Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoka89 co masz na myśli pisząc, że baza posłuży Ci do następnego fotelika?jeśli chodzi Ci, że ta sama baza nada się do nowego fotelika dla starszego dziecka (jak już urośnie)to raczej nie będzie pasowała z tego co się orientowałam to mało jest takich baz...Maxi Cosi to najbardziej popularny fotelik,ale z tego co widziałam to dużo lepszy jest cybex-ale też chyba droższy trochę.
Tak mnie też podbrzusze czasem pobolewa, ale nic się nie dzieje, więc wszystko jest ok chyba -
Lady Savage wrote:ja mam jeszcze do porodu 81 dni, wow O.O
Wooow... Lady ale to leci
U Ciebie to można powiedzieć, ze jeszcze 'chwilka'
Moja córcia chyba z okazji dnia dziecka dzisiaj jest wyjątkowo ruchliwa... co chwilę dostaje coraz bardziej solidniejszego kopniaczka ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:04
-
W ogóle wróciłam z masażu, o laaaa Bogowie olimpijscy, ale się czuję zajebiście po tym masażu, daje to nieziemską ulgę na kręgosłup,
i już wiem że co 2 tyg będę łazić na masażyk
Ps: i na gimnastykę się też zapisałampowiedziała że jestem w czepku urodzona bo kilka Pan właśnie rodzi i będą wolne miejsca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:06
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koalka wrote:moka89 co masz na myśli pisząc, że baza posłuży Ci do następnego fotelika?jeśli chodzi Ci, że ta sama baza nada się do nowego fotelika dla starszego dziecka (jak już urośnie)to raczej nie będzie pasowała z tego co się orientowałam to mało jest takich baz...Maxi Cosi to najbardziej popularny fotelik,ale z tego co widziałam to dużo lepszy jest cybex-ale też chyba droższy trochę.
Tak mnie też podbrzusze czasem pobolewa, ale nic się nie dzieje, więc wszystko jest ok chyba
My mamy upatrzony fotelik maxi cosi cabriofix i do tego baza familyfix, która pasuje do drugiego fotelika jak już dziecko podrośnie chyba pearl to był -
Gusiak wrote:Ona 3kg truskawek... laaaaaadnie
U Ciebie w domu chyba wszyscy je uwielbiają, bo nie podejrzewam żebyś sama dala radę pokonać taka ilość
Moja Droga i tu się mylisz, w domu jestem tylko ja i mój młodzieniec (mąż w delegacji)On zje kilka sztuk dziennie, a ja z pół kg
Parę dni nam zejdzie, ale są takie pyszne, że żal nie kupić
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Lady tak czytam o tych dniach i myślę jak 81..., wchodzę na swoje belly i mam 88 dni do porodu. Szok, przecież niedawno pisałam, że mam 100 dni. Jakim cudem tak szybko zleciało 12 dni?! Jak lipcówki się skończą wypakowywać, to ja zacznę się stresować hehe. A już trochę czerwcówek się wypakowało.
Lady Savage, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
.ona. wrote:Moja Droga i tu się mylisz, w domu jestem tylko ja i mój młodzieniec (mąż w delegacji)
On zje kilka sztuk dziennie, a ja z pół kg
Parę dni nam zejdzie, ale są takie pyszne, że żal nie kupić
Hehe ... znaczy nie docenilam Cię
Musisz w takim razie bardzo je lubić
Nancy leci ten czas, leci... faktycznie juz na początku sierpnia Ty i Lady juz będziecie na ostatniej prostej -
nick nieaktualnyMnie zostało 94 dni
też za chwilę ide zrobić sobie truskaweczki z lodami smietankowymi. A dzis ugotowałam kompot z rabarbaru i truskawek, ale je przesłodziłam, niestety. Wprawdzie stewia, więc zdrowo, ale i tak nie moge wypić ;p
A w środe ja zaczynam SR.
Może mam głupie pytanie, ale jak odczówacie skurcze..ja chyba myle hje z podskokami synka;/ -
Misia ja w ogóle nie odczuwam skurczy.
A mam też takie pytanie z serii intymnych, jak się zachowują Wasze dzieci podczas orgazmu? Mój strasznie się wypina na całym brzuchu, nie tylko dupcie czy głowę ale calutki i wtedy mam wyrzuty sumienia, że coś mu się dzieje. -
Faktycznie 81 dni brzmi nieźle
U nas jeszcze 3 dni i będzie studniówka
Przed chwilą z Oliwia urzadzilyśmy sobie spa przed jutrzejszą wizyta i powiem Wam że to jest już mega wyzwanie.Nie wiem co to będzie za miesiąc.
Truskawki, truskawki uwielbiam! I co najważniejsze cukier jest okJutro po wizycie w nagrodę kupie sobie i będę się zajadać
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Misia ja w ogóle nie odczuwam skurczy.
A mam też takie pytanie z serii intymnych, jak się zachowują Wasze dzieci podczas orgazmu? Mój strasznie się wypina na całym brzuchu, nie tylko dupcie czy głowę ale calutki i wtedy mam wyrzuty sumienia, że coś mu się dzieje.
Nancy u mnie wtedy grzeczna się robi jak aniołek a za to po zaczyna rozrabiać
Tyle że wczoraj postrasznie mnie podbrzusze bolało aż się wystraszyłam.
-
Misia - ja czuję jakby takie spinanie skóry i brzuch jest wtedy twardy. Początkowo myślałam, że to mała się wypina, ale to pojawia się zazwyczaj wieczorem i np. ostatnio jak byłam zmęczona długą jazdą autem.
Truuuskaawki! Kupiłam sobie dzisiaj 0,5 kg i pochłonęłam -
nick nieaktualnymoka89 wrote:My mamy upatrzony fotelik maxi cosi cabriofix i do tego baza familyfix, która pasuje do drugiego fotelika jak już dziecko podrośnie chyba pearl to był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:09