Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:No dokładnie. Ale jak to zrobić? Może niech każdy na priv skontaktuje się z daną osobą i wymieni numerem? Ważne żeby wymienić się z osobami aktywnymi na forum.
Jestem jak najbardziej za... zawsze łatwiej tak się skontaktować, jeśli któraś tez ma ochotę to ja chętnie się z któraś wymienię... -
nick nieaktualnymoże jakaś tabela? Gdzie będzie zapisane, która z którą się wymieniła, a wymiana numerami na priv;) będzie wiedzieć kogo męczyć o kogo hehe
Jeśli o nas chodzi, jak zostanie dziewuszka, będzie Bianka
a i co do mroczków przed oczami, osłabnięć itp...to ja mam tak średnio kilka razy w tyg;p ale wystarczy kucnąć, odpocząć i bywa lepiej;) nie przejmuje się kucam w sklepach itp. wolę tak niż paść jak długa...
p.s to co Gusiak, po numerze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:45
Gusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mogę się wymienić z kimś numerem telefonu. Internet w telefonie też mam. Lady odezwij się bo też już zaczynam się martwić. Może ją zostawili na obserwacji, albo dokładnie badają albo kolejka. Kurczę będę czekać i chyba nie zasnę póki lady się nie odezwie. Też szukam kogoś do pary jak ktoś chce ze mną się wymienić .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:57
-
nick nieaktualny