Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do myślenia ciazowego to już jakiś czas temu wstawiam zupę pomidorowa, po paru godzinach zakrecilam się i pojechałam po syna do szkoły (drugi koniec wawy) a wcześniej jeszcze na zakupy itp A zupa sobie bulgotala. Na szczęście syn nie miał ostatniej lekcji i jak już szłam po niego z miasta to mnie olsnilo. To był najgorszy powrót do domu i najdłuższa godzina. Zupy nie zostało za dużo w garnku i do tej pory dziękuję w duchu, że syn nie miał ostatniej lekcji bo by raczej nie było do czego wracać. Teraz trzy razy sprawdzam czy wszystko wyłączone, mąż pisze sms z przypomnieniem.
-
nick nieaktualny
-
Witam w 24 tygodniu ciąży :)Jeszcze pare dni i moja bateryjka załaduje sie do 60% :)Byłąm rano z psem oczywiscie grubo ubrana a upał dosłownie juz jest 21stopni...az sie boje co bedzie dzisiaj...fajnie ze ciepło ale boje sie jak znosie ten upał.U nas w domu jest bardzo chłodno latem roznica nawet 10 stopni jest...ale teraz spimy u rodziców b u nas remont a tu gorąco =/Miłego dnia dziewczynki
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Witam,
justysss Nie martw się, ta ilość na pewno była malutka i teraz już nie ma sensu o tym myśleć.
wiaraczynicuda Ja kupię pewnie przez internet, ale zobaczyć muszę w sklepie. Podotykać, złożyć, rozłożyć itd. Często kolory są zupełnie inne niż w rzeczywistości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:29
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Hej a u mnie słoneczko swieci
Wiaraczynicuda ja będę wózek odkupywac, rozglądam się na olx i postanowiłam że kolor będzie neutralny
Niech ludzie zgadują jaka płeć
No neutralny na pewno chce ale jakas ja taka wybredna sie zrobiłam i niezdecydowana hehe -
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Anima zdarza się i nie trzeba być w ciąży aby o czymś zapomnieć
Pamiętam jak wstawiłam zupę i zaczęłam sprzątać muzykę głośno miałam i zapomniałam o zupie
Zgadza się, ale ja jeśli chodzi o coś na gazie to jestem.przeczulona. Moja mama kiedyś wychodziła do sklepu po pieczywo a zupa się gotowała to zawsze ja wyłączyłem i ja opieprzalam, mówiłam ze wystarczy minuta do nieszczęścia. Jak jej powiedziałam co zrobiłam to była mega zdziwiona.
A w ogóle dziewczyny to wam też tak rosną włosy hmm na brzuchu. Jeszcze trochę i mapka ze mnie będzie. Zresztą wszędzie rosną jak szalone, ale tam mnie najbardziej wkurza
-
nick nieaktualnywiaraczynicuda wrote:No neutralny na pewno chce ale jakas ja taka wybredna sie zrobiłam i niezdecydowana hehe
oj jakbym miała teraz wybierać to pewnie by tak samo było. Ale trafił nam się wózek od znajomych i w miarę tanio, wiec juz nawet nie kombinuje. Ale czasem jak przeglądam zdjęcia wózków to nabiera ochotę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDominka92 wrote:a potem wyrosną 3 razy grubsze i ciemniejsze
co 2tygodnie
ciągle jest meszek a nie takie wąsy męskie
nie wiedziałam czy w ciąży mogę więc zapytałam lekarza mówił że jeśli przeszkadzają to mogę golic -
Ja też depiluję brzuch od liceum, także nawet nie wiem czy mi rosną dłuższe teraz w ciąży. Tak samo depiluję ręce, nie lubię mieć włosów gdzie indziej niż na głowie.
A tak w ogóle dzień dobry:) Dzisiaj chyba piękna pogoda będzie. Zaraz wstaję na śniadanko i kawkę na hamaku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:09
-
nick nieaktualny
-
a ręce to ja też depiluje i tu akurat mam spokój na kilka tygodni
i też maszynką ale bez żadnych kremów do depilacji bo zaraz uczulenie mi wychodzi straszne. A nogi i resztę jak depiluje to co 2-3 dni bo mam strasznie ciemnei tylko wodą i maszynką bo wszystko inne zawodzi . Kiedyś stosowałam kremy veet ale za dużo z tym roboty wszystkim
jak będę czuła ze rodzę to wtedy wydepiluję się tym kremem bo efekt jest 5-6 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:18