Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zaraz mykam na zakupy, bo jedzemy na grilla w środę, ja jutro wieczorem mam uczelnie więc musimy teraz cos kupić.
I może będą w biedronce maliny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:21
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:52
bento, .ona., Lady Savage, karolcia87, Misi@, Staraczka23, Nancy87, Dominka92, agatka196, Kasiarzynka, 4me, Lilla My, Dżuls, monaaa85, skabarka, Gusiak, la_lenka, wiaraczynicuda, Czarna_88, Terazsięuda:-), easymum, diatomka, adzia lubią tę wiadomość
-
No nie wiem, ja jako pierworódka też miałam lewatywę, przeżyłam, nie wiem co jelita mogą nagromadzić i co można popuścić (chyba powietrze
) kiedy przecież nic się nie je. oksytocynę też miałam, generalnie w trakcie porodu nie myśli się o takich bzdetach, tylko o tym, żeby jak najszybciej urodzić i nie umrzeć z bólu
diatomka, kapturnica, alutka lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny4me wrote:dziewczyny, które chcą kupić adamex'a- nie wiem czy Was to zainteresuje ale jak ja szukałam wózka były bardzo złe opinie o tej firmie. Główne zarzuty to jakość wykonania i reklamacje, których firma nie chce w ogóle rozpatrywać. Podobno właścicielka firmy rozmawia często osobiście z klientami i to wyjątkowo nie miła osobka... Przynajmniej ja tyle wycztyłam na róznych forach szukając opinii.
marlenak_me wrote:dziewczyny jak się zapatrujecie na temat lewatywy przed porodem? Ja kiedyś miałam lewatywę- po złamaniu kościu udowej przed operacją i było to tak okropbe doświadczenie, że nie chciałabym tego jeszcze raz przechodzić.: okriopny ból połączony i upokorzeniem i dyskomfortem..
Niby jest to dobrowolne wg zasad Rodzić po ludzku.. ale np moja klinika robi wszystkim ciężarnym, z tego co widze na stronie u nich -
Hej dziewczynki pisze do Was bo sie martwie...i prosze o jakieś porady,wsparcie na duchu.Byłam na spacerze z psem wracam do domu ,otwieram drzwi na klatke schodową z ulicy i jak sie zamachnełam okropnym smrodem(ktoś psikał korytarz preparatem na mrówki)aż zobaczyłam mroczki w oczach,szybko w domu usiadałam i napiłam sie szklanke wody.Boje sie czy coś dziecku nie zaszkodziłam tym...było to jakies 30 minut temu nie mam jakiś objawów typu ból głowy,wymioty...poprostu chyba z przerazenia nie moge sobie miejsca w domu znaleść,wiem jak dziecku szkodzi bierne palenie a taki specyfik?
:(Doradzcie coś... -
Bento - nie mam upatrzonego sprzedawcy, ale jeśli będę kupować na allegro to poszukam kogoś kto ma wózek + fotelik konkretnie taki jak chcę. Nie ma zbyt dużego wyboru, więc możliwe, że skończy się na kupieniu w jakimś sklepie osobiście
anula - to była tylko chwila także spokojnie, nie stresuj się. Wydaje mi się, że nie powinno nic zaszkodzić, co innego gdybyś przesiedziała w takim pomieszczeniu dłuższy czas -
moka89 wrote:Bento - nie mam upatrzonego sprzedawcy, ale jeśli będę kupować na allegro to poszukam kogoś kto ma wózek + fotelik konkretnie taki jak chcę. Nie ma zbyt dużego wyboru, więc możliwe, że skończy się na kupieniu w jakimś sklepie osobiście
anula - to była tylko chwila także spokojnie, nie stresuj się. Wydaje mi się, że nie powinno nic zaszkodzić, co innego gdybyś przesiedziała w takim pomieszczeniu dłuższy czas
Czekałam ,aż ktoś odpisze...dziekuje słowa wsparcia są ważne dla mnie :* -
anula1990 wrote:Hej dziewczynki pisze do Was bo sie martwie...i prosze o jakieś porady,wsparcie na duchu.Byłam na spacerze z psem wracam do domu ,otwieram drzwi na klatke schodową z ulicy i jak sie zamachnełam okropnym smrodem(ktoś psikał korytarz preparatem na mrówki)aż zobaczyłam mroczki w oczach,szybko w domu usiadałam i napiłam sie szklanke wody.Boje sie czy coś dziecku nie zaszkodziłam tym...było to jakies 30 minut temu nie mam jakiś objawów typu ból głowy,wymioty...poprostu chyba z przerazenia nie moge sobie miejsca w domu znaleść,wiem jak dziecku szkodzi bierne palenie a taki specyfik?
:(Doradzcie coś...
Moim zdaniem nic Wam nie bedziewiem, ze w takich sytuacjach zawsze sobie cos wkręcamy ale mysle, ze lekarz powiedzial by Ci to samo
spaliny, które czasem czujemy na ulicy tez mogę otruć a nic sie nam nie dzieje. Zreszta co maja powiedzieć laskie ze śląska i Krakowa tam podobno smog straszny
No PanicWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:23
anula1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:A ja twarzyczki swojej dzidzi w ogóle nie widziałam bo mam USG 2d, ale zastanawiam się czy nie iść na 3d w 31 tyg i przy okazji w końcu posłuchać jak bije jej serduszko.
Ja w tej ciąży zrezygnowałam z 3d. w pierwszej miałam robione i iza w ogóle nie była podobna do tej ze zdjęcia.
kurcze strasznie mi się zaczęła ta ciąża dłużyć.