Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka dziś na wizycie mi lekarz powiedział ze przepisze mi 50 i będę brała po 2 bo 100 juz nie jest refundowane.
I jeszcze mi ciekawostkę powiedział że robi się gorąco i mogę puchnąć i że woda może zatrzymywać się w organizmie, a wtedy najlepiej ograniczyć słone przekonski typu paluszki słone chipsy i wogole mniej solić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 22:11
-
Sigma wrote:Nancy, czemu cesarka? Tzn. masz jakieś wskazania, czy po prsotu przeczucie?
Ja też czuję, że się rozpakuję pod koniec sierpniaciekawe, czy się sprawdzi
Nie, nie:) Chodzi mi o to, że któraś będzie miała szybciej cesarkę zaplanowaną np. Alutka czy ona:)Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
też jestem chętna na wymianę numerami
Lady cale szczęście wszystko ok!
mnie cały dzień nie było a widzę tu dyskusja się rozwinęła.. tyle dobrze, że w sumie nie wiem o co chodzi bo post już usunięty wnioskuje, że całe szczęście. I niech nikt nie odchodzi! zrobimy kolejna umowę po prostu żeby co kilka stron przypominać zbłąkanym owieczkom żeby nie dzieliły się złymi historiami wtedy wszystkie będą pamiętać -
nick nieaktualnyMozjaka wrote:Koalka ja wlasnie dzisiaj odebralam barletye. Dla mnie te dodatkowe amortyzatory sa mega. Co do fotelikow to widzialam te cybexa i tez mi sie spodobaly ale wydaja mi sie male. Biorac pod uwage ze rodzimy jesienia to balabym sie ze nie zmieszcze w nim dziecka w kombinezonie.
Bajka jak się spróbuje
Ale z tego co widzę to będzie chyba bardziej oklepany od expandera, bo nawet tu na forum większe nim zainteresowanie ;)Ale ja i tak swojego do Niemiec wywożę, więc mi oklepanie chyba nie straszne
Nancy87 to nieźle...jestem msc za Tobą, bo ostatnią msc miałam 23.12 a owulkę ok.02.01
-
Hey, Lady cieszę się że z malutką wszystko Ok. Dużo zdrowia Wam życzę.
Ja dzisiejszy upalny dzień przeszłam masakrycznie. Do tego wymiotywalam po watrobce(sory za szczegóły). Nie potrzebnie jadłam ten obiad, chyba się przezarlam
Mały teraz tak kopie ze szok a do tego mam dziwne skurcze/ bóle jak na okres i się trochę boję. Teraz jem lekką kolację i idę spać
Jeśli ktoś ma ochotę to też wymienię się numerem. -
Koalka wrote:Jeździłam adamexem po sklepie, więc wiem że wszystkie inne wózki jeśli chodzi o te amortyzatory to się umywają
Bajka jak się spróbuje
Ale z tego co widzę to będzie chyba bardziej oklepany od expandera, bo nawet tu na forum większe nim zainteresowanie ;)Ale ja i tak swojego do Niemiec wywożę, więc mi oklepanie chyba nie straszne
Nancy87 to nieźle...jestem msc za Tobą, bo ostatnią msc miałam 23.12 a owulkę ok.02.01
Wow, no to ja 21 grudnia miałam test z dwoma tłuściutkimi kreskami. Nie było żadnych wątpliwości. Beta z 22.12 - 169.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 22:17
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:u mnie też będzie cesarka, ale nie wiem czy gin zaplanuje wcześniej czy w terminie zrobią
no chyba, że wcześniej Ola znowu mi jakiś nr wywinie to wtedy na gorąco będziemy dumać co zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Wow, no to ja 21 grudnia miałam test z dwoma tłuściutkimi kreskami. Nie było żadnych wątpliwości. Beta z 22.12 - 169.
Ważne, że jestem w ciąży z moim małym cudem, a nieważne czy msc wcześniej czy później
Wy już się będziecie męczyć z kolkami i kupkami to ja jeszcze będę mogła po korzystać z uroków spokoju hehe
karolcia87 ja 23.12 fajnie, że ktoś jest można powiedzieć na identycznym etapie co ja
Skabarka aaa już pamiętamTo niefajnie miałaś, bo i tak miałaś cesarkę a Cię wymęczyli,więc prawie tak jakbyś rodziła sn i cesarkę miała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 22:26
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam OM 30.11, owulkę 13.12 i 2 krechy 24.12 w wigilię
Aa Nancy, teraz ogarnęłam o co chodziło
btw. barrrrdzo proszę o kciuki, bo jutro rano mam megaultraważny egzamin, który jest przyczyną mojej ograniczonej obecności tutaj przez ostatnich kilka dni ;P
Trzymajcie mocno, żeby mi się poszczęściło z losowaniem dobrych tez, i żeby nie skończyło się tak jak ostatnio(ostatnio po egzaminie haftowałam pod krzakiem
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 22:25
skabarka, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady, cieszę się, że wszystko OK
Co do terminów, to ja jestem prawie przy końcówce miesiąca i mimo, że wszystkie jesteśmy z września, to różnica jest ogromna, zwłaszcza jak widzę wasze odliczanieAle dla mnie to fajnie, bo mniej więcej z 4-tygodniowym wyprzedzeniem wiem, czego i kiedy mogę się spodziewać - więc dziewczyny starsze ciążowym stażem służą mi za ciążowy przewodnik "na bieżąco"
Koalka, easymum lubią tę wiadomość
-
Moka polecam zamiuast fridy ,podobne urzadzenie ale wg mnie mniej drętwe firmy Marimer. Delikatniej przy nosku majstruje i nie ma tak dlugiej koncowki jak frida.
Koalka to mialysmy owulke w jednym czasie:) tyle ze ja @ 18 grudnia mialam.
Magdalenkaihelenka no ja mam z dwoch rak, i jeden siniak ze hej.
Lady ufff ze wszystko dobrze!!! Kciuki zebyscie jutro na grilla poszly;)
Dziewczyny troche mam cykora, bo jedziemy nad morze w niedziele i z 5 godz jazdy przed nami.
Ppp
Widze ze mala awantii byla, nie wiem o cvo chodzilo ale wychodzi na to ze chyba dobrze i naz zdrowie mi wyjdzxie.
Magnosia lubi tę wiadomość