Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkabarka ja też chciałam początkowo zestaw 3w1, ale teraz słyszę tylko i wyłącznie negatywne opinie o tych fotelikach (ale co się dziwić, one kosztują 100-200zł)że są niebezpieczne i złej jakości, więc chyba jednak będę zmuszona zainwestować w porządny fotel z bazą iso fix.Nie uśmiecha mi się wydawać grubo ponad 1000zł za fotelik, bo to w sumie nie spodziewany koszt, ale mój Mąż powiedział, że bezpieczeństwo najważniejsze.A jak byliśmy w sklepie to ekspedientka nam zaprezentowała różnice w fotelikach i instalacje na iso fix i na pasy i różnica jest kolosalna nie tylko w wygodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 21:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma wrote:Są też tańsze foteliki z bazą iso-fix
z tego co się moja koleżanka orientowała to fotelik z adapterami do rico i z bazą iso fix to koszt ok 1000zł.... ale może i są tańsze, nie wiem, nie wnikałamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:02
-
nick nieaktualny
-
Tez mam 2 takie koszulki jedna z kinder niespodzianka na brzuszku a druga z dziewczynka i napisem ciii! Ja tu spie
Ale nie jestem z nich zadowolona ,jedna miala to byc tunika a przyszla krotka ,a szeroka.. Wiec mam je do spania
A z tych tez bym brala 12Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 22:44
-
Dobry wieczór.
A ja wpadam żeby się wyzalic. Pewnie pomyslicie że głupia jestem, ale na grillu pomyliłam szklanki i wzięłam łyka drinka, trochę polknelam a resztę wyplulam. Od razu wyplukalam usta. Teraz się pukam w głowę i martwię. Cały czas w żołądku czuje lekkie grzanie tej zasranej wódki. Wszyscy mówią że panikuje no ale nie chcę truć dziecka. Mam nadzieję że nic maluszkowi nie będzie.
Niestety koncentracja u mnie siada jestem tak rozkojarzona, że dzisiaj spalilam rolady i chowalam frytownice do lodówki. Masakra, a teraz jeszcze ten drink.;( -
nick nieaktualnyjustysss wrote:Dobry wieczór.
A ja wpadam żeby się wyzalic. Pewnie pomyslicie że głupia jestem, ale na grillu pomyliłam szklanki i wzięłam łyka drinka, trochę polknelam a resztę wyplulam. Od razu wyplukalam usta. Teraz się pukam w głowę i martwię. Cały czas w żołądku czuje lekkie grzanie tej zasranej wódki. Wszyscy mówią że panikuje no ale nie chcę truć dziecka. Mam nadzieję że nic maluszkowi nie będzie.
Niestety koncentracja u mnie siada jestem tak rozkojarzona, że dzisiaj spalilam rolady i chowalam frytownice do lodówki. Masakra, a teraz jeszcze ten drink.;(
Nie martw się nic złego się nie stało. Pewnie jakąś śladowa ilość trafiła do organizmu. Bardziej maluszkowi szkodzisz zamartwiajac się.
-
Justysss za granica kobiety w ciąży pija alkohol i jakos sie same chore dzieci nie rodzą
))
Zreszta swiat jeszcze nie wyginal a kiedys (czyt. starożytne czasy) pilo sie głównie wino a kobiety dowiadywaly sie, ze są w ciąży w 5 czy 6 miesiącu)
Bez obaw o ten łyk;)
Dzien dobry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 07:21
-
Witam
Justysss to tylko jeden lyk! Nie panikuj, mi jak spadla koncentracja do tego stopnia ze przejechalam na czerwonym swietle, to akurat dzien po robilam morfologie i wyszly mi poczatki anemii. Teraz biore zelazo i jest duzo lepiej i nie jestem taka senna.
Co nie zmienia faktu ze w sobote bylam u taty w pracy , pozamykalismy aklad, dojechalismy do CH i sobie przypomnialam ze torbe zostawilam...i 40 minut w plecy
Tymek jeszcze spi, a chcialam do pkola go puscic bo dwa tyg nie byl ....
Ja mam fotelik po Tymku maxi cosi, ale znajomi chca nam pozyczyc z baza i chyba sie skusimy -
nick nieaktualnyHej
A ja Wam powiem że wózek to najtrudniejszy dla mnie wybór. Nie wiem jaki kolor bym chciala tzn jak podoba mi sie kolor tapicerki to kolor ramy nie albo odwrotnie albo jakis wzor ktory jest mi sie nie podoba hehe i sama juz nie wiem... I nie wiem tez czy kupowac przez internet czy jechac 1,5h do sklepu stacjonarnego i tam wybrac...
Tez tak macie czy tyko ja taka niezdecydowana w tej kwestii? -
nick nieaktualny