X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się z wami żegnam na pewien czas. Nie wiem, może na stałe. Co i rusz jest ta sama kwestia, już mam dosyć.
    Nie wiem czemu u nas w wątku jest takie parcie na opowiadanie o wszelkich złych rzeczach jakie się komuś na około wydarzyły... W innych miesiącach dziewczyny potrafią się umówić, że o pewnych kwestiach się nie pisze; trochę się pohamować i zatrzymywać część rzeczy dla siebie - żeby innym nie dorabiać stresu.
    Ja też leżałam w szpitalu i też tam się koło mnie działy niefajne rzeczy, przychodziły kobietki którym nic miłego się nie działo. Ale ja zatrzymywałam to dla siebie, bo ja musiałam to widzieć i wiedzieć, reszta ciężarówek z forum nie...

Angelaa, strasznie Ci współczuje komplikacji, ale naprawdę czasem warto ugryźć się w język i nie wywlekać wszelkich detali, bo żadnej z nas nie służy takie zdenerwowanie. Współczuję, że Ty musiałaś uczestniczyć w tak niemiłych chwilach, ale dokładne opisy tego mogłaś sobie na serio darować - no bo właśnie - my nie musiałyśmy...

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie wiecie jak mnie nastraszyła. Jeszcze wiecie co nie panikowałam dopóki mi położna z szkoły rodzenia nie napisała sms że nie ma co czekać tylko mam jechać. Jeszcze mi sie oberwalo od lekarza że nie przyjechałam rano tylko czekałam z tym. A w nosie mam takie komentarze :) brałam na spokojnie wszystko, aż do tego sms od położnej,wtedy spanikował. Z ręką na sercu spanikowałam i ryczałam ja bóbr.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady informuj nas na bieżąco jeśli masz dostęp do neta, dobrze,że z dzidzią jest ok, oby Cie jutro wypisali.

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady cieszę się, że u Was wszystko ok. Pewnie mała leniwa dzisiaj:) Dobrze, że Was poobserwują:)

Lenka nie uciekaj:( Mi się wydaje, że Angela to napisała, bo nie czyta nas na bieżąco i nie wie jaką mieliśmy umowę. Sama żałuję, że nie skończyłam tego od razu czytać, bo już sobie wkręcam.

Angela odpoczywajcie i trzymajcie się do września:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:29

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la lenka ty zoostań , to ja was opuszczam , sorki juz więcej o mnie nie usłyszycie dziewczyny , zegnam się paaaaaaaaaaa

km5se6ydozmkg5fc.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa a jakie leki ci przepisami? Bo ja na szyjkę biorę duphason no spe w ilościach kg według mnie i witrynę b6.i boje się o ta nospe ze to zaszkodzi małej

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff Lady całe szczęście , że z Zuzią wszystko ok teraz leż i odpoczywaj, jesteś pod dobrą opieką w szpitalu. Angelaa, cieszę się że już wyszłyście i że z wami ok, ale aż takich rzeczy nie musiałaś tu pisać. Rozumiem między nami co u nas się dzieje, ale nie o innych które musiałaś oglądać. Ja też się podłamałam czytając to i nie dziwię się, że ty się psychicznie podłamałaś.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady cieszę się, że u Was wszystko ok. Pewnie mała leniwa dzisiaj:) Dobrze, że Was poobserwują:)

Lenka nie uciekaj:( Mi się wydaje, że Angela to napisała, bo nie czyta nas na bieżąco i nie wie jaką mieliśmy umowę. Są żałuję, że nie skończyłam tego od razu czytać, bo już sobie wkręcam.

Angela odpoczywajcie i trzymajcie się do września:)

Pewnie tak, ale wiesz jak przez 4 tyg rejestruje jej ruchy i liczę kopniaki, ona ma stałe pory brykania, i nagle od 20 do 16 cisza, nie przeraziłabyś się? Dodatkowo na posiłki nie reagowała, na muzykę nie zareagowała, i na czekoladę też nie. Więc napisałam sms do połoznej co mi radzi. Kazała jechać. Ale cieszę się że się w końcu zaczęła brykać i ją czuję :3

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Pewnie tak, ale wiesz jak przez 4 tyg rejestruje jej ruchy i liczę kopniaki, ona ma stałe pory brykania, i nagle od 20 do 16 cisza, nie przeraziłabyś się? Dodatkowo na posiłki nie reagowała, na muzykę nie zareagowała, i na czekoladę też nie. Więc napisałam sms do połoznej co mi radzi. Kazała jechać. Ale cieszę się że się w końcu zaczęła brykać i ją czuję :3

No pewnie, że bym się wystraszyła. Bardzo dobrze, że pojechaliście. Lepiej być kilka razy za dużo na IP niż za mało. Pokiziaj Zuzie od cioci:)

Lady Savage lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj dzisiaj też spokojny rano kopał po obiedzie też a po kolacji cisza, i też już zaczynam się martwić powoli. Poczekam może się obudzi. Lady w każdym razie nie stresuj się.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, dobrze, że jesteście pod dobrą opieką. Odetchnęłam. Zuzia pewnie się wystraszyła, a jeszcze Twój stres zrobił swoje. Trzymajcie się !

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam co na szpitalu się działo u Angeli aż serce zakolotalo..
    Umowa była po tym jak ja tu pisałam co u dziewczyn na ovu czytałam i potem przestałam chociaż dalej je czytam, właśnie 3 zaszły w cciążę jest super :)

Ja chętna na wymianę z numerem Ale mam Orange i sms do tej sieci to jak któraś chce zapraszam :)
    Zachciało mi się słodkiego i mąż robi kisiel może zjem :D :D

Lady dobrze że pojechalas na IP jesteś pod opieką w razie co :)

Dziewczyny nie opuszczajcie grupy naszej nooo ej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja mam orange, wymieniłam się juz z dziewczynami ale moge i z Toba:)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy, Dżuls wysłałam wam zaproszenia :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Staraczka ja mam orange, wymieniłam się juz z dziewczynami ale moge i z Toba:)
    Zaproszenie wysłałam :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaproszenia przyjęte:) Lady wysłałam Ci wiadomość na priv.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Zaproszenie wysłałam :)

wysłałam Ci wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko numerów nie zmieniajmy :D :D

Zjadłam kisiel i co? Pani zgaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:04

Nancy87, Sigma, karolcia87, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:04

‹‹ 1140 1141 1142 1143 1144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ