Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalenka u nas było widać tylko rączki na buźce. Dr pukał, stukał w brzuszek to ta mu kopa w głowice i tyle było. Ale stopy ma takie słodkie
A tu mam tylko paluszki 4 i jak za kciuka trzyma drugą ręką http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5067f7ab1d6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:11
bento, Gusiak, Kasiarzynka, Dżuls, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Jak dla mnie to 54 to jest wynik martwiący, ale tak drugą stronę. To już świadczy o niedocukrzeniu. Można zemdlec.
Poczytaj np tu: http://www.tel-med.pl/pl/article/9/ciaza/718/hipoglikemia-w-ciazy i może dla pewności skonsultuj to z lekarzem.
tez mnie ten wynik trochę zaniepokoil, ale czułam się naprawę cały czas bardzo dobrze i pelna energii...
Wityte mam w poniedziałek, wiec na pewno pogadam o tym z lekarzem...
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Magdalenkaihelenka widze ze dzis obie mialysmy krzywa;) ile razy mialas klucie? Ja juz zglupialam.
Jagoda slicznie!
3 razy kłucie, w jedna ręke, mam ładne żyły więc panie oszczędziły mi drugą i nawet siniaka nie mam!skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya no i my po USG, Helenka została Helenka:) z OM mam termin na 27 a z USG na 14 wrzesnia i lekarz mówi że bardzo prawdopodobne,że urodzę wczesniej bo miałam zawsze krókie cykle.
Mała waży już 757 g( to chyba sporo jak na 23tyg i 3 dni?- z usg25tyg1d) i ogolnie jest wszystko ok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04898dfa5e97.jpg
na pierwszym zdjęciu widać twarzyczkę :)i na ostatnim tez tylko kiepsko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:42
la_lenka, bento, Terazsięuda:-), skabarka, Kasiarzynka, Gusiak, adzia, easymum, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 24tc!!
Znowu kupiłam dzisiaj trochę wyprawki z mamąWanienkę na stelażu+stojaczek do wanienki, czapeczkę, ręczniczek z kapturkiem, maść na odparzenia sudocrem,podkłady na przewijak,dla siebie podkłady poporodowe,tetre,myjke do kąpieli
Dziewczyny który wózek ładniejszy/lepszy?
Adamex barletta eco (kolor szary+białe wstawki z eko skóry)
Expander Mondo Ecco (kolor cappucino też z eko skórą)
Generalnie modele są bardzo podobne do siebie więc ciężko mi się zdecydować, różnią się detalami. Adamex jeśli chodzi o szczegóły to ma na plus, że w komplecie są mufki na dłonie, uchwyt na kubek, ma większą torbę i przy pokrowcu na nóżki ma zapinanie jakby wiało.Adamex ma jeszcze większą gondolę (ale nie wiem czy aż tak duża jest mi potrzebna w sumie) bo 85cm,a expander 80cm wewnątrz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:50
skabarka lubi tę wiadomość
-
Lady Daj znać co u Was?
Koalka To tylko moje zdanie, ale te elementy z eko skóry będą się bardzo nagrzewały latem(szczególnie podnóżek i ta budka od expandera jeżeli to eko skóra). A tak poza tym to oba bardzo ładne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:52
Koalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
ja też po wizycie, Mała skopała panią doktor w czasie robienia USG dokładnie w miejscu przykłądania głowicy:-) duża i mocna dziewczynka !
Również nie dostałam zdjęcia 3d przez rączkę zasłaniającą główke, ale najważniejsze, że wszystko ok.
Terazsięuda:-), Nancy87, bento, wiaraczynicuda, Kasiarzynka, Gusiak, agatka196, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoalka ja sama chce kupic expandera chyba tylko nie wiem czy ecco czy nie bo jak widzialam na zywo ecco oliwke to niby bardzo ladny ale z drugiej strony ta eko skora wydawala mi sie jakas taka tandetna i sama nie wiem... Ja to nie moge tez do koloru sie zdecydowac
a z tych dwóch to jednak adamexKoalka lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:ewentualnie ją dokładnie badają... a Lady chyba nie ma neta w telefonie, więc kurcze trzeba będzie czekać.
i tu wychodzi, że jednak wymienienie się telefonami to dobry pomysł.
No dokładnie. Ale jak to zrobić? Może niech każdy na priv skontaktuje się z daną osobą i wymieni numerem? Ważne żeby wymienić się z osobami aktywnymi na forum.
-
nick nieaktualny