Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Tak mi się przypomniało, że chciałam się pochwalić, że w końcu znalazłam idealny dla mnie produkt do smarowania brzucha - czyli "Ziaja, Mamma Mia, Krem przeciw rozstępom". Rewelacja! W końcu coś co pięknie pachnie, świetnie się wchłania i nie zostawia tego paskudnego filmu jak oliwka. Chyba w końcu zacznę regularnie się smarować. :D

Poza tym odkryłam, że w Rossmannie jest dostępny Tangle Teezer. Kupiłam sobie kolejny, mimo, że w sumie wolę Dtangler, ale jest dostępny tylko w internecie. Tego mojego jednego, z ciążowym mózgiem, ostatnio ciągle gubię. Też jesteście takie rozkojarzone, ja mam wrażenie, że czasami naprawdę mózg jak orzeszek. ;)
    A, że już tak się odzwyczaiłam, to normalną szczotką nie daję rady się rozczesać :P Mój poprzedni TT musiałam poświecić do czesania kotów, bo linieją ostatnio jak wściekłe. :/

Ja też się czeszę tylko TT lub Tuftem. Kiedyś myślałam, że wielki huk o nic, a jak kupiłam, to nie wyobrażam sobie czesać się czymś innym.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też używam kremu z ziaji bardzo fajny :-)

Za liczyłam z mężem spacer chwilę bylismy na koncercie później zakupy i teraz padlam... Kręgosłup mnie boli.... Kondycja zero.

Mały fika <3 uwielbiam to uczucie :-)

Mój brzuszek to 96 cm dzisiaj mierzylam pierwszy raz :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    wow no to nieźle :) mi domek też jedna osoba w zasadzie będzie wykańczać, bo mój tata się w tej kwestii zaoferował :) oczywiście szanowny mój małżon mu pomoże jeśli nie będzie w robocie ;) ale już wiemy że do września się nie wyrobimy :) ale to nic, warto poczekać i chwilę dłużej się przemęczyć na stancji a mieć wszystko tip top zrobione :)
    Skabarka wybacz głupie pytanie co to znaczy, że mieszkacie na stacji?wynajmujecie u kogoś pokój?

A my dzisiaj z mamą byłyśmy oglądać wózki ahh miły dzień :)
    Jak na razie moje typy to:
    -adamex barletta ecco
    -expander mondo ecco
    -riko brano ecco

Co o nich myślicie?

A w ogóle to dzisiaj miałam dzień rozpusty i objadłam się pizzą, aż do teraz mi się nią odbija ;)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie też. Ostatnio tak schowałam Tufta, że próbowałam uczesać się zwykłą szczotką i myślałam, ze wszystkie włosy sobie wyrwę, aua. Nie że przy TT czy Tufcie całkiem nie boli, ale jest jednak duuużo lepiej, zwłaszcza przy moich grubych włosach. TT w Rossmannie nie było najtańsze, ale cieszę się, że wzięłam, jak będę mieć dwie to większa szansa, ze któraś szczotka się znajdzie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zakochana w rozowym riko brano ecco i nie moge sie doczekac kiedy go kupimy :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Sie i ja
    Dzien zalatany mialam:( ledwo nogami powloczylam o 18:( a kregoslup boi nieprzecietnie:( najgorzej kosc ogonowa.
    Do tegodo 3 w nocy byl grill mam po tym
    Jakies zaparxie i bol brzucha z tym zwiazany :( wzielam wlasnie dwie nosppy czyli jedna forte bo bardzo kulo:(Mala sie cudnie clay dzien ruszala. Dostalam torbe na dzien dziexka:) jutro wrwcamy do siebie

Lady savage wow ale postepy w pracach! Super no i fachowiec pierwsza klasa!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Musze wam napisać ze wczoraj Mój grubo- skóry mąż pierwszy raz zobaczył naszą kruszynkę i jak przyszliśmy do domu cały czas glaskał mnie po brzuchu i powiedział ze nas bardzo kocha! Także kto ma takiego twardego macho w domu proponuje wizytę u ginekologa rewelacja działa! I juz skręca łóżeczko w pokoju :)
    Ja mojego Męża zabrałam jakoś 3/4/5msc więc jest już od dawna oczarowany, nie wiem czy tylko z powodu tych wizyt, ale myślę, że one dużo dają i działają na facetów, bo jednak my to dziecko nosimy, czujemy je itp, więc warto im pokazać ;) Mój cały czas się wczuwa , mówi, że nas kocha bardzo i w ogóle chce wszystko naj dla syncia ;)

Lady widzę, że lubisz żywe kolory ;) O mamo ja bym zwariowała w takim wściekle żółtym salonie. Ale gratulacje z okazji skończonego remontu i nowego mieszkania!Wiem co to za radość :)

Dziewczyny kupujecie baze isofix do fotelika samochodowego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Ja jestem zakochana w rozowym riko brano ecco i nie moge sie doczekac kiedy go kupimy :P
    No mi się też spodobał z tym, że podoba mi się w tym modelu chyba jedynie kolor biało-granatowy :) Ale zastanawiam się nad tymi pozostałymi 2 co wymieniłam no i zastanawiam się też czy to nie będzie za dużo kolubryna..chciałam duży,wysoki wózek, a teraz myśle czy to na pewno dobrze mieć taki?Może lepiej mały i zgrabny?Mniej miejsca w aucie zajmuje, czy jak gdzieś do restauracji czy sklepu się pójdzie już sama nie wiem..

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się wystraszylam zobaczyłem lekko krwi na majtkach ale jak podcieralam się nic nie było wcześniej się golilam i się pozacinalam i zapomniałam ze się zacielam kurcze dopiero później mi się przypomniało :-) ze to od golenia. Zawału bym dostała normalnie juz chciałam do męża mówić że nq IP jedziemy ale w ostatnim momencie mi się przypomniało, że się golilam :-P

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na każdą wizytę zawsze chodzi ze mną i zawsze jest w środku i stoi jak zahipnotyzowany :-) Śmiać mi się z niego chce czasem bo pytam się go o coś to on nie pamięta nigdy nic z wizyty tylko usg. W ten telewizor tak się wkleja że ja czasami zerwać na jego miny a nie zaglądam na małą.

Anulka idzie się wystraszyć. :-)
    Ja przed wizytą będę trenować w łazience i mam nadzieje że unikne zacięć.

Jeżeli chodzi o TT to właśnie zamierzam sobie kupić. Słyszałam mnóstwo dobrych opinii i nawet moje fryzjerki ich używają.

easymum lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam po panienskim...na szpilce da rade, potanczyc tez ale delikatnie ;) ale plecy umarly... jutro chyba musze swoje odlezec..

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wami z rana w 26tc=27tc ale leci szybko :-) miłego i słonecznego dnia wam życzę :-)

adzia, Lady Savage, nick nieaktualny, kassiassw, Gusiak, agatka196, diatomka lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Lady Savage, a drogo pan bierze? No i czy robi tylko na terenie Bytomia? Pytam, bo mam rodzinę w Gliwicach i zawsze dobrze mieć telefon w razie czego do takich sprawdzonych fachowców :)

10.000 tysięcy

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Tak mi się przypomniało, że chciałam się pochwalić, że w końcu znalazłam idealny dla mnie produkt do smarowania brzucha - czyli "Ziaja, Mamma Mia, Krem przeciw rozstępom". Rewelacja! W końcu coś co pięknie pachnie, świetnie się wchłania i nie zostawia tego paskudnego filmu jak oliwka. Chyba w końcu zacznę regularnie się smarować. :D

/

Też tym kremem się smaruje :3 i też sobie chwalę

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:

Lady widzę, że lubisz żywe kolory ;) O mamo ja bym zwariowała w takim wściekle żółtym salonie. Ale gratulacje z okazji skończonego remontu i nowego mieszkania!Wiem co to za radość :)

Koalka :) żółty jest korytarz :) salon jest niebieski

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:02

Czarna_88, aldonaa, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Ja się z Wami witam. ☺A Ja raczej spedze ten dzień w domu. Nie dość że mój M idzie do pracy, to mnie zaczęło boleć gardło. Więc jak mój tylko wyjdzie to idę do łóżka. Coś mi się wydaję że ten ciepły tydzień spędze w łóżku. Miłej niedzieli Wam życzę. ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 08:39

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam :)
    Też gardło boli, dzisiaj jedziemy do męża dziadków popołudniu.
    Idę kawkę zrobić

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wczoraj usmialam..jakis gosc mnie 'podrywal' i nie mogl uwierzyc ze jestem w 6mc!;p podejrzewam ze mu Wojtek zaplacil zebym uwierzyla w koncu ze nie jestem wielkim, ciezarnym morswinkiem; p u mnie pogoda cudna...;)

‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ