Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z wami. Lady super, że wychodicie
i niech malutka więcej nie straszy niech bryka ja miałam om 30 listopada a kiedy ovulacje to nie mam pojęcia wychodzi na to ze zaraz po bo po świętach test pozytywny
u nas słoneczku za oknem a jak już upał to ja dzisiaj leżę w domu do góry brzuchem i nie wychodzę bo to nie dla mnie. Wstaje jeść śniadanie
i ubrać się bo za wodę chodzi dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma moze to z nerwów
Lady pogadaj z mala by juz tak Cie nie straszyla- moze to juz pora zacząć wychowywać
A ja właśnie po pysznym coctailu z glukozynie bylo to zle ale, żeby smaczne to na pewno nie. Wypic sie dali, gorzej, ze teraz w brzuchu kręci. Ja chyba dzis słodkiego juz nie zjem
-
Lady Savage wrote:Ale teraz na 100% będę prosić o miejsce, w nosie mam, czy to etyczne czy nie i co sobie ludzie pomyślą. Już więcej razy nie chcę być tak nastraszona
Ja po takie akcji jak wczoraj, to już bym się nie pierniczyła w konwenanse i po prostu waliła prosto z mostu. Tym bardziej, że u Ciebie juz widać bardzo dobrze, że jesteś w ciąży.Sigma, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki staram sie nadrobić Was...
Tez z checia wymienie sie nie numerem telefonu,nie zapominajcie o mnie !
Troszke ucichłam przez ten remont mieszkania...czasu brakuje ale w wolnych chwilach forum jest moje
Lady dobrze ,że poszłaś na IP i ze wszystko oki ,bedziesz spokojniejsza i nie ma co ! trzeba upominać sie o miejsce...niedlugo jade do diabetologa do centrum Wroclawia i chyba sie tramwajem wybiore oczywiscie nie omieszkam upomnieć sie o miejsce !Nie chce przeżyc takiego stresu i niepotrzebnych chwil grozy !!Gówniarze mogą postać,wiadomo staruszki nie wyprosze z miejsca...
Ale u nas upał masakra... juz jest 25 stopni.Byłam rano w mieście szał!
Biedronka zatłumiona !Brak kefiru-mialam smaka na obiad,brak pomidorow...Jeden dzien wolnego a ludzie szał maja...szkoda mi tych pracowników...sama kiedyś pracowałam w sklepie sieciowym i wiem co przechodzą i jak klną ludzi za tą pazerność haha -
Nancy87 wrote:4me też tak myślałam, że nic słodkiego już nie zjem. Ale jak wróciłam do domu i zaczęło mnie trzepać, bo tak mi cukier spadł to od razu zjadłam ciasto i banana:D Nie chce Ci się spać?
wieczorem z kolei pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia- zobaczymy jak będzie
-
Dzień dobry
Ale mialam ciężka noc, przez tą temperaturę i upały non stop się wiercilam, krecilam i nie mogłam spać... troszkę przydrzemalam nad ranem jak mąż poszedl do pracy...
Ale już na dworku ponoć mega gorąco i duszno... czyli cały dzień do wieczora jestem uwięziona w mieszkaniu.
Normalnie bylabym zachwycona taka pogoda, ale teraz niestety lekko nie jest...
Lady bardzo się ciesze, ze wracacie do domku... Zuzia wie co dobre i karkówy nie odpuści -
nick nieaktualnyJa to za tydzień półtora będę szła na morfologie, i tak skoro wywieszka jest to nie mam zamiaru pytać czy mogę wejść, porostu wejdę i tyle, w zabiegowy mnie kojarzą bo często na krew chodziłam wiedza po glukozie o ciąży i ostatnio właśnie jedna mówiła abym normalnie weszła bez zbędnego tłumaczenia bo przecież nie muszę krzyczeć na poczekalni ze w ciazy jestem
czuje w moczu ze będzie akcja ale trudno, ja przypuszczałam starsze osoby i kobiety w ciąży.
A zeby nie było ze się wpycham to najpierw oczywiście zrobię rozeznanie ile osób czeka bo jak będzie 5 to poczekam ale dłużej nie da rady bo będę głodna -
nick nieaktualny
-
4me ja swoją glukozę poprawilam u brata wielkim kawalem sernika na zimno
A wyniki wczoraj umieszczalam... bardzo niskie...
W sumie zawsze mialam dość niski cukier, a wcale jakoś bardzo nie pilnuje żeby nie jeść słodkich rzeczy... widać taka moja uroda. -
nick nieaktualny