X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wami. Lady super, że wychodicie :-) i niech malutka więcej nie straszy niech bryka ja miałam om 30 listopada a kiedy ovulacje to nie mam pojęcia wychodzi na to ze zaraz po bo po świętach test pozytywny :-) u nas słoneczku za oknem a jak już upał to ja dzisiaj leżę w domu do góry brzuchem i nie wychodzę bo to nie dla mnie. Wstaje jeść śniadanie :-) i ubrać się bo za wodę chodzi dzisiaj

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale teraz na 100% będę prosić o miejsce, w nosie mam, czy to etyczne czy nie i co sobie ludzie pomyślą. Już więcej razy nie chcę być tak nastraszona

Sigma lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek :)
    u mnie też dzisiaj tzw parówa na dworzu, nie ma czym oddychać.
    Lady super że jest wszystko w porządku

Odnośnie jazdy autem zależy od samopoczucia, ja unikam już jeżdżenia ponieważ mnie mdli, taki nawrót choroby lokomocyjnej :D

• .ona. Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Czesc

Dostalam globulki macmiror , uzywala ktoras?
    /QUOTE]

Ja używałam z miesiąc temu.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie piję herbatkę przed domem i jest mega przyjemnie. Słonko świeci, ciepły wiaterek. Mmmm:) Im cieplej tym bliżej porodu hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Właśnie piję herbatkę przed domem i jest mega przyjemnie. Słonko świeci, ciepły wiaterek. Mmmm:) Im cieplej tym bliżej porodu hehe.
    Zaczynalysmy ze śniegiem i mrozem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez wróciły poranne mdłości! Ujawniają się tylko rano i zwykle wtedy, kiedy jestem niewyspana. Znowu mnie mocno mdli... Byle tylko nie rzygac w trakcie egzaminu... ;)

• 4me Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma moze to z nerwów ;)

Lady pogadaj z mala by juz tak Cie nie straszyla- moze to juz pora zacząć wychowywać ;) ;)

A ja właśnie po pysznym coctailu z glukozy :/ nie bylo to zle ale, żeby smaczne to na pewno nie. Wypic sie dali, gorzej, ze teraz w brzuchu kręci. Ja chyba dzis słodkiego juz nie zjem ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me też tak myślałam, że nic słodkiego już nie zjem. Ale jak wróciłam do domu i zaczęło mnie trzepać, bo tak mi cukier spadł to od razu zjadłam ciasto i banana:D Nie chce Ci się spać?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:54

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ale teraz na 100% będę prosić o miejsce, w nosie mam, czy to etyczne czy nie i co sobie ludzie pomyślą. Już więcej razy nie chcę być tak nastraszona
    Lady, nieetyczne to jest zajmowanie właśnym dupskiem miejsca specjalnie wyznaczonego dla uprzywilejowanych, Twoim świętym prawem jest w związku z tym zwrócenie się do osoby, żeby ustąpiła Ci miejsca, jeśli takie zajmuje, a jej "nie przysługuje".
    Ja po takie akcji jak wczoraj, to już bym się nie pierniczyła w konwenanse i po prostu waliła prosto z mostu. Tym bardziej, że u Ciebie juz widać bardzo dobrze, że jesteś w ciąży.

Sigma, Carolline lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki staram sie nadrobić Was...
    Tez z checia wymienie sie nie numerem telefonu,nie zapominajcie o mnie !
    Troszke ucichłam przez ten remont mieszkania...czasu brakuje ale w wolnych chwilach forum jest moje :)
    Lady dobrze ,że poszłaś na IP i ze wszystko oki ,bedziesz spokojniejsza i nie ma co ! trzeba upominać sie o miejsce...niedlugo jade do diabetologa do centrum Wroclawia i chyba sie tramwajem wybiore oczywiscie nie omieszkam upomnieć sie o miejsce !Nie chce przeżyc takiego stresu i niepotrzebnych chwil grozy !!Gówniarze mogą postać,wiadomo staruszki nie wyprosze z miejsca...
    Ale u nas upał masakra... juz jest 25 stopni.Byłam rano w mieście szał!
    Biedronka zatłumiona !Brak kefiru-mialam smaka na obiad,brak pomidorow...Jeden dzien wolnego a ludzie szał maja...szkoda mi tych pracowników...sama kiedyś pracowałam w sklepie sieciowym i wiem co przechodzą i jak klną ludzi za tą pazerność haha :P

74disg18xt1q3yyo.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:11

8pdp47e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    4me też tak myślałam, że nic słodkiego już nie zjem. Ale jak wróciłam do domu i zaczęło mnie trzepać, bo tak mi cukier spadł to od razu zjadłam ciasto i banana:D Nie chce Ci się spać?
    Jakos niespecjalnie ale dopiero 40 min za mną. Pewnie jak przyjdę do domu i zjem śniadanie to mi sie zachce spac. A dzis w końcu musze jechać wymienić opony z zimowych bo chyba najwyzsza pora ;) wieczorem z kolei pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia- zobaczymy jak będzie :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Ale mialam ciężka noc, przez tą temperaturę i upały non stop się wiercilam, krecilam i nie mogłam spać... troszkę przydrzemalam nad ranem jak mąż poszedl do pracy...

Ale już na dworku ponoć mega gorąco i duszno... czyli cały dzień do wieczora jestem uwięziona w mieszkaniu.
    Normalnie bylabym zachwycona taka pogoda, ale teraz niestety lekko nie jest...

Lady bardzo się ciesze, ze wracacie do domku... Zuzia wie co dobre i karkówy nie odpuści ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to za tydzień półtora będę szła na morfologie, i tak skoro wywieszka jest to nie mam zamiaru pytać czy mogę wejść, porostu wejdę i tyle, w zabiegowy mnie kojarzą bo często na krew chodziłam wiedza po glukozie o ciąży i ostatnio właśnie jedna mówiła abym normalnie weszła bez zbędnego tłumaczenia bo przecież nie muszę krzyczeć na poczekalni ze w ciazy jestem :D
    czuje w moczu ze będzie akcja ale trudno, ja przypuszczałam starsze osoby i kobiety w ciąży.
    A zeby nie było ze się wpycham to najpierw oczywiście zrobię rozeznanie ile osób czeka bo jak będzie 5 to poczekam ale dłużej nie da rady bo będę głodna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam taką pogodę...
    ale nienawidzę pełni;/... od 2:30 do 5 zero snu;( masakra...;(

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ja swoją glukozę poprawilam u brata wielkim kawalem sernika na zimno ;D
    A wyniki wczoraj umieszczalam... bardzo niskie...

W sumie zawsze mialam dość niski cukier, a wcale jakoś bardzo nie pilnuje żeby nie jeść słodkich rzeczy... widać taka moja uroda.

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me hahaha my w sobotę jedziemy zmieniać opony :D

Gusiak pelnia była może dlatego :)

Zbieram się na sniadanie

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Ja uwielbiam taką pogodę...
    ale nienawidzę pełni;/... od 2:30 do 5 zero snu;( masakra...;(

Może i ta pełnia się przyczynila do tego, ze nie mogłam spać... u mnie też dzisiejsza noc fatalna...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 1144 1145 1146 1147 1148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ