X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Tak mi się przypomniało, że chciałam się pochwalić, że w końcu znalazłam idealny dla mnie produkt do smarowania brzucha - czyli "Ziaja, Mamma Mia, Krem przeciw rozstępom". Rewelacja! W końcu coś co pięknie pachnie, świetnie się wchłania i nie zostawia tego paskudnego filmu jak oliwka. Chyba w końcu zacznę regularnie się smarować. :D

Poza tym odkryłam, że w Rossmannie jest dostępny Tangle Teezer. Kupiłam sobie kolejny, mimo, że w sumie wolę Dtangler, ale jest dostępny tylko w internecie. Tego mojego jednego, z ciążowym mózgiem, ostatnio ciągle gubię. Też jesteście takie rozkojarzone, ja mam wrażenie, że czasami naprawdę mózg jak orzeszek. ;)
    A, że już tak się odzwyczaiłam, to normalną szczotką nie daję rady się rozczesać :P Mój poprzedni TT musiałam poświecić do czesania kotów, bo linieją ostatnio jak wściekłe. :/

Ja też się czeszę tylko TT lub Tuftem. Kiedyś myślałam, że wielki huk o nic, a jak kupiłam, to nie wyobrażam sobie czesać się czymś innym.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też używam kremu z ziaji bardzo fajny :-)

Za liczyłam z mężem spacer chwilę bylismy na koncercie później zakupy i teraz padlam... Kręgosłup mnie boli.... Kondycja zero.

Mały fika <3 uwielbiam to uczucie :-)

Mój brzuszek to 96 cm dzisiaj mierzylam pierwszy raz :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    wow no to nieźle :) mi domek też jedna osoba w zasadzie będzie wykańczać, bo mój tata się w tej kwestii zaoferował :) oczywiście szanowny mój małżon mu pomoże jeśli nie będzie w robocie ;) ale już wiemy że do września się nie wyrobimy :) ale to nic, warto poczekać i chwilę dłużej się przemęczyć na stancji a mieć wszystko tip top zrobione :)
    Skabarka wybacz głupie pytanie co to znaczy, że mieszkacie na stacji?wynajmujecie u kogoś pokój?

A my dzisiaj z mamą byłyśmy oglądać wózki ahh miły dzień :)
    Jak na razie moje typy to:
    -adamex barletta ecco
    -expander mondo ecco
    -riko brano ecco

Co o nich myślicie?

A w ogóle to dzisiaj miałam dzień rozpusty i objadłam się pizzą, aż do teraz mi się nią odbija ;)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie też. Ostatnio tak schowałam Tufta, że próbowałam uczesać się zwykłą szczotką i myślałam, ze wszystkie włosy sobie wyrwę, aua. Nie że przy TT czy Tufcie całkiem nie boli, ale jest jednak duuużo lepiej, zwłaszcza przy moich grubych włosach. TT w Rossmannie nie było najtańsze, ale cieszę się, że wzięłam, jak będę mieć dwie to większa szansa, ze któraś szczotka się znajdzie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zakochana w rozowym riko brano ecco i nie moge sie doczekac kiedy go kupimy :P

skabarka lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Sie i ja
    Dzien zalatany mialam:( ledwo nogami powloczylam o 18:( a kregoslup boi nieprzecietnie:( najgorzej kosc ogonowa.
    Do tegodo 3 w nocy byl grill mam po tym
    Jakies zaparxie i bol brzucha z tym zwiazany :( wzielam wlasnie dwie nosppy czyli jedna forte bo bardzo kulo:(Mala sie cudnie clay dzien ruszala. Dostalam torbe na dzien dziexka:) jutro wrwcamy do siebie

Lady savage wow ale postepy w pracach! Super no i fachowiec pierwsza klasa!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Musze wam napisać ze wczoraj Mój grubo- skóry mąż pierwszy raz zobaczył naszą kruszynkę i jak przyszliśmy do domu cały czas glaskał mnie po brzuchu i powiedział ze nas bardzo kocha! Także kto ma takiego twardego macho w domu proponuje wizytę u ginekologa rewelacja działa! I juz skręca łóżeczko w pokoju :)
    Ja mojego Męża zabrałam jakoś 3/4/5msc więc jest już od dawna oczarowany, nie wiem czy tylko z powodu tych wizyt, ale myślę, że one dużo dają i działają na facetów, bo jednak my to dziecko nosimy, czujemy je itp, więc warto im pokazać ;) Mój cały czas się wczuwa , mówi, że nas kocha bardzo i w ogóle chce wszystko naj dla syncia ;)

Lady widzę, że lubisz żywe kolory ;) O mamo ja bym zwariowała w takim wściekle żółtym salonie. Ale gratulacje z okazji skończonego remontu i nowego mieszkania!Wiem co to za radość :)

Dziewczyny kupujecie baze isofix do fotelika samochodowego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Ja jestem zakochana w rozowym riko brano ecco i nie moge sie doczekac kiedy go kupimy :P
    No mi się też spodobał z tym, że podoba mi się w tym modelu chyba jedynie kolor biało-granatowy :) Ale zastanawiam się nad tymi pozostałymi 2 co wymieniłam no i zastanawiam się też czy to nie będzie za dużo kolubryna..chciałam duży,wysoki wózek, a teraz myśle czy to na pewno dobrze mieć taki?Może lepiej mały i zgrabny?Mniej miejsca w aucie zajmuje, czy jak gdzieś do restauracji czy sklepu się pójdzie już sama nie wiem..

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się wystraszylam zobaczyłem lekko krwi na majtkach ale jak podcieralam się nic nie było wcześniej się golilam i się pozacinalam i zapomniałam ze się zacielam kurcze dopiero później mi się przypomniało :-) ze to od golenia. Zawału bym dostała normalnie juz chciałam do męża mówić że nq IP jedziemy ale w ostatnim momencie mi się przypomniało, że się golilam :-P

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na każdą wizytę zawsze chodzi ze mną i zawsze jest w środku i stoi jak zahipnotyzowany :-) Śmiać mi się z niego chce czasem bo pytam się go o coś to on nie pamięta nigdy nic z wizyty tylko usg. W ten telewizor tak się wkleja że ja czasami zerwać na jego miny a nie zaglądam na małą.

Anulka idzie się wystraszyć. :-)
    Ja przed wizytą będę trenować w łazience i mam nadzieje że unikne zacięć.

Jeżeli chodzi o TT to właśnie zamierzam sobie kupić. Słyszałam mnóstwo dobrych opinii i nawet moje fryzjerki ich używają.

easymum lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam po panienskim...na szpilce da rade, potanczyc tez ale delikatnie ;) ale plecy umarly... jutro chyba musze swoje odlezec..

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wami z rana w 26tc=27tc ale leci szybko :-) miłego i słonecznego dnia wam życzę :-)

adzia, Lady Savage, skabarka, kassiassw, Gusiak, agatka196, diatomka lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Lady Savage, a drogo pan bierze? No i czy robi tylko na terenie Bytomia? Pytam, bo mam rodzinę w Gliwicach i zawsze dobrze mieć telefon w razie czego do takich sprawdzonych fachowców :)

10.000 tysięcy

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Tak mi się przypomniało, że chciałam się pochwalić, że w końcu znalazłam idealny dla mnie produkt do smarowania brzucha - czyli "Ziaja, Mamma Mia, Krem przeciw rozstępom". Rewelacja! W końcu coś co pięknie pachnie, świetnie się wchłania i nie zostawia tego paskudnego filmu jak oliwka. Chyba w końcu zacznę regularnie się smarować. :D

/

Też tym kremem się smaruje :3 i też sobie chwalę

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:

Lady widzę, że lubisz żywe kolory ;) O mamo ja bym zwariowała w takim wściekle żółtym salonie. Ale gratulacje z okazji skończonego remontu i nowego mieszkania!Wiem co to za radość :)

Koalka :) żółty jest korytarz :) salon jest niebieski

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:02

Czarna_88, aldonaa, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Ja się z Wami witam. ☺A Ja raczej spedze ten dzień w domu. Nie dość że mój M idzie do pracy, to mnie zaczęło boleć gardło. Więc jak mój tylko wyjdzie to idę do łóżka. Coś mi się wydaję że ten ciepły tydzień spędze w łóżku. Miłej niedzieli Wam życzę. ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 08:39

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam :)
    Też gardło boli, dzisiaj jedziemy do męża dziadków popołudniu.
    Idę kawkę zrobić

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wczoraj usmialam..jakis gosc mnie 'podrywal' i nie mogl uwierzyc ze jestem w 6mc!;p podejrzewam ze mu Wojtek zaplacil zebym uwierzyla w koncu ze nie jestem wielkim, ciezarnym morswinkiem; p u mnie pogoda cudna...;)

‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ