Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:
alutka czemu bedziesz miec cc i dlaczzego tak wczesnie?
Bo w 35 tyg z młodym dostałam udaru mózgu i konieczne było rozwiązanie cc żeby ratować i mlodego i mnie... teraz jak tylko minie 37 tyg a więc ciąża będzie "formalnie" donoszona będą chcieli robić cesarkę bo z tygodnia na tydzień ciąży wzrasta drastycznie ryzyko zakrzepów. Nikt nie pozwoli mi rodzić naturalnie ze względu na powtórkę z "rozrywki" za duże ryzyko...
eeehhhhhh jakie piękne słonce u nas dziś ! bajka !
Lecę po zakupy na obiad -
Anitka201 wrote:4me cofnelam się o 2 strony i zobaczyłam co napisałaś o tych wózkach. Już sama nie wiem co o tym myśleć bo oglądałam trochę wózków i ta braletta była wykonana idealnie. Porównywalam do riko i ten jest dużo gorzej wykonany. W ogóle gosciu z którym rozmawialiśmy sprzedaje wózki od 25 lat i twierdzi ze adamex to jedne z lepiej wykonanych. Nawet pokazywał karte jak pod każdym elementem wykończenia podbija się konkretna osoba. Jutro jadę do Wrocławia żeby obejrzeć inne wózki i może wtedy dowiem się czegoś więcej
Anita nie zniechęcamwiesz jak to czasem bywa na necie- ludzie wypisują różne rzeczy no i zazwyczaj piszą tylko Ci niezadowoleni. Jesli Pan polecal a nie sprzedawał tylko Adamexa to moze wie co mowi
jak Ci sie podoba to bierz. Ja tez tak zrobilam- opinie różne są na temat mutsy a ja mialam tyle z nimi do czynienia i cechy, które są na necie wymieniane jako wady mi w ogóle nie przeszkadzały
alutka, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry brzuchatki;-)
U nas pogoda fajna słońce święci ciepło jest wiaterek wieje
Dzisiaj mam dentystę na 13 bo mi się plomba kruszy
Powodzenia na wizytach dzisiaj -
Witam się i ja, wczoraj przeżyłam znowu dramat, w autobusie, ledwo co wsiadłam on ruszył z otwartymi drzwiami ;/ a ja jedną nogą w powietrzu ;/ kretyn potem zahamował tak nagle na pasach, a ja się wbiłam brzuchem w tą dechę dla niepełnosprawnych, bo oczywiście stałam, bo nikt miejsca nie ustąpił. I mała jakoś od wczoraj mało ruchliwa, w ogóle nie ma jej z przodu, schowała się chyba przy kręgosłupie, bo mam taki miękki brzuch z przodku, ale żyć żyje, bo czuję że mnie kopała rano jak zwykle między 6.30 a 7.30 wyczułam 15 ruchów, ale nie wiem czy czasem nie jechać dziś na IP sprawdzić czy wsio ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:03
-
A ja nie mam co na siebie włożyć. Dosłownie. Z lekka się załamałam
. Chodzi mi o bluzki. Nie mam za wiele typowych ciążowych, specjalnie nie zamierzam nic kupować, bo potem mi się nie przydadzą. Mam trochę szerszych, w sam raz na brzuch, ale już teraz widzę, że te szersze L-ki robią się na brzuchu zbyt obcisłe
Macie jakieś fajne namiary na bluzki/sukienki takie, żeby można było założyć teraz jak i po ciąży?
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny4me wrote:Anita nie zniechęcam
wiesz jak to czasem bywa na necie- ludzie wypisują różne rzeczy no i zazwyczaj piszą tylko Ci niezadowoleni. Jesli Pan polecal a nie sprzedawał tylko Adamexa to moze wie co mowi
jak Ci sie podoba to bierz. Ja tez tak zrobilam- opinie różne są na temat mutsy a ja mialam tyle z nimi do czynienia i cechy, które są na necie wymieniane jako wady mi w ogóle nie przeszkadzały
Tym bardziej, że w wózkach co innego dla każdego jest ważne...jak ktoś nie wyobraża sobie przetrzeć wózka od czasu do czasu to nic dziwnego, że wyłazi pleśń, jak ktoś mieszka na 4 piętrze bez windy będzie patrzał głównie na wagę wózka, jak ktoś biega po lasach na jego zwrotność, jak komuś po bieganiu nie chce sie razw miesiącu prztrzeć kół to będą skrzypieć...i tak dalej... zawsze są plusy i minusy... na szczęście mamy wybór, a nie jak nasze matki 30 lat temu.ona. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.ona. wrote:A ja nie mam co na siebie włożyć. Dosłownie. Z lekka się załamałam
. Chodzi mi o bluzki. Nie mam za wiele typowych ciążowych, specjalnie nie zamierzam nic kupować, bo potem mi się nie przydadzą. Mam trochę szerszych, w sam raz na brzuch, ale już teraz widzę, że te szersze L-ki robią się na brzuchu zbyt obcisłe
Macie jakieś fajne namiary na bluzki/sukienki takie, żeby można było założyć teraz jak i po ciąży?
Ja często brałam coś od babki która szyje pod marka makadamia...niedrogie, często oversize i nadają się na różne okazje..szyte są na ogół z elastycznych dzianin...no ale wiadomo ma rzeczy ładne i brzydsze...ale o gustach się nie dyskutuje
można je dostać choćby tu
http://www.intymna.pl/ns1,1,0,0,s-3cd08e20b__w__fr__y__w__rhb__wlh,start
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:21
.ona. lubi tę wiadomość
-
Alutka też mi się tak wydaje. Ja patrzę na to aby wózek był zwrotny i miał dobre amortyzatory bo na spacery będę chodziła do parku. Na wagę i gabaryty nawet nie patrze bo w moim aucie jest potężny bagażnik i mieszkam w domu jednorodzinnym. Ale jeszcze jutro ocenie jak braletta wypada na tle innych wózków
kassiassw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U nas dziś słonecznie i cieplutko. My od rana na nogach i juz mieszkanko wysprzatane i obiadek naszykowany. To chyba że stresu przed wizytą dostałam takiego powera.
Jeżeli chodzi o wózek ja nie czytam opinii bo to dokładnie tak jest że głównie piszą tam Ci co są nie zadowoleni.
Nie mam się w co ubrać to ostatnio mój ulubiony tekst
Ja noszę opiete bluzki tyle ze wszystkie są juz przykrotkie i zaczynają się podnosić na brzuszku. Wogole dziś stanęłam na wadze i zalamka:-/ mam nadzieje ze gina waga będzie bardziej wyrozumiała i pokaże mniej kg.
-
nick nieaktualnyalutka wrote:Tym bardziej, że w wózkach co innego dla każdego jest ważne...jak ktoś nie wyobraża sobie przetrzeć wózka od czasu do czasu to nic dziwnego, że wyłazi pleśń, jak ktoś mieszka na 4 piętrze bez windy będzie patrzał głównie na wagę wózka, jak ktoś biega po lasach na jego zwrotność, jak komuś po bieganiu nie chce sie razw miesiącu prztrzeć kół to będą skrzypieć...i tak dalej... zawsze są plusy i minusy... na szczęście mamy wybór, a nie jak nasze matki 30 lat temu
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Btw, byłam wczoraj u endokrynologa i dostałam 1,5 tabletki euthyroxu na czczo, przed śniadaniem, za miesiąc mam zrobić badania. To duża dawka?
Jeśli 1,5 najmniejszej (25mcg) to mała dawka. Ja biorę obecnie 112mcg.
Pamiętaj, że po Euthyroxie przez minimum 0,5h nie można nic jeść, pić, nawet wody się nie powinno. Ja łykam nad ranem jak się przebudzę siku, a potem dalej spać. Wtedy mogę normalnie śniadanie po tym już właściwym przebudzeniu.
Mi się dziś śniła moja córa, już urodzona. Karmiłam ją (ciągle!) piersią, bo cały czas była głodna, a potem położyłam spać do ikeowego pudełka, bo nie miałam łożeczka