Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No nastraszyła, mam nadzieję że jutro wyjdę, umówilismy się na grilla z przyjaciółmi jutro, taki mam pociąg na grilla od jakiegoś miesiąca, jak mnie ominie to będę bardzo smutna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 21:14
-
Dziewczyny ja się na nikogo nie obraziłam czy coś. Po prostu potrzebuję co najmniej kilku dni przerwy, bo ta sytuacja się u nas jakoś nadmiernie powtarza, nie wiem czemu, bo czytuje tez inne wątki i tam jest jednak inaczej. U nas pojawia się właśnie ktoś kto nie śledzi na bieżąco i zaraz wyciągane są jakieś informacje które mi wybitnie nie służą. Muszę się odrobinę zdystansować.
Zernełam jeszcze żeby zobaczyć co u Lady, cieszę się, że ok i na razie dam sobie trochę przestrzeni.
Pewnie wrócę za jakiś czas jak mnie nuda dorwie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Koalka masz te same typy co ja tylko jeszcze plus riko nano i tez mamy problem. W sumie to ja mam bo mój R mówi ze dla niego one tak samo wyglądają.
Ale ja wstępnie skuszę się na Adamex i właśnie szary lub kawowy.Mój stara się udzielać i udawać spore zainteresowanie, bo pewnie boi się że mu napomknę, że się nie interesuje, ale tak szczerze to myślę,że mu to obojętne które z tych 2 wybiorę, bo wyglądają mu tak samo
Tylko kolorki też chce takie neutralne, bo może dla 2 dzidzi jeszcze będzie no i takie krzykliwe kolory to nie dla nas
Agatka to znaczy, że mamy podobny gust, bo z tego co pamiętam to bardzo podobało mi się łóżeczko przez Ciebie kupione biało-szare tak?A niby Ty masz mieć dziewczynkę a ja chłopca hihi
U nas decyzja już chyba zapadła i jutro jadę po Adamexa barlette eko
Tylko fotelik jeszcze nie wiem jaki maxi cosi czy cybex??
Angelaa nie denerwuj się i nie odchodź on Nas!W końcu jesteś jedyną u nas chyba mamusią bliźniaczek!Dziewczyny nie miały na pewno nic osobiście do Ciebie, tylko faktycznie niemiło się czyta takie historie,ale skąd miałaś wiedzieć o takiej umowie jak ja nawet o niej nie miałam pojęcia a chyba bywam tu nawet częściej od CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 21:55
agatka196 lubi tę wiadomość
-
Z tym rodzeniem się tak nie rozpedzajcie
jeszcze będzie tak ze Nancy i Lady przenoszą.
Ale co chciałam wcześniej napisać to to że luteina 100 ponoć nie jest już refundowana i jest pelnoplatna. Wiec dziewczyny które biorą a na dniach się wybierają do dr to proscie o luteina 50. Mi tak dziś doktor powiedział i przepisał.
-
nick nieaktualny
-
Koalka wrote:hehe faceci
Mój stara się udzielać i udawać spore zainteresowanie, bo pewnie boi się że mu napomknę, że się nie interesuje, ale tak szczerze to myślę,że mu to obojętne które z tych 2 wybiorę, bo wyglądają mu tak samo
Tylko kolorki też chce takie neutralne, bo może dla 2 dzidzi jeszcze będzie no i takie krzykliwe kolory to nie dla nas
Agatka to znaczy, że mamy podobny gust, bo z tego co pamiętam to bardzo podobało mi się łóżeczko przez Ciebie kupione biało-szare tak?A niby Ty masz mieć dziewczynkę a ja chłopca hihi
U nas decyzja już chyba zapadła i jutro jadę po Adamexa barlette eko
Tylko fotelik jeszcze nie wiem jaki maxi cosi czy cybex??
Tak Koalka takie łóżeczko mam ☺. I w sumie to patrzymy by takie rzeczy były właśnie uniwersalne jak łóżeczko czy wózek by potem i dla chłopca było w razie W. -
nick nieaktualnyKoalka ja wlasnie dzisiaj odebralam barletye. Dla mnie te dodatkowe amortyzatory sa mega. Co do fotelikow to widzialam te cybexa i tez mi sie spodobaly ale wydaja mi sie male. Biorac pod uwage ze rodzimy jesienia to balabym sie ze nie zmieszcze w nim dziecka w kombinezonie.
Lady ciesze sie ze z mala wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 22:00