Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miałam lewatywę przez laparoskopią, dla mnie zabieg jak zabieg. Ja mam zresztą nastawienie, że dla personelu szpitalnego to jest to taka rutyna, że jedna goła dupa mniej czy więcej nie robi różnicy, więc ja nie ma się czego wstydzić.marlenak_me wrote:dziewczyny jak się zapatrujecie na temat lewatywy przed porodem? Ja kiedyś miałam lewatywę- po złamaniu kościu udowej przed operacją i było to tak okropbe doświadczenie, że nie chciałabym tego jeszcze raz przechodzić.: okriopny ból połączony i upokorzeniem i dyskomfortem..
Niby jest to dobrowolne wg zasad Rodzić po ludzku.. ale np moja klinika robi wszystkim ciężarnym, z tego co widze na stronie u nich

Mi mogą robić, wolę tak niż potem mieć wpadkę przy porodzie, albo biegać do kibelka i się napinać już po, kiedy wszystko boli.
Mozjaka, agatka196, kapturnica, alutka, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Cukiereczek nasz.
Całej buźki znowu nie chciała pokazać 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cfdd97711fe.jpg
aldonaa... jaka śliczna pysia
aldonaa lubi tę wiadomość
-
Cześć Wszystkim! Meldujemy się u Was z Antkiem- naszym trzecim synkiem, obecnie w 24 tygodniu ciąży. Obywatel duży- wielkość dziecka z 26tygodnia, i strasznie kopie... a raczej biega po całym brzuchu

Pozdrawiamy Was w naszym szczęściu...
agatka196, easymum, Czarna_88, Nancy87, aldonaa, Kasiarzynka, Gusiak, adzia, Terazsięuda:-), Misi@, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj zobaczyłam ze tez 7 miesiąc juz zaczęłam kurcze ale leci. A ja nic nie mam i nie mam pojęcia za co się zabrać. Wózek i łóżeczko w sierpniu kupimy. A reszta nie wiem od czego zacząć ile i jakich ubranek w rozm 56,62 ewentualnie 68. Nie ogarnę tego:-/ trochę się poczułam jeszcze jutro i na 13 test.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami w 28 tygodniu, 3 trymestrze. ☺Zdaję sobie sprawę że za 10 tygodni ciąża będzie donoszona i Lenka może być już z nami. ☺Miłego i słonecznego dnia Wam życzę. ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 08:06
marlenak_me, agatka196, easymum, monaaa85, skabarka, Dżuls, Czarna_88, Kasiarzynka, Lady Savage, Gusiak, Carolline, Misi@, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Witam,
u mnie też dzisiaj 100 dniówka! Ale biorąc pod uwagę cc jakieś 10-14 dni wcześniej, więc trochę mniej tego czasu zostało
aaaa
Ale to leci. Pamiętam jak testowałam w Sylwestra
i jak poszłam na pierwszą wizytę w 4 tyg do gin, tak szybko, bo plamiłam z powodu spadku progesteronu.
Ja czekam na kasę na koncie i zabieram się za zakupy niezbędnych rzeczy - też będę spokojniejsza
Dobrego dnia!
Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
4me cofnelam się o 2 strony i zobaczyłam co napisałaś o tych wózkach. Już sama nie wiem co o tym myśleć bo oglądałam trochę wózków i ta braletta była wykonana idealnie. Porównywalam do riko i ten jest dużo gorzej wykonany. W ogóle gosciu z którym rozmawialiśmy sprzedaje wózki od 25 lat i twierdzi ze adamex to jedne z lepiej wykonanych. Nawet pokazywał karte jak pod każdym elementem wykończenia podbija się konkretna osoba. Jutro jadę do Wrocławia żeby obejrzeć inne wózki i może wtedy dowiem się czegoś więcej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się również na 99 dni przed PLANOWANYM terminem, aleeeeeee.....
wczoraj byliśmy na wizycie - malusia zdrowa, rozbrykana, tak bawiła się pępowiną , że nie szło jej zobaczyć i zważyć
szyjka trzyma się pięknie...ma 3,96 cm! a w 1 ciąży w tym czasie miała już 1,9 i skróciła się w tydzień do 0,86 więc nie ma na to reguły
cieszę się bardzo bo jeden zabieg mniej mnie czeka 
A moje "aleeeeeeee" w 1 zdaniu dotyczy newsa jakiego sprzedał mi mój lekarz...jedzie na tydzień urlopu...akurat jak ja bedę w 35 tyg ciąży!!!!! a dokładnie wtedy w poprzedniej urodziłam Adasia i wtedy on też na 2 dni wcześniej wyjechał na narty ! myślałam, że z krzesła spadnę...aczkolwiek staram się myśleć pozytywnie, że dwa razy nic złego stać się nie może etc, etc....no ale...poza tym ja tez niestety mieć będę cesarkę i również po skończonym 37 tyg więc ok 19.08 mogę się szykować ...ajjjjjjjjjjjjjjjj.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:05
skabarka, Gusiak, Kasiarzynka, adzia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheja.
właśnie odebrałam wózek i jestem w szoku bo wydawał się mniejszy w sklepie. gondola i stelaż położone obok siebie zajęły cały bagażnik a mam vectre w kombi więc mały to on nie jest.

doczytam co u was i lece lepić pierogi
anitka rozmawiałam z dwoma sprzedawcami i tylko jednemu zdarzyła się reklamacja ( klient złamał coś przy wciskaniu kół) i firma bez problemu przysłała nowe.
czytałam opinie i przy joggerze zarzucano powstawanie pleśni. W domu okazało się, że całą wyściółkę można zdjąć, przeprać i wysuszyć. plastik ew. od środka wytrzeć, więc nie wiem gdzie ten grzyb miałby powstać. sama się trochę przestraszyłam tych opinii ale mam nadzieję, że bedzie ok.
alutka czemu bedziesz miec cc i dlaczzego tak wczesnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:27
agatka196, 4me, Lady Savage lubią tę wiadomość

. Mody szaleje bo inaczej tej betoniarki w brzuchu nie nożna nazwać