Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie juz sie nie da ukryc ze jestem w ciazy, nawet dziewczynki w wieku 8 lat z tej samej klatki mnie obgadywaly patrz patrz hehe
ale wczoraj jak bylam na spacerze z moim R to jechal jakis koles na rowerze z piwem i przed nami upuscill to piwo, rozlalo sie i sie pyta Rafala czy jestem jego dziewczyna on mowi ze tak a tamten ladna jest i po chwili fajny ma tyłek, a mojego brzucha chyba nie zobaczyl hehe -
Staraczka23 wrote:Gusiak rzeczywiście haha teraz talię mierzylam 90cm
jestem ciut większa
Objawy, ten sam tydzień, mdłości haha płeć a bomba będzie jak w tym samym dniu urodzimy albo ty po mnie bo tak też objawowo było jednego tygodnia ja a potem ciebie dopadalo
Jak będziesz jechała na porodowke, albo urodzisz to będę się miala na baczności... może tak być, ze urodze zaraz po Tobie, wiec na wszelki wypadek będę się wtedy od razu szykowala
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Jak będziesz jechała na porodowke, albo urodzisz to będę się miala na baczności... może tak być, ze urodze zaraz po Tobie, wiec na wszelki wypadek będę się wtedy od razu szykowala
jeszcze czekam na ddecyzję o cc ale czuje że nie będzie
Wiaraczynicuda koleś na tyły patrzal -
A ja mam stresa, trafilam dzis do lekarza wreszcie, z powodu wynikow robionych ostatnio i nadal mam sporo za duze leukocyty i jeszcze neutrofile. Zbadal chyba wszystko co sie dalo i wysyla mnie do hematologa na konsultacje po niedzieli pewnie. Dodatkowo moj wyjazd do Pl stoi pod znakiem zapytania
Ech mam dola a wiecej ma mi powiedziec w piatek jak nowe wyniki (z dzisiaj) beda.
Spekulacji co nie miara, jakbym jakiegos hematologa sama znala to bym sie podpytala a tak to tylko czekanie i stres. -
Anima dzieki ogromne! Z tego co sie uczylam te normy sa wlasnie do 120-140. A pielegniarka ktora mi czytala wyniki przez tel powiedziala ze powinna byc glukoza do 100! I zwatpilam w swoja glowe.
Mam
Na czczo 91
Po 1h 181
Po 2 h 127
I gdybym sie nie upierala to tego pobrania po godzinie bym wcale nie miala! -
Staraczka23 wrote:
jeszcze czekam na ddecyzję o cc ale czuje że nie będzie
My też mamy mieć planowana cesrke, bi chcemy rodzic w prywatnej klinice, aczkolwiek jeśli poród zaczął by się wcześniej to pozostaje nam pewnie SN i szpital państwowy...ogólnie od sierpnia mam zamiar mieć na wszelki wypadek torbę spakowana, wole się jakoś szczególnie nie nastawiać, bo to nigdy nie wiadomo ...
-
U mnie jakas wysypka na tle alergicznym. Za dużo nektaryn i brzoskwin ;( albo uczulenie za chusteczki dla niemowląt bo przetarlam nimi twarz ;( teraz mam pić wapno. Twarz moja wygląda jak w cetki tyle że czerwone ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 12:12
-
A ja się pochwalę brzusiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/047c3116a0c0.jpg
O taki już jestrosnę i rosnę
Poza tym staram się was czasem czytać ale piszecie tak dużo że ciężko nadrobić!Czarna_88, Gusiak, Wonderland, aldonaa, karolcia87, skabarka, agatka196, bento, diatomka, easymum, monaaa85, Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
A u nas nawet bardzo ładnie i.ciepło dzisiaj
idziemy zaraz na jakiś spacerek i obiadek:-)
Wczoraj mieliśmy już 3 rocznicę ślubuale ten czaś leci
Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Anima dzieki ogromne! Z tego co sie uczylam te normy sa wlasnie do 120-140. A pielegniarka ktora mi czytala wyniki przez tel powiedziala ze powinna byc glukoza do 100! I zwatpilam w swoja glowe.
Mam
Na czczo 91
Po 1h 181
Po 2 h 127
I gdybym sie nie upierala to tego pobrania po godzinie bym wcale nie miala!
Na czczo norma dla ciężarnych jest do 92, więc dość blisko, ja bym kontrolnie na czczo zbadała sobie za parę dni, na pewno ktoś z Twoich znajomych ma glukometr a jak nie to spytaj w poradni lub aptece czy Ci zbadają -
Dawno mnie tu nie było, ale jakoś przytłoczyły mnie te wyniki krzywej cukrowej. Po tygodniu mierzenia glikemii widzę, że jednak to nie takie straszne i w sumie ta moja dieta nie różni się tak bardzo od tego jak odżywiałam się wcześniej
Nie dam rady Was nadrobić, ale przeczytałam kilka wcześniejszych stron i widzę że Diatomka też do nas dołączy. Kiedyś mi się wydawało, że słodkie mamy to rzadkość, ale widać że jest nas naprawdę dużo. -
MadziaRatMed wrote:Na czczo norma dla ciężarnych jest do 92, więc dość blisko, ja bym kontrolnie na czczo zbadała sobie za parę dni, na pewno ktoś z Twoich znajomych ma glukometr a jak nie to spytaj w poradni lub aptece czy Ci zbadają
U mnie norma w ciąży na czczo jest do 90 -
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Gdzie te upaly? U mnie ciemno jak w D, zaczyna padac, wieje i wcale nie az tak cieplo...
Ale mam dzis malego lenia w brzuchu. Panna chyba nie ma dzis sily fikac, delikatnie sie tam kreci i tyle. Zadnych atrakcjibylam na dworzu to nawet mi troche zimno bylo
Ja sobie właśnie pospalam- pomad godzinę i obudziłam sie tylko dlatego,e budzik zadzwonił. Jadę wymienić opony
-
Witajcie Mamuśki:)
Nie udzielałam się, bo miałam wizytację Teściowej na kilka dni i kupowaliśmy jeszcze meble do mieszkania, także czas zleciał.
U nas bez zmian, wszystko w porządku:)
Lady, bardzo się cieszę, że wszystko z Córcią ok
Skabarka, wysłałam zaproszenie:) Jeśli jeszcze któraś kobietka ma ochotę to chętnie wymienię się numerem.
Ale upał...a ja muszę wyjść z domu...Ola coś dziś osowiała - chyba nie lubi upałów po Tatusiu
My na weekend śmigamy na działkę do mojej Mamy, też będziemy grillować, więc na samą myśl mi ślinka cieknie.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Miłego dnia!
Córcia