Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny zdrowia życzę!
moja znajoma wczoraj urodziła i zamiast zapewnianego przez lekarzy chłopczyka na świat wyszła dziewczynkaa wydawałoby się, że w obecnych czasach ciężko o pomyłkę co do płci
ciekawe czy u nas też zdarzą się takie przypadki?
Sigma, monaaa85, Lady Savage, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Ja sprzątam ale tak mi to wolno idzie. Upociłam się przy tym jak świnka. Młodemu też chyba nie odpowiada sprzątanie i gorąc, bo strasznie się wypina. Zaczęło się sprzątanie na raty. Teraz chwilę poleżę i idę dalej ogarniać. Naprawdę od tygodnia jest mi już ciężko i toczę się zamiast chodzić.
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Może i ta pełnia się przyczynila do tego, ze nie mogłam spać... u mnie też dzisiejsza noc fatalna...
A jako ciekawostke zaslyszana podczas pobytu na oddziale poporodowym moge powiedziec ze to podczas pelni wiecej kobiet rodzi i porodowki sa wtedy oblegane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:19
-
nick nieaktualnyTeż tak macie z przodu nawet 'figurowa' a boczkiem już nie jest kolorowo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/985a3376ea96.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8b8190228d0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:18
Gusiak, Wonderland, Kucykowa, bento, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Staraczka ale masz malutki brzuszek. Teraz zazdroszczę:p, a kiedyś chciałam mieć piłeczkę. Ja z przodu też już słonik ciążowy.
Właściwie mi też się wydaje ze jest mały i nisko, nigdy płaska nie byłam ale jak na 6miesiąc to malutki jest, Mi idzie w biodra dużo. -
Staraczka u mnie też podobnie... od przodu przy odpowiednim ubraniu wyglądam calkiem normalnie... z boku juz wyraźnie widać brzuszek
Nancy spokojnie, my ze Staraczka jestesmy 3 tyg w tyle.... jak będziemy na Twoim etapie to nasze brzuszki tez mogą znacznie zmienić swój wyglądWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:27
-
nick nieaktualnyA ja sie zapieralam że nie będę mierzyć obwodu i teraz zmierzyłam haha ja pikole, myślałam że brzuch ma jakieś 120cm :o
Brzuch 109 cm a biodra 105 cm
przeważnie jak się mierzylam wcześniej ćwicząc to biodra 98cm a brzuch tak ok 100 cm bo często wzdymal -
nick nieaktualnydiatomka wrote:Dziewczyny help!
Cukier z krzywej po 2h wyszedl 127 , jaka jest norma w ciazy do 120? A poza 140? Dobrze kojarze?
Tsh mi podskoczylo wiec ten problem z glowy.
normy z krzywej są po 1h do 180 a po 2h do 153 (ale to od niedawna i niektórzy dalej za normę uznają 140). U Ciebie jest ok.
diatomka lubi tę wiadomość