X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za sugestie, bo każda opinia jest dla mnie cenna jak sama jestem taka niezdecydowana...Brałam pod uwagę jeszcze riko brano eco, ale jednak go odrzuciłam, bo wchodziłby w grę jedynie kolor biało-granatowy, a chyba jednak wolę te kolory co wstawiłam, zresztą brano jest bardzo podobny do adamexa to chyba nie warto sobie zawracać nim głowę. A adamexa mam od ręki akurat w sklepie, a brano musiałabym zamówić.

wiaraczynicuda no mi się z expandera jedynie kolor cappucino podoba, żaden inny już nie.I tak się składa że akurat wszystkie wózki co brałam pod wzgląd są z dodatkami eko skóry, akurat mi się te dodatki bardzo podobają,takie nowoczesne mi się wydają w sumie dopiero chyba wchodzą na rynek.Ale fakt, że expander już troszkę za dużo ma tej skórki.Moda szybko przemija, a w planach jest rodzeństwo dla syncia z niedużą różnicą wieku ;) Jednak widziałam go na żywo i wykonanie tandetne nie jest.

Bento słuszna sugestia :) sama o tym nie pomyślałam że eko skóra może bardziej się nagrzewać niż materiał?(jeśli chodzi o budkę) bo podnóżek chyba nie bo jest z takiej jakby foli.

Skabarka optycznie w adamexie kosz wydaje się być mniejszy, ale za to torba na rączce jest większa w adamexie niż w expanderze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xx6pgzb2LACmd7y7jgxSFjZvp7qz2jk25Wz_mCXmvyE/edit#gid=0

Nancy możesz wrzucić na pierwszą stronę;) można uzupełnić kto z kim jest 'wymieniony' ;) będziemy wiedziały, kto o kim coś może wiedzieć;)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolaka - bierz ten szary, praktyczniejszy. Ja wiem, że te jasne wózki są piękne, ale to się na serio błyskawicznie syfi.

Koalka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LS - trzymam kciuki.

Angelaa - nie opowiadaj takich rzeczy tutaj. Była umowa, że jak chodzi o cudze ciąże, nie dzielimy się tragediami.

Ja też do wzięcia jak chodzi o wymianę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xx6pgzb2LACmd7y7jgxSFjZvp7qz2jk25Wz_mCXmvyE/edit#gid=0

Nancy możesz wrzucić na pierwszą stronę;) można uzupełnić kto z kim jest 'wymieniony' ;) będziemy wiedziały, kto o kim coś może wiedzieć;)

Paulinek, musisz zezwolic na dostep bo nie moge wejsc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa cieszę się, że wyszłaś i ze jest w miarę u Ciebie ok! Ale proszę Cię nie pisz takich rzeczy!To jest strasznie dołujące :( i wydaje się od razu, że takich złych przypadków jest mega,mega dużo a ja myślałam do tej pory że zdarzają się nielicznym :/ Jesteś z jakiegoś dużego miasta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xx6pgzb2LACmd7y7jgxSFjZvp7qz2jk25Wz_mCXmvyE/edit?usp=sharing

nie ten link ;p działa?;)

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie słyszałam o takiej umowie , dziewczyny chciały wiedziec co tam u mnie sie działo to napisałam ,

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ja jestem z 70 000 miesciny

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, popieram dziewczyny, nie dziwię się Tobie, że Ci to wsiadło na psychę, skoro ja cztając Twojego posta złapałąm mega doła. Błagam, nie piszmy tu takich rzeczy.

Paulinek, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:59

wnidtv73dpzdszlc.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:53

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    nei zauważyłąm, ze juz sie wymieniłyscie,
    takze szukam kogos do pary.

Ależ nie ma problemu, wysłałam numer i Tobie =)
    W razie czego więcej osób do kontaktu nie zaszkodzi =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Angelaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok powiedzcie jak skasowac to skasuje ten wpis bo ja nie wiem jak to zrobic

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I leżę w szpitalu na patologi ciąży, stwierdzili że ciąża żywa, brak ruchów, i mam zostać na obserwacji. Podłączyli mnie do ktg :3 słyszałam serduszko, i serduszko ok, ale przez 1 godzinę, ruszyła się bardzo słabo. I kazali mi dzwonić po R, by mi piżamkę i wodę, ręczniki przyniósł. Cieszę się że małą żyje i że bije jej serduszko. Mam nadzieję że jutro wyjdziemy i że lada moment zacznie się brykać

Gusiak, aldonaa, Kasiarzynka, easymum, Sigma, Terazsięuda:-), diatomka, 4me lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka masz te same typy co ja tylko jeszcze plus riko nano i tez mamy problem. W sumie to ja mam bo mój R mówi ze dla niego one tak samo wyglądają.
    Ale ja wstępnie skuszę się na Adamex i właśnie szary lub kawowy.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    ok powiedzcie jak skasowac to skasuje ten wpis bo ja nie wiem jak to zrobic
    prawy górny róg posta-> edytuj -> usuń.

8pdp47e.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady kamień z serca. Teraz dużo odpoczywaj i juz się nie stresuj. Powodzenia <3 <3

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:53

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ledy nie lubię, ze leżycie w szpitalu, ale lubię za to ze wszystko w porządku... =)

Wracajcie z Zuzia szybko do domku =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
‹‹ 1139 1140 1141 1142 1143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ