SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny te włosy to chyba powszechny problem, nieliczne ich nie mają i im zazdroszcze. Ja już namówiłąm męża na zakup Philips Lumea po porodzie / niby to drogie, ale bardziej się opłaca niż deialacja laserowa w salonie i nic po niej już nie kłuje /

720fbe94f2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

U mnie za oknem piękne słoneczko... będzie fajny, cieplutki dzień =)

Justyss nie martw się tym łykiem, taką sladową ilością nic maleństwu nie zrobiłaś...

Co do depilacji i włosów to ja akurat mam pod tym względem baaaardzo dobrze, bo włoski rosną mi delikatne i jasniutkie - jak ogole nogi to można powiedzieć, ze spokojnie ze dwa tygodnie mam spokoju ... =)
    Rąk w życiu nie golilam, bo u mnie te włoski ledwo widać... wiec nie mam takiej potrzeby... chociaż karnacji wcale jakieś jasnej nie mam... włosy naturalne ciemne, cera taka bardziej brzoskwiniowa i baaardzo szybko się opalam, wiec to tez nie zawsze jest zależne jak widać od cery =))

ps. Powodzenia na dzisiejszych wizytach =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:27

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dominika a widzisz ją mam jasna karnacje, może być jak mówisz grubsze i ciemniejsze wyrosną.

Nancy te ręce jak depilujesz? Ja raz maszynka przelecialam i są dłuższe :D

Ja na rękach nie mam ani dłuższych ani mocniejszych. Nigdy nie przeleciałam ich maszynką. Jak nie byłam w ciąży to depilowałam woskiem lub depilatorem, a teraz kremem do depilacji.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ja na rękach nie mam ani dłuższych ani mocniejszych. Nigdy nie przeleciałam ich maszynką. Jak nie byłam w ciąży to depilowałam woskiem lub depilatorem, a teraz kremem do depilacji.

WOSKIEM?! :D
    o matko! przecież to taki ból :D
    ja kiedyś na nogę przykleiłam plaster z woskiem i myślałam, że się za przeproszeniem zesram z bólu :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wreszcie doczekalam i wczoraj po raz pierwszy z mezem zobaczylismy jak mala sie rusza, tak ze brzuch sie ruszal :) Akurat bylismy w domku wiec oboje widzielismy ten pierwszy raz, a dzis jak mi mala z czegos przywalila to az sie zachwialam :) Nareszcie od tygodnia choc nadal nieregularnie, ale za to juz calkiem spoko czuje kopniaki, wczesniej nie bylam pewna.
    W sumie to nie dziwne, bo skore mam jak na hipopotamie gruba i lozysko na przedniej scianie, ale zawsze fajnie jak juz tak porzadnie zaczyna byc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 10:01

Kasiarzynka, bento, Gusiak, przyszła mama lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znacie wózek Baby design Lupo Comfort? Ostatnio go widziałam i wpadł mi w oko. Użytkowałyście, a może znacie jakieś sprawdzone opinie?

Na dzień dzisiejszy mam dwóch faworytów Barletta adamex i właśnie ten lupo comfort.

sRUqp2.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:58

wnidtv73dpzdszlc.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana zaraz śniadanie ile uczenie się bo jutro zaliczenie z przedmiotu jednego mam :-) a przez weekend jakoś czasu nie miałam

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i w ogole jak mam podwyzszone leukocyty od 2 tygodni -26 to mam sie tym martwic czy nie? Juz mi 3x pobierali krew w ciagu ostatnich 2 tygodni i sa podwyzszone. Wczesniej bylam przeziebiona, ale juz teoretycznie nie jestem od 1,5 tygodnia a leukocyty nadal za wysokie. Hmmm.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    Mam pytanie - jak myślicie, czy na tym etapie mogę już wybrać się na USG 3d/4d i będzie dobrze widać? Mam na myśli to, że jestem dość duża. W sumie mogłam lekarza zapytać ostatnio. Bo wydać 2 stówki i nic z tego nie mieć to trochę lipa :P .

Na pewno widac cos bedzie juz teraz, ja mam zdjecie 3d z usg w 12 i 20 tc i sa fajne ;). Kiedys pytalam o 3d/4d w poradni, gdzie to badanie jest wykonywane i powiedziano mi, ze najlepiej po 26tc. Musialabys dopytac :).

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy się w 24 tygodniu :)
    dzisiaj dzień dziecka i moja rocznica ślubu ;) zbieramy się z mężem zaraz kupić coś dla dzidzi.. i może ja też coś dostanę ;)

Czarna_88, Carolline, Lady Savage, agatka196, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Dzięki za wsparcie. Za bardzo panikuje a mąż ma ze mnie ubaw. Jest tak rozkojarzona. Musialybyscie widzieć moją minę jak pociagnelam z tej szklanki i to tak porządnie a potem fontanna. Mocny był ze hej...blee.

Włosy na brzuchu też mi rosna ;)

Mam też problemy ze spaniel. Rozgerulowal mi się cykl dzień i noc.

Dzisiaj u mnie pogoda piękna więc będę korzystać tym bardziej że egzaminy zaliczone, magisterka napisana... To teraz mogę leniuchowac ;) miłego dnia!!!!

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    A i w ogole jak mam podwyzszone leukocyty od 2 tygodni -26 to mam sie tym martwic czy nie? Juz mi 3x pobierali krew w ciagu ostatnich 2 tygodni i sa podwyzszone. Wczesniej bylam przeziebiona, ale juz teoretycznie nie jestem od 1,5 tygodnia a leukocyty nadal za wysokie. Hmmm.

Sporo. W ciazy norma jest do 15. A co na to lekarz?

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:58

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona lekarza w srode zobacze na razie mialam pierwsze pobieranie 2 tyg temu, pozniej tydzien temu wizyta u doktor od nerek i zwrocila uwage, ze trzeba powtorzyc, powtorzylam a w pt list, ze jak mi pobrali w szpitalu to dalej za wysokie i powtorzyc i dzis mialam 3 raz a lekarza dopiero w srode mam swojego :/

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:51

Lady Savage, karolcia87, AniaM, agatka196, Terazsięuda:-), nick nieaktualny, easymum lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana ;-)
    dzisiaj już oczka otoworzylam po 4 ale udało mi sie zasnąć tak po 6 jeszcze na trochę...

Wczoraj całe popołudnie posiedzieli u nas moi rodzice więc niedziela była bardzo miła :-D

Wszystkiego dobrego z okazji rocznic ślubu :-)
    My swietujemy jutro już trzecia rocznicę ślubu <3 ale ten czas leci
    Miłego dnia brzuchatki ;-)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty wasze dzisiaj :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa trzymam mocno kciuki, musi być wszystko dobrze... =)

A ja siedzę i czekam na wyniki glukozy... normalnie to są tego samego dnia, a te jak na złość od piątku i póki co dalej cisza ...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona bedzie dobrze!

‹‹ 1123 1124 1125 1126 1127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ