Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do myślenia ciazowego to już jakiś czas temu wstawiam zupę pomidorowa, po paru godzinach zakrecilam się i pojechałam po syna do szkoły (drugi koniec wawy) a wcześniej jeszcze na zakupy itp A zupa sobie bulgotala. Na szczęście syn nie miał ostatniej lekcji i jak już szłam po niego z miasta to mnie olsnilo. To był najgorszy powrót do domu i najdłuższa godzina. Zupy nie zostało za dużo w garnku i do tej pory dziękuję w duchu, że syn nie miał ostatniej lekcji bo by raczej nie było do czego wracać. Teraz trzy razy sprawdzam czy wszystko wyłączone, mąż pisze sms z przypomnieniem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anima zdarza się i nie trzeba być w ciąży aby o czymś zapomnieć :D
    Pamiętam jak wstawiłam zupę i zaczęłam sprzątać muzykę głośno miałam i zapomniałam o zupie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 08:31

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!
    Dziś dzień dziecka, więc wszystkiego dobrego dla naszych dzieciaczków - by się zdrowo urodziły i szczęśliwe z nami żyły !!! :-)

miłego dnia!

Carolline, monaaa85, Lady Savage, easymum lubią tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 24 tygodniu ciąży :)Jeszcze pare dni i moja bateryjka załaduje sie do 60% :)Byłąm rano z psem oczywiscie grubo ubrana a upał dosłownie juz jest 21stopni...az sie boje co bedzie dzisiaj...fajnie ze ciepło ale boje sie jak znosie ten upał.U nas w domu jest bardzo chłodno latem roznica nawet 10 stopni jest...ale teraz spimy u rodziców b u nas remont a tu gorąco =/Miłego dnia dziewczynki :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj się tym łukiem alkoholu w Anglii dziewczyny normalnie piją wino i nic się im nie mówi jak przyjechał kuzyn z Anglii do mnie to się zdziwił dlaczego nie pije hege

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

justysss Nie martw się, ta ilość na pewno była malutka i teraz już nie ma sensu o tym myśleć.

wiaraczynicuda Ja kupię pewnie przez internet, ale zobaczyć muszę w sklepie. Podotykać, złożyć, rozłożyć itd. Często kolory są zupełnie inne niż w rzeczywistości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:29

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hej a u mnie słoneczko swieci :)

Wiaraczynicuda ja będę wózek odkupywac, rozglądam się na olx i postanowiłam że kolor będzie neutralny :)
    Niech ludzie zgadują jaka płeć :D :D

No neutralny na pewno chce ale jakas ja taka wybredna sie zrobiłam i niezdecydowana hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Anima zdarza się i nie trzeba być w ciąży aby o czymś zapomnieć :D
    Pamiętam jak wstawiłam zupę i zaczęłam sprzątać muzykę głośno miałam i zapomniałam o zupie :D

Zgadza się, ale ja jeśli chodzi o coś na gazie to jestem.przeczulona. Moja mama kiedyś wychodziła do sklepu po pieczywo a zupa się gotowała to zawsze ja wyłączyłem i ja opieprzalam, mówiłam ze wystarczy minuta do nieszczęścia. Jak jej powiedziałam co zrobiłam to była mega zdziwiona.

A w ogóle dziewczyny to wam też tak rosną włosy hmm na brzuchu. Jeszcze trochę i mapka ze mnie będzie. Zresztą wszędzie rosną jak szalone, ale tam mnie najbardziej wkurza :-)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anima wrote:
    A w ogóle dziewczyny to wam też tak rosną włosy hmm na brzuchu. Jeszcze trochę i mapka ze mnie będzie. Zresztą wszędzie rosną jak szalone, ale tam mnie najbardziej wkurza :-)

rosną i to ciemne :/

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    No neutralny na pewno chce ale jakas ja taka wybredna sie zrobiłam i niezdecydowana hehe

oj jakbym miała teraz wybierać to pewnie by tak samo było. Ale trafił nam się wózek od znajomych i w miarę tanio, wiec juz nawet nie kombinuje. Ale czasem jak przeglądam zdjęcia wózków to nabiera ochotę :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    rosną i to ciemne :/

Uff teraz zanim na pogodowe trafimy to każda będzie musiała zaliczyć depilację :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te włosy można depilować, mam pozwolenie od gina :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 08:59

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potem wyrosną 3 razy grubsze i ciemniejsze :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    a potem wyrosną 3 razy grubsze i ciemniejsze :D
    Nie prawda, ja depiluje odkąd pamiętam :P
    co 2tygodnie :)
    ciągle jest meszek a nie takie wąsy męskie :D
    nie wiedziałam czy w ciąży mogę więc zapytałam lekarza mówił że jeśli przeszkadzają to mogę golic

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak kiedyś goliłam to musiałam co 2-3 dzień.. :/
    ale to dlatego, że ogólnie mam ciemny ''zarost'' :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:58

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też depiluję brzuch od liceum, także nawet nie wiem czy mi rosną dłuższe teraz w ciąży. Tak samo depiluję ręce, nie lubię mieć włosów gdzie indziej niż na głowie.

A tak w ogóle dzień dobry:) Dzisiaj chyba piękna pogoda będzie. Zaraz wstaję na śniadanko i kawkę na hamaku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:09

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anima wrote:

Mam to samo...

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika a widzisz ją mam jasna karnacje, może być jak mówisz grubsze i ciemniejsze wyrosną.

Nancy te ręce jak depilujesz? Ja raz maszynka przelecialam i są dłuższe :D

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ręce to ja też depiluje i tu akurat mam spokój na kilka tygodni
    i też maszynką ale bez żadnych kremów do depilacji bo zaraz uczulenie mi wychodzi straszne. A nogi i resztę jak depiluje to co 2-3 dni bo mam strasznie ciemne :P i tylko wodą i maszynką bo wszystko inne zawodzi . Kiedyś stosowałam kremy veet ale za dużo z tym roboty wszystkim :P
    jak będę czuła ze rodzę to wtedy wydepiluję się tym kremem bo efekt jest 5-6 dni :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:18

relgzbmhh8tsviez.png
‹‹ 1122 1123 1124 1125 1126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ