Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny te włosy to chyba powszechny problem, nieliczne ich nie mają i im zazdroszcze. Ja już namówiłąm męża na zakup Philips Lumea po porodzie / niby to drogie, ale bardziej się opłaca niż deialacja laserowa w salonie i nic po niej już nie kłuje /
-
Dzień dobry
U mnie za oknem piękne słoneczko... będzie fajny, cieplutki dzień
Justyss nie martw się tym łykiem, taką sladową ilością nic maleństwu nie zrobiłaś...
Co do depilacji i włosów to ja akurat mam pod tym względem baaaardzo dobrze, bo włoski rosną mi delikatne i jasniutkie - jak ogole nogi to można powiedzieć, ze spokojnie ze dwa tygodnie mam spokoju ...
Rąk w życiu nie golilam, bo u mnie te włoski ledwo widać... wiec nie mam takiej potrzeby... chociaż karnacji wcale jakieś jasnej nie mam... włosy naturalne ciemne, cera taka bardziej brzoskwiniowa i baaardzo szybko się opalam, wiec to tez nie zawsze jest zależne jak widać od cery)
ps. Powodzenia na dzisiejszych wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:27
-
Staraczka23 wrote:Dominika a widzisz ją mam jasna karnacje, może być jak mówisz grubsze i ciemniejsze wyrosną.
Nancy te ręce jak depilujesz? Ja raz maszynka przelecialam i są dłuższe
Ja na rękach nie mam ani dłuższych ani mocniejszych. Nigdy nie przeleciałam ich maszynką. Jak nie byłam w ciąży to depilowałam woskiem lub depilatorem, a teraz kremem do depilacji. -
Nancy87 wrote:Ja na rękach nie mam ani dłuższych ani mocniejszych. Nigdy nie przeleciałam ich maszynką. Jak nie byłam w ciąży to depilowałam woskiem lub depilatorem, a teraz kremem do depilacji.
WOSKIEM?!
o matko! przecież to taki ból
ja kiedyś na nogę przykleiłam plaster z woskiem i myślałam, że się za przeproszeniem zesram z bólu
-
A ja sie wreszcie doczekalam i wczoraj po raz pierwszy z mezem zobaczylismy jak mala sie rusza, tak ze brzuch sie ruszal
Akurat bylismy w domku wiec oboje widzielismy ten pierwszy raz, a dzis jak mi mala z czegos przywalila to az sie zachwialam
Nareszcie od tygodnia choc nadal nieregularnie, ale za to juz calkiem spoko czuje kopniaki, wczesniej nie bylam pewna.
W sumie to nie dziwne, bo skore mam jak na hipopotamie gruba i lozysko na przedniej scianie, ale zawsze fajnie jak juz tak porzadnie zaczyna bycWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 10:01
Kasiarzynka, bento, Gusiak, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
A i w ogole jak mam podwyzszone leukocyty od 2 tygodni -26 to mam sie tym martwic czy nie? Juz mi 3x pobierali krew w ciagu ostatnich 2 tygodni i sa podwyzszone. Wczesniej bylam przeziebiona, ale juz teoretycznie nie jestem od 1,5 tygodnia a leukocyty nadal za wysokie. Hmmm.
-
Kasiarzynka wrote:Mam pytanie - jak myślicie, czy na tym etapie mogę już wybrać się na USG 3d/4d i będzie dobrze widać? Mam na myśli to, że jestem dość duża. W sumie mogłam lekarza zapytać ostatnio. Bo wydać 2 stówki i nic z tego nie mieć to trochę lipa
.
Na pewno widac cos bedzie juz teraz, ja mam zdjecie 3d z usg w 12 i 20 tc i sa fajne. Kiedys pytalam o 3d/4d w poradni, gdzie to badanie jest wykonywane i powiedziano mi, ze najlepiej po 26tc. Musialabys dopytac
.
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
witamy się w 24 tygodniu
dzisiaj dzień dziecka i moja rocznica ślubuzbieramy się z mężem zaraz kupić coś dla dzidzi.. i może ja też coś dostanę
Czarna_88, Carolline, Lady Savage, agatka196, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dzięki za wsparcie. Za bardzo panikuje a mąż ma ze mnie ubaw. Jest tak rozkojarzona. Musialybyscie widzieć moją minę jak pociagnelam z tej szklanki i to tak porządnie a potem fontanna. Mocny był ze hej...blee.
Włosy na brzuchu też mi rosna
Mam też problemy ze spaniel. Rozgerulowal mi się cykl dzień i noc.
Dzisiaj u mnie pogoda piękna więc będę korzystać tym bardziej że egzaminy zaliczone, magisterka napisana... To teraz mogę leniuchowacmiłego dnia!!!!
-
Carolline wrote:A i w ogole jak mam podwyzszone leukocyty od 2 tygodni -26 to mam sie tym martwic czy nie? Juz mi 3x pobierali krew w ciagu ostatnich 2 tygodni i sa podwyzszone. Wczesniej bylam przeziebiona, ale juz teoretycznie nie jestem od 1,5 tygodnia a leukocyty nadal za wysokie. Hmmm.
Sporo. W ciazy norma jest do 15. A co na to lekarz?
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ona lekarza w srode zobacze na razie mialam pierwsze pobieranie 2 tyg temu, pozniej tydzien temu wizyta u doktor od nerek i zwrocila uwage, ze trzeba powtorzyc, powtorzylam a w pt list, ze jak mi pobrali w szpitalu to dalej za wysokie i powtorzyc i dzis mialam 3 raz a lekarza dopiero w srode mam swojego
-
Witam się i ja z rana
dzisiaj już oczka otoworzylam po 4 ale udało mi sie zasnąć tak po 6 jeszcze na trochę...
Wczoraj całe popołudnie posiedzieli u nas moi rodzice więc niedziela była bardzo miła
Wszystkiego dobrego z okazji rocznic ślubu
My swietujemy jutro już trzecia rocznicę ślubuale ten czas leci
Miłego dnia brzuchatkiKasiarzynka lubi tę wiadomość