Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się z wami żegnam na pewien czas. Nie wiem, może na stałe. Co i rusz jest ta sama kwestia, już mam dosyć.
Nie wiem czemu u nas w wątku jest takie parcie na opowiadanie o wszelkich złych rzeczach jakie się komuś na około wydarzyły... W innych miesiącach dziewczyny potrafią się umówić, że o pewnych kwestiach się nie pisze; trochę się pohamować i zatrzymywać część rzeczy dla siebie - żeby innym nie dorabiać stresu.
Ja też leżałam w szpitalu i też tam się koło mnie działy niefajne rzeczy, przychodziły kobietki którym nic miłego się nie działo. Ale ja zatrzymywałam to dla siebie, bo ja musiałam to widzieć i wiedzieć, reszta ciężarówek z forum nie...
Angelaa, strasznie Ci współczuje komplikacji, ale naprawdę czasem warto ugryźć się w język i nie wywlekać wszelkich detali, bo żadnej z nas nie służy takie zdenerwowanie. Współczuję, że Ty musiałaś uczestniczyć w tak niemiłych chwilach, ale dokładne opisy tego mogłaś sobie na serio darować - no bo właśnie - my nie musiałyśmy...
-
Nawet nie wiecie jak mnie nastraszyła. Jeszcze wiecie co nie panikowałam dopóki mi położna z szkoły rodzenia nie napisała sms że nie ma co czekać tylko mam jechać. Jeszcze mi sie oberwalo od lekarza że nie przyjechałam rano tylko czekałam z tym. A w nosie mam takie komentarze
brałam na spokojnie wszystko, aż do tego sms od położnej,wtedy spanikował. Z ręką na sercu spanikowałam i ryczałam ja bóbr.
-
nick nieaktualny
-
Lady cieszę się, że u Was wszystko ok. Pewnie mała leniwa dzisiaj:) Dobrze, że Was poobserwują
Lenka nie uciekaj:( Mi się wydaje, że Angela to napisała, bo nie czyta nas na bieżąco i nie wie jaką mieliśmy umowę. Sama żałuję, że nie skończyłam tego od razu czytać, bo już sobie wkręcam.
Angela odpoczywajcie i trzymajcie się do września:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:29
-
Uff Lady całe szczęście , że z Zuzią wszystko ok teraz leż i odpoczywaj, jesteś pod dobrą opieką w szpitalu. Angelaa, cieszę się że już wyszłyście i że z wami ok, ale aż takich rzeczy nie musiałaś tu pisać. Rozumiem między nami co u nas się dzieje, ale nie o innych które musiałaś oglądać. Ja też się podłamałam czytając to i nie dziwię się, że ty się psychicznie podłamałaś.
-
Nancy87 wrote:Lady cieszę się, że u Was wszystko ok. Pewnie mała leniwa dzisiaj:) Dobrze, że Was poobserwują
Lenka nie uciekaj:( Mi się wydaje, że Angela to napisała, bo nie czyta nas na bieżąco i nie wie jaką mieliśmy umowę. Są żałuję, że nie skończyłam tego od razu czytać, bo już sobie wkręcam.
Angela odpoczywajcie i trzymajcie się do września:)
Pewnie tak, ale wiesz jak przez 4 tyg rejestruje jej ruchy i liczę kopniaki, ona ma stałe pory brykania, i nagle od 20 do 16 cisza, nie przeraziłabyś się? Dodatkowo na posiłki nie reagowała, na muzykę nie zareagowała, i na czekoladę też nie. Więc napisałam sms do połoznej co mi radzi. Kazała jechać. Ale cieszę się że się w końcu zaczęła brykać i ją czuję -
Lady Savage wrote:Pewnie tak, ale wiesz jak przez 4 tyg rejestruje jej ruchy i liczę kopniaki, ona ma stałe pory brykania, i nagle od 20 do 16 cisza, nie przeraziłabyś się? Dodatkowo na posiłki nie reagowała, na muzykę nie zareagowała, i na czekoladę też nie. Więc napisałam sms do połoznej co mi radzi. Kazała jechać. Ale cieszę się że się w końcu zaczęła brykać i ją czuję
No pewnie, że bym się wystraszyła. Bardzo dobrze, że pojechaliście. Lepiej być kilka razy za dużo na IP niż za mało. Pokiziaj Zuzie od cioci:)Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytałam co na szpitalu się działo u Angeli aż serce zakolotalo..
Umowa była po tym jak ja tu pisałam co u dziewczyn na ovu czytałam i potem przestałam chociaż dalej je czytam, właśnie 3 zaszły w cciążę jest super
Ja chętna na wymianę z numerem Ale mam Orange i sms do tej sieci to jak któraś chce zapraszam
Zachciało mi się słodkiego i mąż robi kisiel może zjem
Lady dobrze że pojechalas na IP jesteś pod opieką w razie co
Dziewczyny nie opuszczajcie grupy naszej nooo ej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny