Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny za sugestie, bo każda opinia jest dla mnie cenna jak sama jestem taka niezdecydowana...Brałam pod uwagę jeszcze riko brano eco, ale jednak go odrzuciłam, bo wchodziłby w grę jedynie kolor biało-granatowy, a chyba jednak wolę te kolory co wstawiłam, zresztą brano jest bardzo podobny do adamexa to chyba nie warto sobie zawracać nim głowę. A adamexa mam od ręki akurat w sklepie, a brano musiałabym zamówić.
wiaraczynicuda no mi się z expandera jedynie kolor cappucino podoba, żaden inny już nie.I tak się składa że akurat wszystkie wózki co brałam pod wzgląd są z dodatkami eko skóry, akurat mi się te dodatki bardzo podobają,takie nowoczesne mi się wydają w sumie dopiero chyba wchodzą na rynek.Ale fakt, że expander już troszkę za dużo ma tej skórki.Moda szybko przemija, a w planach jest rodzeństwo dla syncia z niedużą różnicą wieku
Jednak widziałam go na żywo i wykonanie tandetne nie jest.
Bento słuszna sugestia
sama o tym nie pomyślałam że eko skóra może bardziej się nagrzewać niż materiał?(jeśli chodzi o budkę) bo podnóżek chyba nie bo jest z takiej jakby foli.
Skabarka optycznie w adamexie kosz wydaje się być mniejszy, ale za to torba na rączce jest większa w adamexie niż w expanderze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulinek wrote:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xx6pgzb2LACmd7y7jgxSFjZvp7qz2jk25Wz_mCXmvyE/edit#gid=0
Nancy możesz wrzucić na pierwszą stronę
można uzupełnić kto z kim jest 'wymieniony'
będziemy wiedziały, kto o kim coś może wiedzieć
Paulinek, musisz zezwolic na dostep bo nie moge wejsc. -
nick nieaktualnyAngelaa cieszę się, że wyszłaś i ze jest w miarę u Ciebie ok! Ale proszę Cię nie pisz takich rzeczy!To jest strasznie dołujące
i wydaje się od razu, że takich złych przypadków jest mega,mega dużo a ja myślałam do tej pory że zdarzają się nielicznym
Jesteś z jakiegoś dużego miasta?
-
nick nieaktualny
-
I leżę w szpitalu na patologi ciąży, stwierdzili że ciąża żywa, brak ruchów, i mam zostać na obserwacji. Podłączyli mnie do ktg
słyszałam serduszko, i serduszko ok, ale przez 1 godzinę, ruszyła się bardzo słabo. I kazali mi dzwonić po R, by mi piżamkę i wodę, ręczniki przyniósł. Cieszę się że małą żyje i że bije jej serduszko. Mam nadzieję że jutro wyjdziemy i że lada moment zacznie się brykać
Gusiak, aldonaa, Kasiarzynka, easymum, Sigma, Terazsięuda:-), diatomka, 4me lubią tę wiadomość
-
Koalka masz te same typy co ja tylko jeszcze plus riko nano i tez mamy problem. W sumie to ja mam bo mój R mówi ze dla niego one tak samo wyglądają.
Ale ja wstępnie skuszę się na Adamex i właśnie szary lub kawowy.