Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Magdalenkaihelenka ja ostatnia @ mialam 18 grudnia, ale owulka wychodzi 16\17 dc. Czyli 2 stycznia. I dzidzia na poczatku byla mlodsza o ok 3' dni. Teraz wypada idealnie wbtygodniach w ktorych jest. Ja 28 maja na usg - 571 g
ja się szykuje na to,że moja urodzi sie wczesniej niz z OM i że bedzie duza, bo różnica ok 200 g między naszymi dzieciaczkami, chyba, ze moja przystopuje ;)a mogłaby bo chce rodzic SN. -
Terraz chyba przybieraja ok 100 g na tydz wiec mysle ze moja ma z 650. Jutro wizyta u mojego gina, mam nadzieje ze nie bedzie robil usg bo mialam. Tydz temu wiec bez sensu.akurat tak sie zlozylo ze wizyty tak blisko. Ale jak sie uprze to mu nie zabronie.
-
Ja wlasnie zaliczyłam odwiedziny na IP. Od tygodnia mam te kłujace bole- raz dwa dnia, raz 15 min, raz caly dzień nic. Dzis bolało mocno i maly się przy tym nie ruszal wiec stwierdziłam, ze wystarczy i ze jadę. Mam awersje do szpitali ale cóż jak bym tak dalej ich unikala to bym na własny poród nie pojechala

Dostalam zastrzyk w tyłek, jak za pól godziny przejdzie to puszcza mnie do domu...

-
A ja się obudziłam mąż do pracy pojechał dziś nigdzie nie wychodzę brzuch jak leżę na plecach to pobolewa a tak to nie. Mały u mnie aktywny był cały dzień i pól nocy teraz odsypia idę spać zaraz jeszcze mam nadzieje że zasne. 4me dobrze ze cie wypuścili a powiedzieli od czego tak możesz mieć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 05:36
-
nick nieaktualnyHej

4me - i jak się czujesz? Już wszystko ok?
Witam się znad kubka wody, zaraz jadę do apteki po glukozę i będę robić ten durny test
Jaaak mi z tym nie po drodze! Nie wyspałam się, jest mi gorąco, zaraz bankowo będzie mi niedobrze z samego niewyspania i głodu, a co dopiero jakaś glukoza i siedzenie tyle czasu na dupsku w jednym miejscu
no dramat 
Biorę telefon z netem (oby kurna był zasięg!!!
) i będę z Wami spędzać czas
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Dziewczyny, a jak u Was z lezeniem, odpoczywaniem? W jakiej pozycji lezycie? Kiedys jak odpoczywalam to tylko na plecach, a spalam to zawsze na prawym boku ale tak jakby bardziej na brzuchu. Teraz na plecach ciezko mi lezec. Prawie wogole tak nie leze, bo ciezko mi sie oddycha. Wiem ze powinno sie lezec na lewym boku i tak staram sie ukladac, ale jakos mi nie wygodnie. W dodatku mala wtedy tak kopie, ze mam wrazenie ze ja gniote. Najchetniej to caly czas na prawym boku bym lezala, ale tak chyba nie mozna nie?
Zależy od dnia, są dni gdzie leżę na plecach, bo na lewym i prawym boku mnie strasznie brzuch boli, a i są takie dni gdzie na plecach jak leżę dostaję albo ból kręgosłupa albo skurcze w łydkach, wtedy lewy albo prawy bok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

kurna nie wiem co robić.
wypilam, do polowy dobre, potem trochę mi słabo było ale jakoś poszło. Myślałam, ze chociaż przed przychodnie na świeże powietrze przejde te 20 kroków, ale twardo nie mogę :p