X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak rzeczywiście haha teraz talię mierzylam 90cm :D
    jestem ciut większa :D

Objawy, ten sam tydzień, mdłości haha płeć a bomba będzie jak w tym samym dniu urodzimy albo ty po mnie bo tak też objawowo było jednego tygodnia ja a potem ciebie dopadalo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz sie nie da ukryc ze jestem w ciazy, nawet dziewczynki w wieku 8 lat z tej samej klatki mnie obgadywaly patrz patrz hehe

ale wczoraj jak bylam na spacerze z moim R to jechal jakis koles na rowerze z piwem i przed nami upuscill to piwo, rozlalo sie i sie pyta Rafala czy jestem jego dziewczyna on mowi ze tak a tamten ladna jest i po chwili fajny ma tyłek, a mojego brzucha chyba nie zobaczyl hehe

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Gusiak rzeczywiście haha teraz talię mierzylam 90cm :D
    jestem ciut większa :D

Objawy, ten sam tydzień, mdłości haha płeć a bomba będzie jak w tym samym dniu urodzimy albo ty po mnie bo tak też objawowo było jednego tygodnia ja a potem ciebie dopadalo :D

Jak będziesz jechała na porodowke, albo urodzisz to będę się miala na baczności... może tak być, ze urodze zaraz po Tobie, wiec na wszelki wypadek będę się wtedy od razu szykowala ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Jak będziesz jechała na porodowke, albo urodzisz to będę się miala na baczności... może tak być, ze urodze zaraz po Tobie, wiec na wszelki wypadek będę się wtedy od razu szykowala ;D

:D :D jeszcze czekam na ddecyzję o cc ale czuje że nie będzie :)

Wiaraczynicuda koleś na tyły patrzal :D

• Carolline Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam stresa, trafilam dzis do lekarza wreszcie, z powodu wynikow robionych ostatnio i nadal mam sporo za duze leukocyty i jeszcze neutrofile. Zbadal chyba wszystko co sie dalo i wysyla mnie do hematologa na konsultacje po niedzieli pewnie. Dodatkowo moj wyjazd do Pl stoi pod znakiem zapytania :/ Ech mam dola a wiecej ma mi powiedziec w piatek jak nowe wyniki (z dzisiaj) beda.
    Spekulacji co nie miara, jakbym jakiegos hematologa sama znala to bym sie podpytala a tak to tylko czekanie i stres.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anima dzieki ogromne! Z tego co sie uczylam te normy sa wlasnie do 120-140. A pielegniarka ktora mi czytala wyniki przez tel powiedziala ze powinna byc glukoza do 100! I zwatpilam w swoja glowe.

Mam
    Na czczo 91
    Po 1h 181
    Po 2 h 127

I gdybym sie nie upierala to tego pobrania po godzinie bym wcale nie miala!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline kurcze, duze masz te leukocyty? W ciazy sa zawsze podwyzszone.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    :D :D jeszcze czekam na ddecyzję o cc ale czuje że nie będzie :)

My też mamy mieć planowana cesrke, bi chcemy rodzic w prywatnej klinice, aczkolwiek jeśli poród zaczął by się wcześniej to pozostaje nam pewnie SN i szpital państwowy...ogólnie od sierpnia mam zamiar mieć na wszelki wypadek torbę spakowana, wole się jakoś szczególnie nie nastawiać, bo to nigdy nie wiadomo ... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jakas wysypka na tle alergicznym. Za dużo nektaryn i brzoskwin ;( albo uczulenie za chusteczki dla niemowląt bo przetarlam nimi twarz ;( teraz mam pić wapno. Twarz moja wygląda jak w cetki tyle że czerwone ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 12:12

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:54

l22nhdge5b933eoh.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwalę brzusiem :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/047c3116a0c0.jpg
    O taki już jest :D rosnę i rosnę :)
    Poza tym staram się was czasem czytać ale piszecie tak dużo że ciężko nadrobić!

Czarna_88, Gusiak, Wonderland, aldonaa, karolcia87, skabarka, agatka196, bento, diatomka, easymum, monaaa85, Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas nawet bardzo ładnie i.ciepło dzisiaj :-D idziemy zaraz na jakiś spacerek i obiadek:-)

Wczoraj mieliśmy już 3 rocznicę ślubu <3 ale ten czaś leci :-D

Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leukocyty 26, neutrofile 20
    Norma w ciazy jest dla leukocytow tak do 15, a dla neutrofili do 13 :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 12:39

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:54

eM lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Anima dzieki ogromne! Z tego co sie uczylam te normy sa wlasnie do 120-140. A pielegniarka ktora mi czytala wyniki przez tel powiedziala ze powinna byc glukoza do 100! I zwatpilam w swoja glowe.

Mam
    Na czczo 91
    Po 1h 181
    Po 2 h 127

I gdybym sie nie upierala to tego pobrania po godzinie bym wcale nie miala!

Na czczo norma dla ciężarnych jest do 92, więc dość blisko, ja bym kontrolnie na czczo zbadała sobie za parę dni, na pewno ktoś z Twoich znajomych ma glukometr a jak nie to spytaj w poradni lub aptece czy Ci zbadają :)

relgio4pxlxziakh.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno mnie tu nie było, ale jakoś przytłoczyły mnie te wyniki krzywej cukrowej. Po tygodniu mierzenia glikemii widzę, że jednak to nie takie straszne i w sumie ta moja dieta nie różni się tak bardzo od tego jak odżywiałam się wcześniej ;)

Nie dam rady Was nadrobić, ale przeczytałam kilka wcześniejszych stron i widzę że Diatomka też do nas dołączy. Kiedyś mi się wydawało, że słodkie mamy to rzadkość, ale widać że jest nas naprawdę dużo.

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Na czczo norma dla ciężarnych jest do 92, więc dość blisko, ja bym kontrolnie na czczo zbadała sobie za parę dni, na pewno ktoś z Twoich znajomych ma glukometr a jak nie to spytaj w poradni lub aptece czy Ci zbadają :)

U mnie norma w ciąży na czczo jest do 90

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:04

• 4me Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Gdzie te upaly? U mnie ciemno jak w D, zaczyna padac, wieje i wcale nie az tak cieplo...

Ale mam dzis malego lenia w brzuchu. Panna chyba nie ma dzis sily fikac, delikatnie sie tam kreci i tyle. Zadnych atrakcji :)
    Ja tez nie wiem o czym dziewczyny piszą;) bylam na dworzu to nawet mi troche zimno bylo ;)

Ja sobie właśnie pospalam- pomad godzinę i obudziłam sie tylko dlatego,e budzik zadzwonił. Jadę wymienić opony :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamuśki:)

Nie udzielałam się, bo miałam wizytację Teściowej na kilka dni i kupowaliśmy jeszcze meble do mieszkania, także czas zleciał.

U nas bez zmian, wszystko w porządku:)

Lady, bardzo się cieszę, że wszystko z Córcią ok :)

Skabarka, wysłałam zaproszenie:) Jeśli jeszcze któraś kobietka ma ochotę to chętnie wymienię się numerem.

Ale upał...a ja muszę wyjść z domu...Ola coś dziś osowiała - chyba nie lubi upałów po Tatusiu :)

My na weekend śmigamy na działkę do mojej Mamy, też będziemy grillować, więc na samą myśl mi ślinka cieknie.
    Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!

Miłego dnia!

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
‹‹ 1147 1148 1149 1150 1151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ