WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do myślenia ciazowego to już jakiś czas temu wstawiam zupę pomidorowa, po paru godzinach zakrecilam się i pojechałam po syna do szkoły (drugi koniec wawy) a wcześniej jeszcze na zakupy itp A zupa sobie bulgotala. Na szczęście syn nie miał ostatniej lekcji i jak już szłam po niego z miasta to mnie olsnilo. To był najgorszy powrót do domu i najdłuższa godzina. Zupy nie zostało za dużo w garnku i do tej pory dziękuję w duchu, że syn nie miał ostatniej lekcji bo by raczej nie było do czego wracać. Teraz trzy razy sprawdzam czy wszystko wyłączone, mąż pisze sms z przypomnieniem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anima zdarza się i nie trzeba być w ciąży aby o czymś zapomnieć :D
    Pamiętam jak wstawiłam zupę i zaczęłam sprzątać muzykę głośno miałam i zapomniałam o zupie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 08:31

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!
    Dziś dzień dziecka, więc wszystkiego dobrego dla naszych dzieciaczków - by się zdrowo urodziły i szczęśliwe z nami żyły !!! :-)

miłego dnia!

Carolline, monaaa85, Lady Savage, easymum lubią tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 24 tygodniu ciąży :)Jeszcze pare dni i moja bateryjka załaduje sie do 60% :)Byłąm rano z psem oczywiscie grubo ubrana a upał dosłownie juz jest 21stopni...az sie boje co bedzie dzisiaj...fajnie ze ciepło ale boje sie jak znosie ten upał.U nas w domu jest bardzo chłodno latem roznica nawet 10 stopni jest...ale teraz spimy u rodziców b u nas remont a tu gorąco =/Miłego dnia dziewczynki :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj się tym łukiem alkoholu w Anglii dziewczyny normalnie piją wino i nic się im nie mówi jak przyjechał kuzyn z Anglii do mnie to się zdziwił dlaczego nie pije hege

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

justysss Nie martw się, ta ilość na pewno była malutka i teraz już nie ma sensu o tym myśleć.

wiaraczynicuda Ja kupię pewnie przez internet, ale zobaczyć muszę w sklepie. Podotykać, złożyć, rozłożyć itd. Często kolory są zupełnie inne niż w rzeczywistości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:29

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hej a u mnie słoneczko swieci :)

Wiaraczynicuda ja będę wózek odkupywac, rozglądam się na olx i postanowiłam że kolor będzie neutralny :)
    Niech ludzie zgadują jaka płeć :D :D

No neutralny na pewno chce ale jakas ja taka wybredna sie zrobiłam i niezdecydowana hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Anima zdarza się i nie trzeba być w ciąży aby o czymś zapomnieć :D
    Pamiętam jak wstawiłam zupę i zaczęłam sprzątać muzykę głośno miałam i zapomniałam o zupie :D

Zgadza się, ale ja jeśli chodzi o coś na gazie to jestem.przeczulona. Moja mama kiedyś wychodziła do sklepu po pieczywo a zupa się gotowała to zawsze ja wyłączyłem i ja opieprzalam, mówiłam ze wystarczy minuta do nieszczęścia. Jak jej powiedziałam co zrobiłam to była mega zdziwiona.

A w ogóle dziewczyny to wam też tak rosną włosy hmm na brzuchu. Jeszcze trochę i mapka ze mnie będzie. Zresztą wszędzie rosną jak szalone, ale tam mnie najbardziej wkurza :-)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anima wrote:
    A w ogóle dziewczyny to wam też tak rosną włosy hmm na brzuchu. Jeszcze trochę i mapka ze mnie będzie. Zresztą wszędzie rosną jak szalone, ale tam mnie najbardziej wkurza :-)

rosną i to ciemne :/

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    No neutralny na pewno chce ale jakas ja taka wybredna sie zrobiłam i niezdecydowana hehe

oj jakbym miała teraz wybierać to pewnie by tak samo było. Ale trafił nam się wózek od znajomych i w miarę tanio, wiec juz nawet nie kombinuje. Ale czasem jak przeglądam zdjęcia wózków to nabiera ochotę :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    rosną i to ciemne :/

Uff teraz zanim na pogodowe trafimy to każda będzie musiała zaliczyć depilację :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te włosy można depilować, mam pozwolenie od gina :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 08:59

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potem wyrosną 3 razy grubsze i ciemniejsze :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    a potem wyrosną 3 razy grubsze i ciemniejsze :D
    Nie prawda, ja depiluje odkąd pamiętam :P
    co 2tygodnie :)
    ciągle jest meszek a nie takie wąsy męskie :D
    nie wiedziałam czy w ciąży mogę więc zapytałam lekarza mówił że jeśli przeszkadzają to mogę golic

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak kiedyś goliłam to musiałam co 2-3 dzień.. :/
    ale to dlatego, że ogólnie mam ciemny ''zarost'' :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:58

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też depiluję brzuch od liceum, także nawet nie wiem czy mi rosną dłuższe teraz w ciąży. Tak samo depiluję ręce, nie lubię mieć włosów gdzie indziej niż na głowie.

A tak w ogóle dzień dobry:) Dzisiaj chyba piękna pogoda będzie. Zaraz wstaję na śniadanko i kawkę na hamaku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:09

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anima wrote:

Mam to samo...

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika a widzisz ją mam jasna karnacje, może być jak mówisz grubsze i ciemniejsze wyrosną.

Nancy te ręce jak depilujesz? Ja raz maszynka przelecialam i są dłuższe :D

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ręce to ja też depiluje i tu akurat mam spokój na kilka tygodni
    i też maszynką ale bez żadnych kremów do depilacji bo zaraz uczulenie mi wychodzi straszne. A nogi i resztę jak depiluje to co 2-3 dni bo mam strasznie ciemne :P i tylko wodą i maszynką bo wszystko inne zawodzi . Kiedyś stosowałam kremy veet ale za dużo z tym roboty wszystkim :P
    jak będę czuła ze rodzę to wtedy wydepiluję się tym kremem bo efekt jest 5-6 dni :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:18

relgzbmhh8tsviez.png
‹‹ 1122 1123 1124 1125 1126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ