WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 co masz na myśli pisząc, że baza posłuży Ci do następnego fotelika?jeśli chodzi Ci, że ta sama baza nada się do nowego fotelika dla starszego dziecka (jak już urośnie)to raczej nie będzie pasowała z tego co się orientowałam to mało jest takich baz...Maxi Cosi to najbardziej popularny fotelik,ale z tego co widziałam to dużo lepszy jest cybex-ale też chyba droższy trochę.

Tak mnie też podbrzusze czasem pobolewa, ale nic się nie dzieje, więc wszystko jest ok chyba ;)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Pomyślcie sobie, ze jeszcze jakieś 3 miesiące i będziemy już tulic nasze maleństwa =))

ja mam jeszcze do porodu 81 dni, wow O.O

Gusiak, Misi@ lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Wooow... Lady ale to leci =)
    U Ciebie to można powiedzieć, ze jeszcze 'chwilka' =)

Moja córcia chyba z okazji dnia dziecka dzisiaj jest wyjątkowo ruchliwa... co chwilę dostaje coraz bardziej solidniejszego kopniaczka ♥

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:04

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle wróciłam z masażu, o laaaa Bogowie olimpijscy, ale się czuję zajebiście po tym masażu, daje to nieziemską ulgę na kręgosłup, :3 i już wiem że co 2 tyg będę łazić na masażyk

Ps: i na gimnastykę się też zapisałam :) powiedziała że jestem w czepku urodzona bo kilka Pan właśnie rodzi i będą wolne miejsca :3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:06

Carolline lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie kupiłam sobie 3 kg truskawek, pyszności! :D

skabarka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona 3kg truskawek... laaaaaadnie =)
    U Ciebie w domu chyba wszyscy je uwielbiają, bo nie podejrzewam żebyś sama dala radę pokonać taka ilość =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ty idziesz na pierwszy ogień :D Zanim mnie weźmie na poród to juz prawie wszystkie zdążą się rozpakować...A już się doczekać nie mogę zamiast cieszyć się tą beztroską ;)

• moka89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    moka89 co masz na myśli pisząc, że baza posłuży Ci do następnego fotelika?jeśli chodzi Ci, że ta sama baza nada się do nowego fotelika dla starszego dziecka (jak już urośnie)to raczej nie będzie pasowała z tego co się orientowałam to mało jest takich baz...Maxi Cosi to najbardziej popularny fotelik,ale z tego co widziałam to dużo lepszy jest cybex-ale też chyba droższy trochę.

Tak mnie też podbrzusze czasem pobolewa, ale nic się nie dzieje, więc wszystko jest ok chyba ;)

My mamy upatrzony fotelik maxi cosi cabriofix i do tego baza familyfix, która pasuje do drugiego fotelika jak już dziecko podrośnie chyba pearl to był ;)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Ona 3kg truskawek... laaaaaadnie =)
    U Ciebie w domu chyba wszyscy je uwielbiają, bo nie podejrzewam żebyś sama dala radę pokonać taka ilość =)

Moja Droga i tu się mylisz, w domu jestem tylko ja i mój młodzieniec (mąż w delegacji) :D On zje kilka sztuk dziennie, a ja z pół kg :P Parę dni nam zejdzie, ale są takie pyszne, że żal nie kupić :D

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady tak czytam o tych dniach i myślę jak 81..., wchodzę na swoje belly i mam 88 dni do porodu. Szok, przecież niedawno pisałam, że mam 100 dni. Jakim cudem tak szybko zleciało 12 dni?! Jak lipcówki się skończą wypakowywać, to ja zacznę się stresować hehe. A już trochę czerwcówek się wypakowało.

Lady Savage, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zajadam truskawki maczajac je w bitej smietanie :P
    Pychotka !

relgzbmhh8tsviez.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Moja Droga i tu się mylisz, w domu jestem tylko ja i mój młodzieniec (mąż w delegacji) :D On zje kilka sztuk dziennie, a ja z pół kg :P Parę dni nam zejdzie, ale są takie pyszne, że żal nie kupić :D

Hehe ... znaczy nie docenilam Cię =)
    Musisz w takim razie bardzo je lubić =)

Nancy leci ten czas, leci... faktycznie juz na początku sierpnia Ty i Lady juz będziecie na ostatniej prostej =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    A ja właśnie kupiłam sobie 3 kg truskawek, pyszności! :D

ja bym zjadła malin.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zostało 94 dni :)
    też za chwilę ide zrobić sobie truskaweczki z lodami smietankowymi. A dzis ugotowałam kompot z rabarbaru i truskawek, ale je przesłodziłam, niestety. Wprawdzie stewia, więc zdrowo, ale i tak nie moge wypić ;p

A w środe ja zaczynam SR.
    Może mam głupie pytanie, ale jak odczówacie skurcze..ja chyba myle hje z podskokami synka;/

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wrócił z arbuzem, no i tyle wyszło z rygorystycznego trzymania diety w dniu dzisiejszym :P

Lady Savage lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja w ogóle nie odczuwam skurczy.

A mam też takie pytanie z serii intymnych, jak się zachowują Wasze dzieci podczas orgazmu? Mój strasznie się wypina na całym brzuchu, nie tylko dupcie czy głowę ale calutki i wtedy mam wyrzuty sumienia, że coś mu się dzieje.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie 81 dni brzmi nieźle :-)
    U nas jeszcze 3 dni i będzie studniówka :-)

Przed chwilą z Oliwia urzadzilyśmy sobie spa przed jutrzejszą wizyta i powiem Wam że to jest już mega wyzwanie. :-/ Nie wiem co to będzie za miesiąc.

Truskawki, truskawki uwielbiam! I co najważniejsze cukier jest ok :-) Jutro po wizycie w nagrodę kupie sobie i będę się zajadać :-)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Misia ja w ogóle nie odczuwam skurczy.

A mam też takie pytanie z serii intymnych, jak się zachowują Wasze dzieci podczas orgazmu? Mój strasznie się wypina na całym brzuchu, nie tylko dupcie czy głowę ale calutki i wtedy mam wyrzuty sumienia, że coś mu się dzieje.

Nancy u mnie wtedy grzeczna się robi jak aniołek a za to po zaczyna rozrabiać :-D
    Tyle że wczoraj po <3 strasznie mnie podbrzusze bolało aż się wystraszyłam.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia - ja czuję jakby takie spinanie skóry i brzuch jest wtedy twardy. Początkowo myślałam, że to mała się wypina, ale to pojawia się zazwyczaj wieczorem i np. ostatnio jak byłam zmęczona długą jazdą autem.

Truuuskaawki! Kupiłam sobie dzisiaj 0,5 kg i pochłonęłam :D

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    My mamy upatrzony fotelik maxi cosi cabriofix i do tego baza familyfix, która pasuje do drugiego fotelika jak już dziecko podrośnie chyba pearl to był ;)
    To dobrze, że piszesz, muszę się zorientować.Tylko czy taka baza dla starszaka jest jeszcze potrzebna?bo u noworodka ten fotelik ciągle odpinamy i przypinamy, bo to do sklepu, a to do domu bo dziecko śpi, na stelaż wózka go wpinamy.A taki duży fotelik to cały czas w aucie zamontowany jest. A jaki wózek wybrałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:09

‹‹ 1127 1128 1129 1130 1131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ