Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mozjaka wrote:Lady a nie cisnie cie na pecherz? Moja dzisiaj tak sie ulozyla ze bardzo slabo ja czuje. Moze twoja tez nisko lezy. Mam nadzieje ze wszystko bedzoe ok.
nie właśnie nie ciśnie, czekam na R i jadę. Martwię się bo to że nie reaguje na muzykę to już jest dziwne. -
Lady Savage wrote:A Zuza nie dała znaku życia od 6.30 martwi mnie to cholernie, kurdę czekam na R i jadę na IP, jeszcze mi się tak nie zdarzyło od kiedy jest aktywna i kopie że zęby można stracić.
Mamuśki które 2 ciąże mają jest to możliwe by dziecię w 28 tyg jeden dzień się nie ruszało? -
moka89 wrote:Lady spróbuj położyć się na plecach z nogami np na oparciu kanapy, napij się zimnej wody, może zadziała. Może mała się przestraszyła porannej akcji i sobie teraz odsypia?
Mimo wszystko jedź na IP będziesz spokojniejsza
leżenie nie pomogło, zimna woda też nie, muzyka też nie słodkie, obiad nic, od kiedy jest aktywna to mi się nie zdarzyła taka dłuuga przerwa w jej ruchach. Dobra przyjechał, idę! -
nick nieaktualnyLady daj znać co i jak, będzie dobrze
Też jak moja nisko zejdzie to jej nie czuje, dzisiaj dosyć późno się przywitała bo po 13 Ale trochę 'biegałam' po domu więc myślę była ukolysana
Coś mnie mdli dzisiaj tak ciężko na żołądku czuję
Patrzę rozmowy w toku powtórki lecą temat jak z żony stałam się niewolnica. Nie widziałam tego odcinka więc spojrzę -
Mojej się niestety zdarza mieć dobre kilkugodzinne przerwy. Nienawidzę tego, bo się wtedy okropnie martwię, ale zawsze w końcu daje znać. Nie umiem określić jak ona się wtedy wykręca, pewnie jakoś za łożyskiem się chowa. Wtedy nic nie działa, ani słodycze, ani leżenie, zimne, ciepłe, muzyka, pukanie w brzuch, zero. Znaczy pewnie to działa, tylko no właśnie... ja jakoś nic nie czuję.
Ale Lady popieram, jedź na IP, na pewno Cie tam uspokoją.
-
nick nieaktualny
-
Mój Kuba też się nie chce za bardzo ruszać od wczoraj
...może to przez upał?
A co do ubrań- wiem, że nie każdemu to pasuje, ale jest ogrom fajnych sukienek i leciutkich/ cieniutkich tunik w ciuchlandach- zaopatrzyłam się w prawie 20- takich w większym rozmiarze (później obiecałam je oddać koleżance, bo to jej rozmiar i już się na nie ślini :p ). Do tego leginsy albo takie alladynki i jest gitPOLECAM
Kubuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas imię wybrane ale tylko nieliczni wiedzą, koleżanka będąc w ciąży pochwalila się drugiej na priv a ta jej w komentarzach wypisywala, teraz jak ktoś pyta to mówię że niewiem jeszcze a jak komuś już mówię to zaznaczam aby nie oglaszali mi na fb bo imię znajomi poznają jak urodze
-
Lady będzie dobrze nie płacz nie stresuj się. Daj koniecznie znać. A co do proszków i płynów będę prac w naszym nie kupuję specjalnych a jak wyspie uczyli wtedy zmienimy na inny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 16:19
-
moka89 wrote:Mamuśki, co do prania ubranek? Lovela, dzidziuś czy inny wynalazek?