Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marlenak_me wrote:dziewczyny jak się zapatrujecie na temat lewatywy przed porodem? Ja kiedyś miałam lewatywę- po złamaniu kościu udowej przed operacją i było to tak okropbe doświadczenie, że nie chciałabym tego jeszcze raz przechodzić.: okriopny ból połączony i upokorzeniem i dyskomfortem..
Niby jest to dobrowolne wg zasad Rodzić po ludzku.. ale np moja klinika robi wszystkim ciężarnym, z tego co widze na stronie u nich
Mi mogą robić, wolę tak niż potem mieć wpadkę przy porodzie, albo biegać do kibelka i się napinać już po, kiedy wszystko boli.Mozjaka, agatka196, kapturnica, alutka, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Cukiereczek nasz.
Całej buźki znowu nie chciała pokazać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cfdd97711fe.jpg
aldonaa... jaka śliczna pysiaaldonaa lubi tę wiadomość
-
Cześć Wszystkim! Meldujemy się u Was z Antkiem- naszym trzecim synkiem, obecnie w 24 tygodniu ciąży. Obywatel duży- wielkość dziecka z 26tygodnia, i strasznie kopie... a raczej biega po całym brzuchu
Pozdrawiamy Was w naszym szczęściu...agatka196, easymum, Czarna_88, Nancy87, aldonaa, Kasiarzynka, Gusiak, adzia, Terazsięuda:-), Misi@, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj zobaczyłam ze tez 7 miesiąc juz zaczęłam kurcze ale leci. A ja nic nie mam i nie mam pojęcia za co się zabrać. Wózek i łóżeczko w sierpniu kupimy. A reszta nie wiem od czego zacząć ile i jakich ubranek w rozm 56,62 ewentualnie 68. Nie ogarnę tego:-/ trochę się poczułam jeszcze jutro i na 13 test.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami w 28 tygodniu, 3 trymestrze. ☺Zdaję sobie sprawę że za 10 tygodni ciąża będzie donoszona i Lenka może być już z nami. ☺Miłego i słonecznego dnia Wam życzę. ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 08:06
marlenak_me, agatka196, easymum, monaaa85, skabarka, Dżuls, Czarna_88, Kasiarzynka, Lady Savage, Gusiak, Carolline, Misi@, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Witam,
u mnie też dzisiaj 100 dniówka! Ale biorąc pod uwagę cc jakieś 10-14 dni wcześniej, więc trochę mniej tego czasu zostałoaaaa
Ale to leci. Pamiętam jak testowałam w Sylwestrai jak poszłam na pierwszą wizytę w 4 tyg do gin, tak szybko, bo plamiłam z powodu spadku progesteronu.
Ja czekam na kasę na koncie i zabieram się za zakupy niezbędnych rzeczy - też będę spokojniejsza
Dobrego dnia!Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
4me cofnelam się o 2 strony i zobaczyłam co napisałaś o tych wózkach. Już sama nie wiem co o tym myśleć bo oglądałam trochę wózków i ta braletta była wykonana idealnie. Porównywalam do riko i ten jest dużo gorzej wykonany. W ogóle gosciu z którym rozmawialiśmy sprzedaje wózki od 25 lat i twierdzi ze adamex to jedne z lepiej wykonanych. Nawet pokazywał karte jak pod każdym elementem wykończenia podbija się konkretna osoba. Jutro jadę do Wrocławia żeby obejrzeć inne wózki i może wtedy dowiem się czegoś więcej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się również na 99 dni przed PLANOWANYM terminem, aleeeeeee.....
wczoraj byliśmy na wizycie - malusia zdrowa, rozbrykana, tak bawiła się pępowiną , że nie szło jej zobaczyć i zważyć
szyjka trzyma się pięknie...ma 3,96 cm! a w 1 ciąży w tym czasie miała już 1,9 i skróciła się w tydzień do 0,86 więc nie ma na to reguły
cieszę się bardzo bo jeden zabieg mniej mnie czeka
A moje "aleeeeeeee" w 1 zdaniu dotyczy newsa jakiego sprzedał mi mój lekarz...jedzie na tydzień urlopu...akurat jak ja bedę w 35 tyg ciąży!!!!! a dokładnie wtedy w poprzedniej urodziłam Adasia i wtedy on też na 2 dni wcześniej wyjechał na narty ! myślałam, że z krzesła spadnę...aczkolwiek staram się myśleć pozytywnie, że dwa razy nic złego stać się nie może etc, etc....no ale...poza tym ja tez niestety mieć będę cesarkę i również po skończonym 37 tyg więc ok 19.08 mogę się szykować ...ajjjjjjjjjjjjjjjj.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:05
skabarka, Gusiak, Kasiarzynka, adzia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheja.
właśnie odebrałam wózek i jestem w szoku bo wydawał się mniejszy w sklepie. gondola i stelaż położone obok siebie zajęły cały bagażnik a mam vectre w kombi więc mały to on nie jest.
doczytam co u was i lece lepić pierogi
anitka rozmawiałam z dwoma sprzedawcami i tylko jednemu zdarzyła się reklamacja ( klient złamał coś przy wciskaniu kół) i firma bez problemu przysłała nowe.
czytałam opinie i przy joggerze zarzucano powstawanie pleśni. W domu okazało się, że całą wyściółkę można zdjąć, przeprać i wysuszyć. plastik ew. od środka wytrzeć, więc nie wiem gdzie ten grzyb miałby powstać. sama się trochę przestraszyłam tych opinii ale mam nadzieję, że bedzie ok.
alutka czemu bedziesz miec cc i dlaczzego tak wczesnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:27
agatka196, 4me, Lady Savage lubią tę wiadomość