktore_z_humorem_podkreslaja_uroki_macierzynstwa?utm_source=Czytnik_rss&utm_medium=link&utm_campaign=rss

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ja też chciałam początkowo zestaw 3w1, ale teraz słyszę tylko i wyłącznie negatywne opinie o tych fotelikach (ale co się dziwić, one kosztują 100-200zł)że są niebezpieczne i złej jakości, więc chyba jednak będę zmuszona zainwestować w porządny fotel z bazą iso fix.Nie uśmiecha mi się wydawać grubo ponad 1000zł za fotelik, bo to w sumie nie spodziewany koszt, ale mój Mąż powiedział, że bezpieczeństwo najważniejsze.A jak byliśmy w sklepie to ekspedientka nam zaprezentowała różnice w fotelikach i instalacje na iso fix i na pasy i różnica jest kolosalna nie tylko w wygodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 21:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są też tańsze foteliki z bazą iso-fix :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Są też tańsze foteliki z bazą iso-fix :)

z tego co się moja koleżanka orientowała to fotelik z adapterami do rico i z bazą iso fix to koszt ok 1000zł.... ale może i są tańsze, nie wiem, nie wnikałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    dziewczynki ktora najfajniejsza? chce sobie zrobic taka do sesji :)

http://joemonster.org/art/32366/Koszulki_ktore_z_humorem_podkreslaja_uroki_macierzynstwa?utm_source=Czytnik_rss&utm_medium=link&utm_campaign=rss

ja bym brala 12 :)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam 2 takie koszulki jedna z kinder niespodzianka na brzuszku a druga z dziewczynka i napisem ciii! Ja tu spie :)
    Ale nie jestem z nich zadowolona ,jedna miala to byc tunika a przyszla krotka ,a szeroka.. Wiec mam je do spania :)
    A z tych tez bym brala 12 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 22:44

relgzbmhh8tsviez.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.

A ja wpadam żeby się wyzalic. Pewnie pomyslicie że głupia jestem, ale na grillu pomyliłam szklanki i wzięłam łyka drinka, trochę polknelam a resztę wyplulam. Od razu wyplukalam usta. Teraz się pukam w głowę i martwię. Cały czas w żołądku czuje lekkie grzanie tej zasranej wódki. Wszyscy mówią że panikuje no ale nie chcę truć dziecka. Mam nadzieję że nic maluszkowi nie będzie.

Niestety koncentracja u mnie siada jestem tak rozkojarzona, że dzisiaj spalilam rolady i chowalam frytownice do lodówki. Masakra, a teraz jeszcze ten drink.;(

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • adzia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja tak wcześnie z rana. ☺ Już mnie cholera jasna bierze z tym moim wczesnym wstawaniem. 4.30 oczy jak 5 zł, sen nie nadchodzi. Miłego dnia mamusie Wam życzę. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss wrote:
    Dobry wieczór.

A ja wpadam żeby się wyzalic. Pewnie pomyslicie że głupia jestem, ale na grillu pomyliłam szklanki i wzięłam łyka drinka, trochę polknelam a resztę wyplulam. Od razu wyplukalam usta. Teraz się pukam w głowę i martwię. Cały czas w żołądku czuje lekkie grzanie tej zasranej wódki. Wszyscy mówią że panikuje no ale nie chcę truć dziecka. Mam nadzieję że nic maluszkowi nie będzie.

Niestety koncentracja u mnie siada jestem tak rozkojarzona, że dzisiaj spalilam rolady i chowalam frytownice do lodówki. Masakra, a teraz jeszcze ten drink.;(

Nie martw się nic złego się nie stało. Pewnie jakąś śladowa ilość trafiła do organizmu. Bardziej maluszkowi szkodzisz zamartwiajac się.

• 4me Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justysss za granica kobiety w ciąży pija alkohol i jakos sie same chore dzieci nie rodzą ;)))
    Zreszta swiat jeszcze nie wyginal a kiedys (czyt. starożytne czasy) pilo sie głównie wino a kobiety dowiadywaly sie, ze są w ciąży w 5 czy 6 miesiącu ;))
    Bez obaw o ten łyk;)

Dzien dobry!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 07:21

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Justysss to tylko jeden lyk! Nie panikuj, mi jak spadla koncentracja do tego stopnia ze przejechalam na czerwonym swietle, to akurat dzien po robilam morfologie i wyszly mi poczatki anemii. Teraz biore zelazo i jest duzo lepiej i nie jestem taka senna.
    Co nie zmienia faktu ze w sobote bylam u taty w pracy , pozamykalismy aklad, dojechalismy do CH i sobie przypomnialam ze torbe zostawilam...i 40 minut w plecy

Tymek jeszcze spi, a chcialam do pkola go puscic bo dwa tyg nie byl ....

Ja mam fotelik po Tymku maxi cosi, ale znajomi chca nam pozyczyc z baza i chyba sie skusimy

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobryy :)
    ale sie chmurzy za oknem :( kiedy beda te upaly?? Nie moge sie doczekac :P uwielbiam goraco (jeszcze,poki mi nie dokucza :D )

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) A ja Wam powiem że wózek to najtrudniejszy dla mnie wybór. Nie wiem jaki kolor bym chciala tzn jak podoba mi sie kolor tapicerki to kolor ramy nie albo odwrotnie albo jakis wzor ktory jest mi sie nie podoba hehe i sama juz nie wiem... I nie wiem tez czy kupowac przez internet czy jechac 1,5h do sklepu stacjonarnego i tam wybrac...

Tez tak macie czy tyko ja taka niezdecydowana w tej kwestii?:)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z samego rana, moja mała dziś focha strzela i mało aktywna :P jak tak dalej będzie to włączę jej Chopina XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a u mnie słoneczko swieci :)

Wiaraczynicuda ja będę wózek odkupywac, rozglądam się na olx i postanowiłam że kolor będzie neutralny :)
    Niech ludzie zgadują jaka płeć :D :D

‹‹ 1121 1122 1123 1124 1125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ