Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Tak mi się przypomniało, że chciałam się pochwalić, że w końcu znalazłam idealny dla mnie produkt do smarowania brzucha - czyli "Ziaja, Mamma Mia, Krem przeciw rozstępom". Rewelacja! W końcu coś co pięknie pachnie, świetnie się wchłania i nie zostawia tego paskudnego filmu jak oliwka. Chyba w końcu zacznę regularnie się smarować.
Poza tym odkryłam, że w Rossmannie jest dostępny Tangle Teezer. Kupiłam sobie kolejny, mimo, że w sumie wolę Dtangler, ale jest dostępny tylko w internecie. Tego mojego jednego, z ciążowym mózgiem, ostatnio ciągle gubię. Też jesteście takie rozkojarzone, ja mam wrażenie, że czasami naprawdę mózg jak orzeszek.
A, że już tak się odzwyczaiłam, to normalną szczotką nie daję rady się rozczesaćMój poprzedni TT musiałam poświecić do czesania kotów, bo linieją ostatnio jak wściekłe.
Ja też się czeszę tylko TT lub Tuftem. Kiedyś myślałam, że wielki huk o nic, a jak kupiłam, to nie wyobrażam sobie czesać się czymś innym.
-
Też używam kremu z ziaji bardzo fajny
Za liczyłam z mężem spacer chwilę bylismy na koncercie później zakupy i teraz padlam... Kręgosłup mnie boli.... Kondycja zero.
Mały fikauwielbiam to uczucie
Mój brzuszek to 96 cm dzisiaj mierzylam pierwszy raz -
nick nieaktualnyskabarka wrote:wow no to nieźle
mi domek też jedna osoba w zasadzie będzie wykańczać, bo mój tata się w tej kwestii zaoferował
oczywiście szanowny mój małżon mu pomoże jeśli nie będzie w robocie
ale już wiemy że do września się nie wyrobimy
ale to nic, warto poczekać i chwilę dłużej się przemęczyć na stancji a mieć wszystko tip top zrobione
A my dzisiaj z mamą byłyśmy oglądać wózki ahh miły dzień
Jak na razie moje typy to:
-adamex barletta ecco
-expander mondo ecco
-riko brano ecco
Co o nich myślicie?
A w ogóle to dzisiaj miałam dzień rozpusty i objadłam się pizzą, aż do teraz mi się nią odbija -
No ja właśnie też. Ostatnio tak schowałam Tufta, że próbowałam uczesać się zwykłą szczotką i myślałam, ze wszystkie włosy sobie wyrwę, aua. Nie że przy TT czy Tufcie całkiem nie boli, ale jest jednak duuużo lepiej, zwłaszcza przy moich grubych włosach. TT w Rossmannie nie było najtańsze, ale cieszę się, że wzięłam, jak będę mieć dwie to większa szansa, ze któraś szczotka się znajdzie
-
Witam
Sie i ja
Dzien zalatany mialam:( ledwo nogami powloczylam o 18:( a kregoslup boi nieprzecietnie:( najgorzej kosc ogonowa.
Do tegodo 3 w nocy byl grill mam po tym
Jakies zaparxie i bol brzucha z tym zwiazanywzielam wlasnie dwie nosppy czyli jedna forte bo bardzo kulo:(Mala sie cudnie clay dzien ruszala. Dostalam torbe na dzien dziexka:) jutro wrwcamy do siebie
Lady savage wow ale postepy w pracach! Super no i fachowiec pierwsza klasa! -
nick nieaktualnyAniaM wrote:Musze wam napisać ze wczoraj Mój grubo- skóry mąż pierwszy raz zobaczył naszą kruszynkę i jak przyszliśmy do domu cały czas glaskał mnie po brzuchu i powiedział ze nas bardzo kocha! Także kto ma takiego twardego macho w domu proponuje wizytę u ginekologa rewelacja działa! I juz skręca łóżeczko w pokoju
Mój cały czas się wczuwa , mówi, że nas kocha bardzo i w ogóle chce wszystko naj dla syncia
Lady widzę, że lubisz żywe koloryO mamo ja bym zwariowała w takim wściekle żółtym salonie. Ale gratulacje z okazji skończonego remontu i nowego mieszkania!Wiem co to za radość
Dziewczyny kupujecie baze isofix do fotelika samochodowego? -
nick nieaktualnyDominka92 wrote:Ja jestem zakochana w rozowym riko brano ecco i nie moge sie doczekac kiedy go kupimy
Ale zastanawiam się nad tymi pozostałymi 2 co wymieniłam no i zastanawiam się też czy to nie będzie za dużo kolubryna..chciałam duży,wysoki wózek, a teraz myśle czy to na pewno dobrze mieć taki?Może lepiej mały i zgrabny?Mniej miejsca w aucie zajmuje, czy jak gdzieś do restauracji czy sklepu się pójdzie już sama nie wiem..
-
Ale się wystraszylam zobaczyłem lekko krwi na majtkach ale jak podcieralam się nic nie było wcześniej się golilam i się pozacinalam i zapomniałam ze się zacielam kurcze dopiero później mi się przypomniało
ze to od golenia. Zawału bym dostała normalnie juz chciałam do męża mówić że nq IP jedziemy ale w ostatnim momencie mi się przypomniało, że się golilam
-
Mój na każdą wizytę zawsze chodzi ze mną i zawsze jest w środku i stoi jak zahipnotyzowany
Śmiać mi się z niego chce czasem bo pytam się go o coś to on nie pamięta nigdy nic z wizyty tylko usg. W ten telewizor tak się wkleja że ja czasami zerwać na jego miny a nie zaglądam na małą.
Anulka idzie się wystraszyć.
Ja przed wizytą będę trenować w łazience i mam nadzieje że unikne zacięć.
Jeżeli chodzi o TT to właśnie zamierzam sobie kupić. Słyszałam mnóstwo dobrych opinii i nawet moje fryzjerki ich używają.easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Lady Savage, a drogo pan bierze? No i czy robi tylko na terenie Bytomia? Pytam, bo mam rodzinę w Gliwicach i zawsze dobrze mieć telefon w razie czego do takich sprawdzonych fachowców
10.000 tysięcy -
la_lenka wrote:Tak mi się przypomniało, że chciałam się pochwalić, że w końcu znalazłam idealny dla mnie produkt do smarowania brzucha - czyli "Ziaja, Mamma Mia, Krem przeciw rozstępom". Rewelacja! W końcu coś co pięknie pachnie, świetnie się wchłania i nie zostawia tego paskudnego filmu jak oliwka. Chyba w końcu zacznę regularnie się smarować.
/
Też tym kremem się smarujei też sobie chwalę
-
Koalka wrote:
Lady widzę, że lubisz żywe koloryO mamo ja bym zwariowała w takim wściekle żółtym salonie. Ale gratulacje z okazji skończonego remontu i nowego mieszkania!Wiem co to za radość
Koalkażółty jest korytarz
salon jest niebieski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I Ja się z Wami witam. ☺A Ja raczej spedze ten dzień w domu. Nie dość że mój M idzie do pracy, to mnie zaczęło boleć gardło. Więc jak mój tylko wyjdzie to idę do łóżka. Coś mi się wydaję że ten ciepły tydzień spędze w łóżku. Miłej niedzieli Wam życzę. ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 08:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny